sparticle έγραψε:Χαιρετιζω τους περσινους μου teammates στο νεο μας περιβαλλον![]()
Ciao Bayern7!
Ciao cmarin!
Πως τα καταφέραμε έτσι με μετακόμιση της ομάδας. Συνεχίζουμε με συνοχή τώρα που έχουμε δέσει σαν ομάδα!
Οι ομάδες μέχρι στιγμής:

Οι sprsk και GeorgeK δεν τοποθετήθηκαν σε κάποια ομάδα.
Μαζί με οποιονδήποτε άλλο θέλει να συμμετέχει, μπορούν να διαλέξουν από τώρα μέχρι και το τέλος του διαγωνισμού μία από τις κενές θέσεις του παραπάνω πίνακα. Όποιος δηλώσει πρώτος κατοχυρώνει αυτόματα την θέση.

mirage έγραψε:Παλι με τον g87777777 θα ειμαι.... Αισθανομαι σαν τον Ρον οταν του ειπαν πως το Καμαρι του Γκεο επιστρεφει στην Μακα.
Είναι τιμή να είσαι ομόσταυλος του Δασκάλου
cmarin έγραψε:sparticle έγραψε:Χαιρετιζω τους περσινους μου teammates στο νεο μας περιβαλλον![]()
Ciao Bayern7!
Ciao cmarin!
Πως τα καταφέραμε έτσι με μετακόμιση της ομάδας. Συνεχίζουμε με συνοχή τώρα που έχουμε δέσει σαν ομάδα!
mika_hakkinen έγραψε:Θεωρώ ότι η PFR δεν έχει λόγο ύπαρξης. Θα το καταλάβαινα αν τα μέλη που τρέχουν το διαγωνισμό συμμετείχαν εκεί. Αλλά τώρα σε τι χρειάζεται;
Από παλιά την είχαμε, και μάλιστα ήταν πολύ δημοφιλής (στο παλιό forum). Τώρα έτυχε να μην τοποθετηθεί κανείς.
Αν δεν την θέλει κανείς, μπορεί να φύγει δεν υπάρχει θέμα.

ripper έγραψε:Από παλιά την είχαμε, και μάλιστα ήταν πολύ δημοφιλής (στο παλιό forum). Τώρα έτυχε να μην τοποθετηθεί κανείς.
Αν δεν την θέλει κανείς, μπορεί να φύγει δεν υπάρχει θέμα.
Δεν συμμετείχα σε εκείνα τα πρωταθλήματα στους 4T για να ξέρω τι ανάγκες εξυπηρετούσε (πιθανότατα να μην υπήρχαν άλλες κενές θέσεις; Δεν ξέρω). Αλλά το ότι είναι εκεί από παλιά δεν μου λέει κάτι. Αυτή τη στιγμή, με την PFR μέσα χρειάζονται 3 άτομα παραπάνω για να ανοίξουν τέταρτες θέσεις απ' όσα θα χρειάζονται αν καταργούταν, οπότε καταλαβαίνεις
ripper έγραψε:ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΟΜΑΔΩΝ
Οι ομάδες μέχρι στιγμής:
Οι sprsk και GeorgeK δεν τοποθετήθηκαν σε κάποια ομάδα.
Μαζί με οποιονδήποτε άλλο θέλει να συμμετέχει, μπορούν να διαλέξουν από τώρα μέχρι και το τέλος του διαγωνισμού μία από τις κενές θέσεις του παραπάνω πίνακα. Όποιος δηλώσει πρώτος κατοχυρώνει αυτόματα την θέση.
Ας κλείσω το κενό στην MERC ... αν έχει δηλωθεί κάτι άλλο πάω για το επόμενο ...
mirage έγραψε:Παλι με τον g87777777 θα ειμαι.... Αισθανομαι σαν τον Ρον οταν του ειπαν πως το Καμαρι του Γκεο επιστρεφει στην Μακα.
Mην κοιτας περσι που παιζα κοντρα Λουη για να το σηκωσει (don't ask). Φετο δεν υπαρχει περιπτωση. Αλκοολικο θα σε κανω απο τις σαμπανιες.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
sprsk έγραψε:Ας κλείσω το κενό στην MERC ... αν έχει δηλωθεί κάτι άλλο πάω για το επόμενο ...
Έκλεισε και η Mercedes λοιπόν.
Η PFR, όπως παλαιότερα η 4TFR, υπάρχει για εκείνους τους συμμετέχοντες που δεν τους εκφράζει κάποια από τις ομάδες, δεν υποστηρίζουν κάποιον συγκεκριμένο οδηγό, αλλά παρακολουθούν από ..βίτσιο τους αγώνες F1. Αυτή η ανάγκη τη δημιούργησε τότε. Αν πλέον δεν υφίσταται, πολύ ευχαρίστως να φύγει η PFR.
Πάντως υπήρξε ως δεύτερη επιλογή 2 μελών. Είναι και που δεν συμμετέχουν ο Hannibal με τον St.Devote, που παραδοσιακά γέμιζαν το ρόστερ της, του sparticle του 'ταξαν περισσότερα στη Ferrari...
(Ματθ.ιθ΄30 / Μάρκ.ι΄31)