Ήταν σαφές πως οποίοι έκαναν νωρίς αλλαγή, την πάτησαν. Ο Gasly που ήταν ο πρώτος, τελικά τερμάτισε πίσω από όλα τα Honda.
Ήταν σαφές πως οποίοι έκαναν νωρίς αλλαγή, την πάτησαν. Ο Gasly που ήταν ο πρώτος, τελικά τερμάτισε πίσω από όλα τα Honda.
REALZEUS έγραψε:Καταφέραμε όμως, σε αγώνα που κερδίσαμε, να χάσουμε έδαφος στο Πρωτάθλημα (ΕΝΑ είναι το Πρωτάθλημα!!!). Αυτά μόνο εμείς τα κάνουμε... Ακούς Φεττελάκο;
![]()
g8777 έγραψε:Μόντσα καλύτερη πίστα τού Γαλαξία μετά ε;
Γελάνε οι πέτρες.
STK έγραψε:Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, η άμυνα του Seb στον Lewis (έστω και γι αυτό το λίγο) έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να πάρει τη νίκη ο Charles ;)
REALZEUS έγραψε:Καταφέραμε όμως, σε αγώνα που κερδίσαμε, να χάσουμε έδαφος στο Πρωτάθλημα (ΕΝΑ είναι το Πρωτάθλημα!!!). Αυτά μόνο εμείς τα κάνουμε... Ακούς Φεττελάκο;
![]()
Bayern7 έγραψε:REALZEUS έγραψε:Καταφέραμε όμως, σε αγώνα που κερδίσαμε, να χάσουμε έδαφος στο Πρωτάθλημα (ΕΝΑ είναι το Πρωτάθλημα!!!). Αυτά μόνο εμείς τα κάνουμε... Ακούς Φεττελάκο;
![]()
Κανένα έδαφος δεν χάσαμε. Για την 2η θέση πάμε. Μην κάνουμε όνειρα θερινής νυκτός. Κερδίσαμε έδαφος λοιπόν.
Όσο για τον Φέττελ, αν δεν έπαιζε την άμυνα στον Χάμιλτον, τώρα θα κλαίγαμε για μια ακόμα χαμένη νίκη.

kantoniou έγραψε:-Μονο εγω εχω βαρεθει τη γκρινια του Χαμιλτον;
Corto Maltese έγραψε:Όσο για τον αστείο και (με το νου του) κορυφαίο ταλέντο του γαλαξία, απορώ που δεν έχει φάει καμία βαρβάτη εξτρά ποινή. Έκανε ότι έκανε τότε ο Γκροζάν και μάλιστα μετά τα χθεσινά ήταν το λιγότερο τραγικά τα καμικάζια και τα σταμάτα, ξεκίνα στην αγωνιστική γραμμή. Τραγωδία.
Anonymous Founder έγραψε:kantoniou έγραψε:-Μονο εγω εχω βαρεθει τη γκρινια του Χαμιλτον;
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, εγώ πάντως σίγουρα την έχω βαρεθεί. Ας κλείσει λίγο το στόμα του, όταν δεν είναι στην πρώτη θέση, πάντα κάτι του φταίει.
Έπρεπε να περιμένουμε τόσους αγώνες με αστοχίες (Bahrain), λάθη (Baku, Monaco, Γερμανία), αδικίες (Καναδάς), κακές στρατηγικές (Αυστρία και όχι μόνο) να υπομείνουμε απίστευτα λάθη στην στρατηγική (όχι ότι σήμερα τα έκαναν όλα καλά, ο #Seb5 θα έχει να σούρει διάφορα στο motorhome αλλά τέλος πάντων….), να κάνει η FIA τα δικά της υπέρ Mercedes και Max Verstappen, οι χορηγοί να ‘ναι καλά, για να φτάσουμε μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα της F1 να …μην μπορούμε να πανηγυρίσουμε την παρθενική νίκη του Charles Leclerc στην Formula 1 και την πρώτη της Ferrari στο φετινό Πρωτάθλημα.

Ο μεγαλύτερος κ…. τυχερός του αγώνα πάντως ήταν ο Lewis Hamilton, δεν έκανε τίποτα πέρα από το να γυρνοβολάει, δεν κατάφερε να περάσει στα ίσια στον Bottas που φαινόταν ότι ‘το έχει’ και τελικά βρέθηκε στη πρώτη θέση από σπόντα μετά το Safety Car. Στο τέλος του αγώνα μόνο θυμήθηκε να μας δείξει ότι είναι ταχύτατος, όταν έγραψε το ρεκόρ πίστας με φθαρμένα λάστιχα 32 γύρων μεσαίας γόμας.
Προσωπικά πάντως αυτό δεν το λαμβάνω ως δείγμα υπεροχής του Lewis του οποίου τα μισά στατιστικά βασίζονται στην διαστημική υπεροχή της Mercedes αλλά ακριβώς ως απόδειξη αυτού: με μονοθέσιο που σπάει ρεκόρ με λιωμένα λάστιχα παίρνει πρωτάθλημα και μια μαϊμού, πόσο μάλλον αν το οδηγεί μια ταλεντάρα σαν τον Lewis Hamilton, τότε απλώς σπας πλάκα.
Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]