Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
33%
1
33%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
33%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#897906 Από τη στιγμή που ο Leclerc έπραξε τα δέοντα, δεν μπορούμε να του ζητάμε τα ρέστα. Είναι χρέος των διοργανωτών να αποτρέψουν τέτοια κόλπα στο μέλλον. Σε άλλες πίστες το έχουν κάνει, γιατί όχι και εδώ;
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#897911 Οι πρωτες στροφες και οι επιλογες στην πιστα ειναι αστειες οχι τωρα, ηδη απο το μακρινο 2016 και τα οσα ατιμωρητα εκαναν παλι οι Hamilton και Verstappen. Πλεον το ξερουν ολοι, εισαι στην εξωτερικη και καλα χανεις τα φρενα/δεν εχεις χωρο και πας απο το γρασιδι ατιμωρητος. Στη Ferrari εκατσε μια χαρα το αποτελεσμα. Η «θυσια» του Lewis επιασε τοπο γιατι εχασε κι ο Verstappen το μομεντουμ και εμεινε και πισω απο Bearman με λαθος λαστιχα.

Οι οπαδοι του Lewis που συνηθως ειναι και αντιφερραρικοι, μπορουν να μας θυμισουν στην εκκαθαριση τα χρωστουμενα πονταλακια.
ripper έγραψε:Go Lando! :s_drinks
Το σημειωνουμε :rtfm: :shifty:

Βεβαια ripper ως γνησιος οπαδος McLaren, πιθανοτατα αισθανεσαι οπως και η επισημη McLaren :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#897915 Κι εγώ αισθάνθηκα ότι ήταν άδικο για τον Λούις σε σχέση με τα άλλα που έγιναν. Κι αν βγήκε 2'' μπροστά ήταν γιατί καθυστέρησαν οι άλλοι. Αλλά δεν ακολούθησε το δρομάκι διαφυγής..... λέμε τώρα...
Yugo_para_siempre έγραψε:Σε πίστα με 3 ζώνες DRS, έβγαλε το Λούη από το DRS του σε 3 γύρους.
Μέχρι σχεδόν το στοπ του Λούη η διαφορά τους ήταν στα 7.5"-8", στον τελευταίο γύρο πριν μπει ο Λούης πήγε στα 10"+.
Πιστεύω λοιπόν ότι θα περνούσε το Λούη κάποια στιγμή αλλά θα είχε χάσει τουλάχιστον 5" ίσως και περισσότερα μέχρι τότε, πράγμα που δεν θα του επέτρεπε να κρατήσει το Μαξ πίσω του στο τέλος.
Δεν μπορούμε να το ξέρουμε, ο Λεκλέρ είχε καθαρό αέρα μπροστά του ενώ ο Λούις τον Λεκλέρκ και αυτό παίζει ρόλο.
BARHonda έγραψε:Δεν ξέρω πως το έσωσε αυτό…
Δε βλέπω κάτι το ιδιαίτερο, ανοίγεις όσο μπορείς για να μη χάσεις πρόσφυση κι αν δεν σου βγει τοίχος, ακριβώς έτσι οδηγάω κι εγώ με κάρτ, επειδή είμαι βαρύς δεν με παίρνει αλλιώς, στρίβω λιγότερο τις ρόδες και εκμεταλλεύομαι όλο το πλάτος.... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
sknipper έγραψε:...Δε βλέπω κάτι το ιδιαίτερο, ανοίγεις όσο μπορείς για να μη χάσεις πρόσφυση...

Τι μας λες ωρε Σκνιππερ... Κλασικη περιπτωση τροπετου ηταν η φαση. Εσωσε το ασωστο το παλικαρι. Κοιτα τα χερια του στο τιμονι να δεις τι εστι Φ1-->Ραλλυ και θα καταλαβεις τι εκανε :omg:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#897921 Και κατι ακομα... Μετα ο Μαξ μπορει να περασε εκτος πιστας το Λουη και ισως να του τη χαρισαν με το σκεπτικο οτι δεν του εδωσε χωρο ο Λουης και βγηκε εκτος. Ή πολυ απλα μπορει να κανουν τα στραβα ματια οι αγωνοδικες στο Μαξ, γιατι θελει η Λιμπερυ να θελει να κανει το φιναλε του πρωταθληματος threesome με τους 3 διεκδικητες αγκαλιτσα σε ποντους :shifty:

Εγω το εχω ξαναπει πολλες φορες παντως. Με την παροδο των χρονων εχω παθει ανοσια στις αποφασεις των διαιτητων στην Φ1 και σε ολα τα αλλα σπορτς. Εστιαζω εκει που γουσταρω, στο τιμονι ή στο τοπι για παραδειγμα και βλεπω ποιος το ξεζουμισε καλυτερα και με εφτιαξε με την αποδοση του :s_yes
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:
sknipper έγραψε:...Δε βλέπω κάτι το ιδιαίτερο, ανοίγεις όσο μπορείς για να μη χάσεις πρόσφυση...

Τι μας λες ωρε Σκνιππερ... Κλασικη περιπτωση τροπετου ηταν η φαση. Εσωσε το ασωστο το παλικαρι. Κοιτα τα χερια του στο τιμονι να δεις τι εστι Φ1-->Ραλλυ και θα καταλαβεις τι εκανε :omg:

Φρενάρισμα από τα 280 χαω με τους δύο τροχούς στο κατσαρό των κερμπς, στροφή στο βρώμικο κομμάτι και πάνω από το γρασίδι..κι όλα αυτά με σλικ λάστιχα σε αυτοκίνητο με 25-30 χιλ απόσταση από το έδαφος

Ημίθεος τουλάχιστον.