Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

5
45%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
9%
0
N/A
0
N/A
2
18%
0
N/A
1
9%
1
9%
0
N/A
1
9%
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Gtakis
#703238 Κλασσικά Χάμιλτον βγαίνει με όπισθεν μέσα στην πίστα όπως του καυλ.....και δεν τρέχει κάστανο φυσικά....

.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Yugo_para_siempre έγραψε:Επειδή έχασα το 1ο 20 λεπτό.

Πως ο Μαξ βρέθηκε 1ος και ο Περεζ πίσω από το Λεκλέρκ;

Στην εκκίνηση.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#703240 O Max έκανε την τέλεια εκκίνηση και βρέθηκε δίπλα στον Χαμ σε στροφή και τον έκλεισε με αποτέλεσμα ο Χαμ να αναγκαστεί να βγεί εκτός πίστος .
Ο Πέρεζ το έχασε σε μια στροφή και βγήκε εκτός.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#703249 μια ζωή ρίχνει την καρδάρα με το γάλα ο Πέρεζ

Gtakis έγραψε:Κλασσικά Χάμιλτον βγαίνει με όπισθεν μέσα στην πίστα όπως του καυλ.....και δεν τρέχει κάστανο φυσικά....

< ISS >

αυτό και εμένα δε μου κάθεται καλά
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#703252 Μια βροχή και βλέπουμε αγώνα!
Mclaren & Ferrari ανεβασμένοι παντού. Τέτοια θέλουμε! Τα λάθη πολλά και τα γλίστρηματα περισσότερα.
Εκεί στην όπισθεν δεν έγινε τίποτα; Έκαναν τους Κινέζους οι αγωνοδίκες;
Ευγε στον Μαξ!

don't panic
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#703256 Speaking after the crash, Bottas made clear that he thought Russell was to blame for the collision as he left enough room.

“I could see him earlier on the straight, then I noticed that he moved to the right,” Bottas said.

“From the replays I saw, I always left space for two cars to be there, but he obviously lost it and hit me, and that was game over.”

Asked about Russell’s reaction, Bottas said: “I don’t know what he was on about, because it was clearly his mistake.

“So I was not happy with him. But that’s how it is.”

Bottas said he was yet to speak any further with Russell about the crash, but would do so with the stewards, who confirmed they would investigate the incident after the race.

Russell took to Twitter to give his version of events, saying that he was “fine, just disappointed” after running in the points before the crash.

“At the end of the day, it's an unfortunate incident,” Russell wrote.

“You’re entitled to defend your position. But at 330kph, you have to respect the speed and the conditions when doing so.

“Gutted for the team. They deserved more today."

https://www.motorsport.com/f1/news/bott ... e/6331448/

Ρασελάκο είσαι οδηγός αγώνων πίστας , όχι να αντιδράς όπως η Κούλα η κομμώτρια που πιάνει τιμόνι μια φορά στο τόσο.
Τελευταία επεξεργασία από mousatos και 18 Απρ 2021, 18:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#703258 Μπράβο στο Μαξ, δυνατός, αποφασιστικός, γρήγορος, χωρίς λάθη.

Ο Λούης εξαιρετικός στο στεγνό και στο ανέβασμα θέσεων μετά το χοντρό λάθος στο ντουμπλαρισμα. Αλλά πολύ φάρδος... Μόλις έκανε τη μαλάκια και ήταν στο πουθενά του έκατσε η κόκκινη σημαία και μηδένισε τις διαφορές...

Νόρρις εξαιρετικός, ειδικά στο στεγνό μετά την κόκκινη σημαία και μου κάνει εντύπωση η διαφορά με το Ρικιάρντο. Δε νομίζω ότι είναι τόσο δυνατός για να κάνει τέτοια διαφορά από τον Αυστραλό. Κάτι δεν πάει καλά με το Ρικιάρντο.

Λεκλέρκ εξαιρετικός στο βρεγμένο, έχοντας μεγάλη διαφορά από τους πίσω του και το Σαινθ πριν την κόκκινη σημαία. Δυστυχώς στο στεγνό ήταν υποτονικός στην επανεκκίνηση και έχασε αμέσως τη θέση από το Νόρρις ενώ δεν κατάφερε ποτέ να τον πιέσει στη συνέχεια πάρα τα κίτρινα που φορούσε σε σχέση με τα φθαρμένα κόκκινα.
Επίσης στην ευθεία νομίζω ότι έχει κερδίσει η Φοράδα φέτος, αλλά και πάλι, είναι πιο αδύναμη με σαφή τρόπο.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
Yugo_para_siempre έγραψε:Ο Λούης...Αλλά πολύ φάρδος..

+26
Άβαταρ μέλους
By ripper
#703262 Ωραίος αγώνας!
Lando :superman: :superman: :superman: :yahoo:
O Ricciardo πολύ πίσω, δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη.

Το ευχάριστο είναι ότι οι πίσω (από Red Bull και Mercedes) δεν είναι πολύ πίσω.

Εξαιρετικοί και τυχεροί οι Lewis-Max. Άξιος νικητής ο Verstappen που έκανε και φοβερή εκκίνηση.
Πολύ καλός και ο Leclerc.
O Checo είχε ρυθμό αλλά έκανε πολλά λάθη.

Ελπίζουμε McLaren και Ferrari να μείνουν κοντά στους 2 πρώτους.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#703263 Σήμερα κατάλαβα γιατί θα πάρει το 8ο κατσαρόλι αυτός. :s_howdy

Κάποιοι λένε για φάρδος. Εγώ νομίζω ότι την τύχη σου την φτιάχνεις όσο καλύτερα μπορείς εσύ ο ίδιος.
Φάρδος απύθμενο είχε ο Φερστάπεν. Σε αγώνα με φυσιολογικές συνθήκες, δεν θα είχε καμία ελπίδα. Του έκατσε λοιπόν μια κέντα με βροχές, κακή εκκίνηση, 1-2 λάθη-ατυχίες του Λούη και φυσικά ο ίδιος δεν πλήρωσε τα λάθη του. Αν είχε φέρει τετακέ σωστό πριν την εκκίνηση από το SC, τότε θα μιλούσαμε εντελώς αλλιώς. Ο άτυχος λοιπόν ήταν ο Λούης και ο τυχερός ο γιος του Γιος.
Ο άλλος είναι δαιμονισμένος. Κυριολεκτικά δεν έχει καμία τύχη φέτος ο Φερ. και ας έχει καλύτερο μονοθέσιο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#703267 Άστο Μπουσσε. Ήταν που η Ρεντ Μπουλ δεν έχει το καλύτερο μονοθέσιο. Οδήγηση πρωταθλητου σήμερα από τον Μαξ. Τυχερός ο Λούης, έφερε το καλύτερο αποτέλεσμα που ήταν δυνατό σήμερα. Αν κάποιος πρέπει να ανάψει λαμπάδα σήμερα είναι ο Λύκος. Στον Όσιο Τσεκο. :iconcool:

Κοντοζυγωνει ο Λαντο :metalo: , απλά δεν είναι το ίδιο χωρίς να πάει να χειροφιλησει τον Μεγάλο πάνω στο βάθρο. :( :oops: