Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
11%
0
N/A
4
44%
2
22%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
11%
0
N/A
1
11%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#603270 Για να δουμε που θα καταληξει η ΕΡΕΥΝΑ για το χαλι που ειδαμε στις κατατακτηριες. Ειδικα εφοσον τους ειχαν προειδοποιησει ΠΡΙΝ τον αγωνα, λογικα θα τους παρουν τα κεφαλια τωρα :s_tongue

Οσον αφορα το γυρο του Vettel, τα πραγματα ειναι απλα. Βγηκε με τους 4 τροχους εκτος οριων της πιστας και θα επρεπε να ακυρωθει. Αν βεβαια ηταν κανενας αλλος στη θεση του Vettel (ας πουμε ο Max για παραδειγμα) θα ειχε πεσει ο server του petrolheads τωρα απο τις πολλες βρισιες για τον κακομαθημενο γιο του Γιος και την αισχρη FIA που κανει πλατες σε αυτο το αταλαντο κωλοπαιδο. Τωρα ομως βλεπουμε τη γνωστη σε ολους μας φερραρογαργαρα :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Vettel now summoned to stewards for leaving the track earlier on in qualifying

Ειμαι πραγματικα περιεργος τι τον καλεσαν να τον ρωτησουν....

- Τι εφαγε το μεσημερι?
- Αν πετουσε καμια πολυχρωμη πεταλουδα στην παραμπολικα και του απεσπασε την προσοχη?

:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
mikeerfol έγραψε:Εικόνα

Bayern τι λες; :hmmm: :shifty:
Γραμμή και λίγο μέσα.
ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΜΙΚΕ ΜΟΥ.
Όπως το πέναλτι (καθαρό) του παπουτσελη.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#603286 https://www.motorsport.com/f1/news/vett ... a/4534533/

Sebastian Vettel escaped sanction for an alleged breach of track limits in Q3 at the Italian Grand Prix after being given the ‘benefit of doubt’ that he had not run wide.

Καλοφάγωτα σε όσους ακολούθησαν Bayern μου :s_howdy :s_howdy :s_howdy

Τον Βαγγέλα τον είδες στη ΔΕΘ; :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By cmarin
George_Prix έγραψε:Για να δουμε που θα καταληξει η ΕΡΕΥΝΑ για το χαλι που ειδαμε στις κατατακτηριες. Ειδικα εφοσον τους ειχαν προειδοποιησει ΠΡΙΝ τον αγωνα, λογικα θα τους παρουν τα κεφαλια τωρα :s_tongue

Γελάνε και τα ψάρια με τα κεφάλια που πήρανε...

don't panic
Άβαταρ μέλους
By fokion
#603315 Οκ... γελειότητα..............
αυτο ειναι το κακο.... οσο περισσότεροι κανονισμοι τοσο περισσότερες οι "τρυπες"............
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
George_Prix έγραψε:
Vettel now summoned to stewards for leaving the track earlier on in qualifying

Ειμαι πραγματικα περιεργος τι τον καλεσαν να τον ρωτησουν....

- Τι εφαγε το μεσημερι?
- Αν πετουσε καμια πολυχρωμη πεταλουδα στην παραμπολικα και του απεσπασε την προσοχη?

:hmmm:

Τελος καλο ολα καλα. Μετα απο πενταωρη απολογια του τετρακις, αποδειχτηκε οτι ευθυνη ειχε η πεταλουδα. Σε συνεργασια με τους γνωστους αδεκαστους δικαστες του petrolheads η πεταλουδα συνεληφθη και ο πλανητης μας μπορει να συνεχισει να περιστρεφεται ηρεμος γυρω απο τον αξονα του.

Ηρεμος μεχρι την επομενη φορα που καποιος αντιπαλος οδηγος θα ευνοηθει (ή πιο σωστα θα "ευνοηθει" αφου οι περισσοτεροι ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι αδικηθηκαν ακομα και οταν δεν ισχυει κατι τετοιο) και μαλιστα τοτε δε θα φταιει η πεταλουδα. Θα φταιει η μανα του, ο πατερας του, ολο του το σόι, η FIA και κυριως ολοι οι υποστηρικτες του συγκεκριμενου οδηγου.