Forum για τη Formula 1

Α) Ποιος θα είναι ο πρωταθλητής; Β) Ποιος θα είναι ο νικητής;

4
29%
2
14%
1
7%
3
21%
0
N/A
0
N/A
1
7%
0
N/A
2
14%
1
7%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
STK έγραψε:
Nikos! έγραψε:Θα τους πάρει τη μπουκιά απ το στόμα

< >

Χλωμο να το παρει βεβαια γιατι δεν του φτανει η νικη και τι αλλο να γινει...

Αν μπει ανάμεσα κανένας Russel θα σου πω εγώ.

Αντικειμενικά δύσκολο αλλά this is formula one

< >
Άβαταρ μέλους
By glf
#899353 Η μόνη ελπίδα του Max είναι να ακουμπήσουν οι παπάγια. Οπότε γιατί να απομακρυνθεί;

Η μόνη ελπίδα του Όσκαρ είναι να ακουμπήσουν οι άλλοι δύο.

Νομίζω ότι ο πρωτοπόρος είναι που θα κουβαλήσει όλο το βάρος της απόδοσης αύριο που πρέπει να είναι ασφαλής και αλάθητος.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#899354 Λογικα ο Μαξ δε θα ξεμακρυνει αυριο ακομα κι αν μπορει να το κανει. Η λογικη λεει οτι θα κανει ενα DRS train ωστε να ειναι πιθανες τιποτα αλλαξοκολιες θεσεων απο πισω, μπας και παιχτει κανενα τροπετο. Τουλαχιστον εγω αυτο θα εκανα :shifty:

Εκτος κι αν εχουμε κανενα τροπετο αναμεσα στις Μακες στην εκκινηση, σαν γκραν φιναλε των παπαργια ρουλζ που απολαυσαμε ολη τη χρονια :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Corto Maltese έγραψε:
Nikos! έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Δώσε τους λινκ από εδώ μέσα, να μπουν να διαβάσουν να ξεστραβωθούν. Να τους ανοίξουμε τα μάτια! :rtfm:

ΥΓ: Πολύχρονος

Ευχαριστώ!

Είμαι στο σπίτι του Λουη.

Αύριο θα έρθει. Να ρωτήσω κάτι;

< >

Να τον ρωτήσεις: "έχω φίλο στην Ελλάδα που λέει τον Λεκλέρ κουλάδι, είναι πολύ άμπαλος ή πάρα πολύ άμπαλος;"

Χρόνια πολλά :s_howdy

Προτιμώ να είμαι άμπαλος με 8 πρωταθλήματα παρά μπαλωμένος και με κανένα (0).
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#899368 Εσύ είσαι άμπαλος με μηδέν (όσα κι εγώ) :)
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Nikos! έγραψε:Jenson Button μιλάει για τον Λουη και για τον Charles στη Ferrari λέει: “he’s part of the furniture” :lol:
https://vm.tiktok.com/ZNR8VwHYf/
Είναι πολύ δύσκολο να έχεις καλό ήχο σε τέτοιο περιβάλλον, πολλή βοή, κόσμος, φασαρία, αντανακλάσεις, και ο ήχος μάλλον είναι κακός οπότε για καλό ήχο η ηχοληψία θέλει πολύ κατευθυντικό μικρόφωνο ή κατάλληλη τοποθέτηση δίπλα στο ηχείο.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
sknipper έγραψε:
Nikos! έγραψε:Jenson Button μιλάει για τον Λουη και για τον Charles στη Ferrari λέει: “he’s part of the furniture” :lol:
https://vm.tiktok.com/ZNR8VwHYf/
Είναι πολύ δύσκολο να έχεις καλό ήχο σε τέτοιο περιβάλλον, πολλή βοή, κόσμος, φασαρία, αντανακλάσεις, και ο ήχος μάλλον είναι κακός οπότε για καλό ήχο η ηχοληψία θέλει πολύ κατευθυντικό μικρόφωνο ή κατάλληλη τοποθέτηση δίπλα στο ηχείο.

Νομίζω μια χαρά ακούγεται τώρα που το ξαναβλέπω, όχι ;

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:
Nikos! έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Δώσε τους λινκ από εδώ μέσα, να μπουν να διαβάσουν να ξεστραβωθούν. Να τους ανοίξουμε τα μάτια! :rtfm:

ΥΓ: Πολύχρονος

Ευχαριστώ!

Είμαι στο σπίτι του Λουη.

Αύριο θα έρθει. Να ρωτήσω κάτι;

< >

Να τον ρωτήσεις: "έχω φίλο στην Ελλάδα που λέει τον Λεκλέρ κουλάδι, είναι πολύ άμπαλος ή πάρα πολύ άμπαλος;"

Χρόνια πολλά :s_howdy

Προτιμώ να είμαι άμπαλος με 8 πρωταθλήματα παρά μπαλωμένος και με κανένα (0).

Lewis Hamilton becomes the first full-time Ferrari driver to ever record THREE consecutive Q1 exits

Not the history he was hoping to make.

https://x.com/autosport/status/19973135 ... 6aBZiXqCag

< >
Άβαταρ μέλους
By ripper
#899389 Έχω την εντύπωση ότι θα δούμε άπειρες "ομορφιές" τύπου 2021 και οι strategist της McLaren είναι για τα πανηγύρια.

Πλάκα θα έχει να εξαρτάται ο Max από τον κολλητό του τον Russell :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
ripper έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι θα δούμε άπειρες "ομορφιές" τύπου 2021 και οι strategist της McLaren είναι για τα πανηγύρια.

Πλάκα θα έχει να εξαρτάται ο Max από τον κολλητό του τον Russell :lol:

Νομίζω δε θα εμπλακούν με τον Μαξ. Θα τον αφήσουν να φύγει μπροστά.

Το θέμα είναι τι θα κάνουν τα Μακλάρεν στη πρώτη στροφή.

< >