Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
0
N/A
1
20%
1
20%
0
N/A
2
40%
1
20%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#892339 ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ ΣΤΗΝ 13 ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΝΟΡΡΙΣ.
ΠΟΣΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΦΡΕΝΑΡΕ Ο ΧΕΣΤΗΣ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ :dizzy:
ΠΙΑΣΤΡΙ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ. ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ.
Πολύ λίγος ο Λάντο.
Δεν εξετάζω καν το λάθος στην ευθεια εκκίνησης. Αυτά είναι για το πόπολο. Οποιος εχει φορέσει γάντια και κράνος ξέρει.
Ολο το ζουμι ηταν η 13. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#892341 Φτασαμε μεχρι και ο Καναδας να ειναι της πλακας ιστορια αγωνας.

Ολα καλα Σουλαγιεμακο;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Bayern7 έγραψε:ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ ΣΤΗΝ 13 ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΝΟΡΡΙΣ.
ΠΟΣΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΦΡΕΝΑΡΕ Ο ΧΕΣΤΗΣ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ :dizzy:
ΠΙΑΣΤΡΙ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ. ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ.
Πολύ λίγος ο Λάντο.
Δεν εξετάζω καν το λάθος στην ευθεια εκκίνησης. Αυτά είναι για το πόπολο. Οποιος εχει φορέσει γάντια και κράνος ξέρει.
Ολο το ζουμι ηταν η 13. :iconcool:

Από την εξωτερική δε θα έστριβε ποτέ πρώτος ο Λαντο όσο αργά κι αν φρέναρε εκεί οπότε τον άφησε αναγκαστικά για να τον περάσει μετά.

Αν χάσεις τα φρένα πας ευθεία και μετά τέλος.

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
BARHonda έγραψε:Ε λολ

https://x.com/fiagirly/status/1934323364119916624

O Max εκεί με το SC και τον Russell τι εξυπνάδα πήγε να κάνει?

Νομίζω να αναγκάσει τον ρασελ σε ποινή

< >
Άβαταρ μέλους
By ripper
#892346 Πάνε συνεχώς γυρεύοντας, τυχεροί ήμασταν, λίγο κόστισε η πρώτη τράκα.
Τι φοβάστε ρε γατιά πραγματικά απορώ. Πότε θε δοκιμάσεις διαφορετική στρατηγική δηλαδή; Είσαι 500 βαθμούς μπροστά στο πρωτάθλημα.
Το μισό grid κάνει στρατηγική 1 στοπ αλλά δεν μπορούν να το δοκιμάσουν στον Lando γιατί υπήρχε κίνδυνος αντί για 5ος να βγει πιο πίσω 5ος.
ΓΑΤΑΚΙΑ, πήραν δικαίως ένα τίποτα από αυτόν τον αγώνα.
Η τράκα είναι επόμενο ότι θα συμβεί κάποια στιγμή και μάλλον θα ξανασυμβεί.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Nikos! έγραψε:
BARHonda έγραψε:Ε λολ

https://x.com/fiagirly/status/1934323364119916624

O Max εκεί με το SC και τον Russell τι εξυπνάδα πήγε να κάνει?

Νομίζω να αναγκάσει τον ρασελ σε ποινή

< >

Κανονικά θα έπρεπε να το κοιτάξουν οι αγωνοδίκες, απαγορεύεται πλέον να είσαι έστω και ελάχιστα δίπλα στο προπορευόμενο μονοθέσιο υπό καθεστώς SC (λόγω AD21).
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Bayern7 έγραψε:Μέχρι τον Αύγουστο θα έχουν παίξει μπουνιες στη Ferrari αν δεν φύγει ο καραφλός παλιάτσος στο pit wall.
Να μου το θυμηθείτε.

Τώρα που θα φύγει ο Βασερ περιμένω στο τέλος της χρονιάς να φας το καπέλο σου αν δεν αλλάξει (που δε θα αλλάξει) κάτι προς το καλύτερο στην ομάδα.

< >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#892351 Γριά βαθμούς :metalo:
Στρολ έκανε ότι μπορούσε για να βγει τελευταίος :lol: τι μλκς άντρας ρε πστ μου...
Τον σκατζόχοιρο ή τι διάολο ήταν αυτό, το έδειχνε συνεχώς η κάμερα...κιμά!! :ninja:
Ο βασέρ λογικά το κάνει επίτηδες. Τους προσγείωσε και τους 2 στη μέση του πουθενά και τους είπε απλά να τερματίσουν.
Δεν έχω καταλάβει στη μάκα, τόσο σίγουροι είναι από τώρα για το οδηγών, που άφησαν τον νόρις να περάσει; 5 γύρους πριν τη λήξη; να πω ότι ήταν κάπου στα μισά του αγώνα, να πεις δε γμιέται.
Τι έγινε με τους λύκους ρε παίδες; να ναι η φετινή ανάσταση ωσαν η περσινή για τους μακαίους;
Μπράβο τους, το υποστήριξαν σε όλο τον αγώνα.