Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
13%
0
N/A
3
38%
2
25%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
13%
0
N/A
1
13%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#602085 Επιτέλους νίκη για την Ferrari, έστω με το ζόρι. Τον Vettel τον θυσίασαν ομίχλη και τσιμπήσει η Mercedes, αλλά μπα.
Ήταν σαφές πως οποίοι έκαναν νωρίς αλλαγή, την πάτησαν. Ο Gasly που ήταν ο πρώτος, τελικά τερμάτισε πίσω από όλα τα Honda.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#602086 Όχι Ηδονή Διάκο μ. :rtfm:
Ηδωνικο .
:iconcool:

Μόντσα καλύτερη πίστα τού Γαλαξία μετά ε;

:lol:

Γελάνε οι πέτρες.
Άβαταρ μέλους
By STK
REALZEUS έγραψε:Καταφέραμε όμως, σε αγώνα που κερδίσαμε, να χάσουμε έδαφος στο Πρωτάθλημα (ΕΝΑ είναι το Πρωτάθλημα!!! :rtfm: ). Αυτά μόνο εμείς τα κάνουμε... Ακούς Φεττελάκο; :x

Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, η άμυνα του Seb στον Lewis (έστω και γι αυτό το λίγο) έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να πάρει τη νίκη ο Charles ;)
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:Μόντσα καλύτερη πίστα τού Γαλαξία μετά ε;

Γελάνε οι πέτρες.

Σε πονάνε οι ευθείες; Σε πονάνε Τζιάκο μου; Ορίστε μια ανακούφιση: https://www.daflon.gr/?gclid=Cj0KCQjw2K ... HzEALw_wcB

STK έγραψε:Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, η άμυνα του Seb στον Lewis (έστω και γι αυτό το λίγο) έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να πάρει τη νίκη ο Charles ;)

Κακή διαχείριση ελαστικών. Ο Φέττελ τα έλιωνε μέσα σε 15 γύρους. Ελπίζω να μην έχουμε το ίδιο πρόβλημα και στον Ναό.

ΥΓ: Τσίπουρο δεν πίνω, οπότε δεν σας εννοώ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#602090 Elteeε είσαι ΚΙΜΠΑΡΗΣ :inlove:

Άξιος νικητής ο Εκλερακος, άξιος wingman ο 4κις, άξιος πάστορας ο Μαξ. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#602102 ...μια περιεργη μοιρα ακολουθει αυτο το παιδι!

Φοβερος ο Leclerc, ειδικα το Σαββατο! Στον αγωνα φαινοταν απο την Παρασκευη ακομα οτι οι Mercedes θα πετουσαν με κιτρινα.

Η στρατηγικη της Ferrari φαινεται λαθος για τον Vettel, αλλα η αληθεια ειναι οτι αν δεν τον εβαζαν νωρις, θα εβαζε η Mercedes τον Lewis νωρις και θα του εκανε για πλακα το undercut, οποτε μια απο τα ιδια. Καθοριστικο ηταν το οτι ο Vettel εμεινε δευτερος τελικα στον πρωτο γυρο και ο Hamilton δεν προλαβε να ξεμπερδεψει και με τις δυο Ferrari.

Φυσικα το πιο γελοιο που ειδαμε ισως εδω και χρονια ειναι το οτι εξετασαν το περιστατικο που ο Leclerc εχασε τα φρενα και περασε πανω απο κατι σαμαρακια. Αγωνα με τον αγωνα η F1 παει προς μια κατευθυνση τραγικη στο θεμα του ελεγχου και των ποινων.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#602110 To τραγικό με τον Φέτελ δεν ήταν ότι έμεινε χωρίς λάστιχο, όταν τον τράβηξαν λογικό ήταν να μην του βγει. Το τραγικό ήταν ότι με άδεια από καύσιμα Φερράρι και φρέσκα κόκκινα, του πήρε 5 γύρους να αρχίσει να κόβει από τον Μπότα. Κανονικά θα έπρεπε να τον είχε πιάσει. Για την ακρίβεια ο Λούης θα το είχε κάνει.

Και κάπως έτσι βλέπουμε ότι μια χαρά διευθετήθηκε το ζήτημα του ποιος είναι ο Νο1 οδηγός στη Φερράρι, άνετα και χωρίς φασαρίες.

Όσο για τον αστείο και (με το νου του) κορυφαίο ταλέντο του γαλαξία, απορώ που δεν έχει φάει καμία βαρβάτη εξτρά ποινή. Έκανε ότι έκανε τότε ο Γκροζάν και μάλιστα μετά τα χθεσινά ήταν το λιγότερο τραγικά τα καμικάζια και τα σταμάτα, ξεκίνα στην αγωνιστική γραμμή. Τραγωδία.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
REALZEUS έγραψε:Καταφέραμε όμως, σε αγώνα που κερδίσαμε, να χάσουμε έδαφος στο Πρωτάθλημα (ΕΝΑ είναι το Πρωτάθλημα!!! :rtfm: ). Αυτά μόνο εμείς τα κάνουμε... Ακούς Φεττελάκο; :x

Κανένα έδαφος δεν χάσαμε. Για την 2η θέση πάμε. Μην κάνουμε όνειρα θερινής νυκτός. Κερδίσαμε έδαφος λοιπόν.
Όσο για τον Φέττελ, αν δεν έπαιζε την άμυνα στον Χάμιλτον, τώρα θα κλαίγαμε για μια ακόμα χαμένη νίκη.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Bayern7 έγραψε:

Κανένα έδαφος δεν χάσαμε. Για την 2η θέση πάμε. Μην κάνουμε όνειρα θερινής νυκτός. Κερδίσαμε έδαφος λοιπόν.
Όσο για τον Φέττελ, αν δεν έπαιζε την άμυνα στον Χάμιλτον, τώρα θα κλαίγαμε για μια ακόμα χαμένη νίκη.

Όταν έχεις το ταχύτερο μονοθέσιο και όμως πάλι χάνεις βαθμούς ---> :tomato:
Ελπίζουμε στο 1-2 στην Monza.

Το Πρωτάθλημα είναι όντως χαμένο. Οπότε το μόνο που ελπίζουμε ως Τιφόζι είναι να κερδίσουμε του χρόνου, ώστε να μην πάρουν το ρεκόρ.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#602166 -Αξιος νικητης ο Λεκλερκ, το δικαιονταν ολη τη χρονια. Δυστυχως η νικη σκιαστηκε απο τον θανατο το συναθλητη και φιλου του.
-Διπλη η συνεισφορα του Φετελ. Δεν καθυστερησε καθολου τον Λεκλερκ και αρκετα τον Λουη. Τεραστιο ποσοστο της νικης οφειλεται σε αυτα.
Εικόνα
-Μονο εγω εχω βαρεθει τη γκρινια του Χαμιλτον;
-Ο Βλαξ Φερσταπεν δεν φτανει που καθυστερησε στην εκκινηση, δεν φτανει που καρφωθηκε στον Κιμι, πηγαινε και μετα σαν τον χαρο, και συμφωνω οτι επρεπε να φαει ποινη. Φανταζομαι το ξενερωμα το orange army παντως... :twisted:
-Η Φερραρι πραγματι στοχευει στη 2η θεση, οποτε το χθεσινο μεγαλη επιτυχια
-Μεχρι ποτε εχει συμβολαιο ο Φετελ; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
kantoniou έγραψε:-Μονο εγω εχω βαρεθει τη γκρινια του Χαμιλτον;

Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, εγώ πάντως σίγουρα την έχω βαρεθεί. Ας κλείσει λίγο το στόμα του, όταν δεν είναι στην πρώτη θέση, πάντα κάτι του φταίει. Ο Vettel είναι αργός λέει, και όταν ο Vettel μπήκε για λάστιχα, έκανε τους ίδιους χρόνους με πριν!
:s_shout
Στα υπόλοιπα, συμφωνώ σε όλα. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By STK
Corto Maltese έγραψε:Όσο για τον αστείο και (με το νου του) κορυφαίο ταλέντο του γαλαξία, απορώ που δεν έχει φάει καμία βαρβάτη εξτρά ποινή. Έκανε ότι έκανε τότε ο Γκροζάν και μάλιστα μετά τα χθεσινά ήταν το λιγότερο τραγικά τα καμικάζια και τα σταμάτα, ξεκίνα στην αγωνιστική γραμμή. Τραγωδία.

Το είχα ξεχάσει αυτό. Δεν τον αγγίζει κανείς τον Max (να τα θυμόμαστε αυτά για τη συνέχεια, καλά να είμαστε) και δυστυχώς -για όσους ξέρουν τι παρακολουθούν- του "φτιάχνουν" μια αντιπαθητική εικόνα που και ο ίδιος δε βοηθάει να διορθωθεί. Του έφταιξε ο Kimi λέει, λολ.

Anonymous Founder έγραψε:
kantoniou έγραψε:-Μονο εγω εχω βαρεθει τη γκρινια του Χαμιλτον;

Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, εγώ πάντως σίγουρα την έχω βαρεθεί. Ας κλείσει λίγο το στόμα του, όταν δεν είναι στην πρώτη θέση, πάντα κάτι του φταίει.

Εδώ γκρινιάζει και όταν είναι πρώτος (βλέπε Μονακό κ.ά) για να έχει την πάρτη του καλυμμένη.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#602216 Πολυ καλος ο Leclerc ολο το 3ημερο. Αξιζε τη νικη. Βεβαια το ποσο καλος ειναι πραγματικα θα το δουμε και απεναντι σε εναν κανονικο ομοσταβλο. Η ασελγεια στο πτωμα του Vettel δεν αποτελει αποδεικτικο αξιας και επισης απ' οσο θυμαμαι σε καθε αγωνα τον βλεπω και μια φορα στο γρασιδι ή στους παραδρομους εκτος πιστας. Ολοι κανουν λαθακια φυσικα, αλλα οταν τα βλεπουμε τοσο συχνα και μαλιστα χωρις ιδιαιτερη πιεση, περναει απο το μυαλο μας μπας και πασχει απο καμια οξεια Φεττελιτιδα :s_tongue

Οσο για το Verstappen, σιγουρα εχει μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης στο τρακαρισμα. Αλλα και ο Kimi θα μπορουσε χαλαρα να το αποφυγει (ηδη ο Verstappen κολλησε στον τοιχο προσπαθωντας να μην τρακαρουνε). Το προβλημα ειναι οτι ο Max δε μπορουσε να δει τον Kimi και ο Kimi δε μπορουσε να δει τον Max. Οταν τελικα "ειδωθηκανε" ηταν πολυ αργα! Με ολα αυτα τα τραγικα λαθη του αχωνευτου και αταλαντου Max, βλεπουμε οτι ακομα ειναι μπροστα στο πρωταθλημα απο τους "συμπαθεστατους" και "ταλαντουχους" οδηγους της Ferrari ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ. Περαστικα σας :s_tongue

Κατα τα αλλα πολυ καλο αγωνα ο Albon. Μακαρι να καταφερει να κοντραρει το Verstappen.

Συμφωνω για την κλαψα του Λουη. Αν και ειμαι απο αυτους που τον γουσταρουν πολυ, η επαναλαμβανομενη κλαψα ειναι γεγονος οτι με εχει κουρασει.

Τελος να πω με τη σειρα μου ενα RIP στο παλικαρι. Αλλα να τονισω οτι θα ηταν εντελως αστεια η ακυρωση του αγωνα της F1. Δηλαδη αν πεθανει (χτυπα ξυλο) ενας ποδοσφαιριστης στη Β' εθνικη το Σαββατο, αναβαλλονται οι αγωνες της Α' εθνικης την επομενη μερα? Ειδικα στην F1 που εχουν ταξιδεψει χιλιαδες ατομα στην πιστα και εχουν ξοδευτει πολλα εκατομυρια, θα ηταν τραγικο. Δε θα αλλαζε κατι η αναβολη του αγωνα ουτε θα εφερνε πισω τον αδικοχαμενο νεο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#602217 Ε-ΠΙ-ΤΕ-ΛΟΥΣ!

Έπρεπε να περιμένουμε τόσους αγώνες με αστοχίες (Bahrain), λάθη (Baku, Monaco, Γερμανία), αδικίες (Καναδάς), κακές στρατηγικές (Αυστρία και όχι μόνο) να υπομείνουμε απίστευτα λάθη στην στρατηγική (όχι ότι σήμερα τα έκαναν όλα καλά, ο #Seb5 θα έχει να σούρει διάφορα στο motorhome αλλά τέλος πάντων….), να κάνει η FIA τα δικά της υπέρ Mercedes και Max Verstappen, οι χορηγοί να ‘ναι καλά, για να φτάσουμε μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα της F1 να …μην μπορούμε να πανηγυρίσουμε την παρθενική νίκη του Charles Leclerc στην Formula 1 και την πρώτη της Ferrari στο φετινό Πρωτάθλημα.

Κουραστικη η γκρινια του Χαμιλτον οντως. :roll:

Μετα εχουμε απαιτησεις απο τον καθεναν που γραφει οτι επιτηδες εσκασε ο κινητηρας του Κουμπιτσα για να προλαβει να φτιαχτει το μονοθεσιο του Λουη. :s_sarcastic

Μικερφουλη τα γραφω ομορφα; :roll:

Αυτοι ειστε. :s_cool

Edit:

Mαλλον δεν ειστε αυτοι. Ειστε οι παρακατω:

Ο μεγαλύτερος κ…. τυχερός του αγώνα πάντως ήταν ο Lewis Hamilton, δεν έκανε τίποτα πέρα από το να γυρνοβολάει, δεν κατάφερε να περάσει στα ίσια στον Bottas που φαινόταν ότι ‘το έχει’ και τελικά βρέθηκε στη πρώτη θέση από σπόντα μετά το Safety Car. Στο τέλος του αγώνα μόνο θυμήθηκε να μας δείξει ότι είναι ταχύτατος, όταν έγραψε το ρεκόρ πίστας με φθαρμένα λάστιχα 32 γύρων μεσαίας γόμας.

Προσωπικά πάντως αυτό δεν το λαμβάνω ως δείγμα υπεροχής του Lewis του οποίου τα μισά στατιστικά βασίζονται στην διαστημική υπεροχή της Mercedes αλλά ακριβώς ως απόδειξη αυτού: με μονοθέσιο που σπάει ρεκόρ με λιωμένα λάστιχα παίρνει πρωτάθλημα και μια μαϊμού, πόσο μάλλον αν το οδηγεί μια ταλεντάρα σαν τον Lewis Hamilton, τότε απλώς σπας πλάκα.

http://theitalianjob.gr/silverstone-gp-lec16-show-and-silver-rockets/

:iconcool: :iconcool: :iconcool: :iconcool: