Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
8%
1
8%
4
33%
1
8%
1
8%
0
N/A
2
17%
0
N/A
2
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
#611494 "Να μειώσω ταχύτητα; Γιατί; Ρε ξέρεις πόσες νίκες έχω; Ρε τους ορανιε τους βλέπετε; Ξέρεις πόσο τοις εκατό οδηγώ; 10 πρωταθλήματα με περιμένουν ρε. Ο,τι γουστάρω θα κάνω άμα λάχει να ουμε. Άντε μην σας αρπάξω από τόν λαιμό."
:rtfm:

Φυσικά η παράγκα της Φοράδας δεν θα άφηνε τέτοια λόγια ατιμώρητα. Αν ήμουν Μαξ θα προσλάμβανα δοκιμαστή φαγητού από εδώ και πέρα. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#611497 Κοίτα, επειδή στις πρώτες θέσεις θα περάσει η ομάδα της καρδιάς μας δεν θα ακούσεις και πολλά σχόλια για το πόσο ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ είναι πλέον το τσίρκο της Φια.
Μαξακος επιταχυνει υπό κίτρινη σημαία----> Συγγνώμη κύριε ποιός είστε; η ΦΙΑ----> Μαξακος παραδέχεται δημόσια ότι τα γράφει όλα στα παπάρια του, είναι εδώ για αίμα-----> Ωχοου ρε μλκ τι έκανες τώρα μας αναγκάζεις να το κοιτάξουμε, ορίστε, πάρε 3 θέσεις αντί για race ban , κρατα το βρωμοστομα σου κλειστό την άλλη φορά.

Σαν να αε συλλαμβάνουν μονο αν παραδεχτείς από μόνος σου ότι καπνιζες στο Μουσείο Ακρόπολης. Όχι από κάμερες, όχι από την βρωμερή ανάσα σου. :iconcool:

ΜΠΟΧΑ ΒΡΏΜΑ ΔΥΣΩΔΊΑ
Άβαταρ μέλους
By panos2171
Bayern7 έγραψε:
mikeerfol έγραψε:
Breaking: Max Verstappen loses pole position. Three-place grid penalty. #F1

:s_bye

Εικόνα

ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ :s_empathy

:iconcool: :iconcool: :iconcool:

Έτσουξε...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#611501 Ε μλκες κάθε φορά μα κάθε φορά που βλέπω Πάγιερν και τζι και όσους να λένε αυτό το

Bayern7 έγραψε:ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ :s_empathy

Μου έρχεται στο μυαλό αυτό το κλιπς. 24ο δευτερόλεπτο παρακαλώ
Άβαταρ μέλους
By edmond
#611542 https://www.drive.gr/news/gp-mexiko-o-verstappen-stin-pole-position-alla-o-leclerc-xekina-protos-video

Σχολιάζοντας την απόφαση των αγωνοδικών ο Christian Horner την χαρακτήρισε απογοητευτική και ως “μεγάλη ντροπή”, καθως η Ferrari στον αγώνα θα είναι πολύ γρήγορη.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#611544 Δηλαδή για να καταλάβω, ''κράζει'' την ποινή γιατί απλά δε θα μπορούν να ανταγωνιστούν τις Ferrari σε διάρκεια αγώνα; Και το λέει τόσο ωμά; Αν ήταν υποθετικά, μαθηματικά πρωταθλητές ξέρω γω, στα @@ του η ποινή αλλά τώρα που δε μπορούν να κερδίσουν τους φταίει; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#611545 Ας ξεκαθαρισουμε κατι.
Πρωτον ο Χορνερακος εμμεσως λεει αυτο που υποψιαζομαστε ολοι, η ομας των μακαρονοφαγων κλεβει ξανα. :s_yes
Δευτερον, οσα χρονια και αν περασουν, οσες αλλαγες και αν γινουν, μια θα παραμεινει η σταθερα: Η σιχαμαροσυνη που προκαλει αυτη η ομαδα των κατουροποτων στους αδολους φιλαθλους του αθληματος. :s_coffee
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#611548 Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει πως προεκυψε αυτο το υψος της ποινης!
Σε μια ποινη τιμωρειται πρωτον το γεγονος. (ανεξαρτητως δηλαδη αν δεν το ηθελε).
Δευτερον, αν προκυψει και προθεση, τοτε τιμωρειται επιβαρυντικα και η προθεση και μαλιστα αυστηροτατα.
Εδω δεν υπαρχει καν η οποια αμφιβολια, διοτι ο ιδιος παραδεχθηκε οτι εκ προθεσεως καταπατησε τον κανονισμο, αλλα δεν βλεπω ποινη ΚΑΙ γι αυτο! :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#611577 O Verstappen πληρωσε τη |λογοκρισία| του. Ο Horner λεει μαλακιες. Και παμε παρακατω :s_tongue

Ολες οι αλλες γραφικοτητες ειναι περιττες. Απλα να θυμισω οτι απο οσους ωρυονται για το "δολοφονο" Verstappen ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ειπε κουβεντα για το Leclerc στην Ιαπωνια. Οπου δε μιλαμε για μια λανθασμενη στιγμιαια αποφαση (αφηνω ή δεν αφηνω το γκαζι λογω κιτρινης σημαιας) αλλα μιλαμε για απλετο χρονο (2 ολοκληρους γυρους) που δεν ελεγε να κανει το σωστο και εθετε σε κινδυνο τις ζωες των συναθλητων του.

Νεοι ειναι και οι δυο... Θα ωριμασουν! Απλα χαρειτε τους αγωνες και μην τρελαινεστε τοσο πολυ ρε μαγκες :s_smile