Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

4
17%
1
4%
8
35%
3
13%
1
4%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
4%
0
N/A
3
13%
0
N/A
1
4%
1
4%
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
g8777 έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Ο Βερ παιρνει 110% απο το μονοθέσιο

Εκει λυγισα και εγω same old story. Θεος ο Γκεακος.

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Δηλαδή ο Alonso είναι καλύτερος από τον Verstappen κατά 10%; :hmmm:
Εντυ βγάλε κομπιουτεράκια :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#573911 Norris: Vettel "screwed over" Grosjean in penalty incident

Lando Norris believes getting blocked by Romain Grosjean in Bahrain Grand Prix qualifying was caused by his penalised Formula 1 rival being “screwed over” by Sebastian Vettel.

The Haas driver was overtaken by Vettel approaching the final corner, which made Grosjean slow down so much to avoid compromising the lap he was about to begin that he got in the way of Norris, who was completing his first flying lap of the session.

Norris said there was no question he was held up by Grosjean, but did not feel the Frenchman could have done much more in the circumstances.

https://www.motorsport.com/f1/news/norr ... n/4361853/
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
REALZEUS έγραψε:
sparticle έγραψε:Προφανώς δε με ενδιαφέρει καθόλου αν κάποιοι με πουν σκαλωμένο, αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι για κάποιους τι μπορεί να πουν τώρα που βλέπουν τους χρόνους, για ποιο λόγο η Ferrari έπρεπε να κρατά τόσα χρόνια τον Kimi...

Μακάρι να έχεις δίκιο, αλλά δε νομίζεις ότι είναι πρώιμο να βγάζεις συμπέρασμα μετά από ένα Q3 που κέρδισε τον Vettel? :hmmm:

Ftr Q1, Q2 & Q3 :)
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#573915 Βρε εγώ βάζω ότι θα κερδίσει και τον αγώνα. Στο τέλος της χρονιάς όμως γίνεται το ταμείο...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#573916 Σορι το κομπιουτεράκι μου είναι απασχολημένο.
Υπολογίζει πόσο εύκολα θα έπαιρνε pole o Nando με τη σημερινή Mclaren.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
mikeerfol έγραψε:
g8777 έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Ο Βερ παιρνει 110% απο το μονοθέσιο

Εκει λυγισα και εγω same old story. Θεος ο Γκεακος.

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Δηλαδή ο Alonso είναι καλύτερος από τον Verstappen κατά 10%; :hmmm:
Εντυ βγάλε κομπιουτεράκια :adminpower:

170% επαιρνε ο ΑΛΟΝΣΟ :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
REALZEUS έγραψε:Βρε εγώ βάζω ότι θα κερδίσει και τον αγώνα. Στο τέλος της χρονιάς όμως γίνεται το ταμείο...

Το ταμείο του τέλους της χρονιάς εδώ και σχεδόν 10 χρόνια που βασιζόμαστε σε μπαρουτοκαπνισμένα και "έμπειρα" Νο2 ήταν ΖΕΡΟ. Να πάμε στο μείον λίγο δύσκολο, οπότε δε βλέπω το λόγο που υπερασπίζεσαι (εμμέσως πλην σαφώς) την παλιά τακτική
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Corto Maltese έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Βρε εγώ βάζω ότι θα κερδίσει και τον αγώνα. Στο τέλος της χρονιάς όμως γίνεται το ταμείο...

Το ταμείο του τέλους της χρονιάς εδώ και σχεδόν 10 χρόνια που βασιζόμαστε σε μπαρουτοκαπνισμένα και "έμπειρα" Νο2 ήταν ΖΕΡΟ. Να πάμε στο μείον λίγο δύσκολο, οπότε δε βλέπω το λόγο που υπερασπίζεσαι (εμμέσως πλην σαφώς) την παλιά τακτική

Δε νομίζω ότι απώλεια του Κατασκευαστών τα τελευταία χρόνια οφείλονταν στις επιδόσεις του Νο2. Πέρσι για παράδειγμα ο Κίμι είχε περισσότερους πόντους από τον Μπότας. Η επίδοση του Νο1 ήταν αυτή που υπολείπονταν του ανταγωνισμού... Τέλος πάντων, καινούρια χρονιά ξεκίνησε, ας ελπίσουμε για τα καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#573931 Εντάξει είμαστε με τον Μποττας;
Εντάξει είμαστε.

Εξαφανίστηκαν οι φοράδες, ακόμα και ο Λεκλερκ.Αντε γειά. :s_cry

Καλό 2020 Λύκε.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#573936 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#573942 Αυτά τα έκαναν οι Λύκοι όταν είχαν διαστημόπλοιο. Ο νοων νοειτω. Ο Υπάλληλος κέρδισε πολλούς πόντους σήμερα, champion material.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#573946 Ο Λεκλερκ με μέση γόμα πιο γρήγορος του Χάμιλτον με μαλακή.

ΌΝΕΙΡΟ ΖΩ!!!!!

Από το Mi A1.
Εδιτ.

Αν τον φτάσει και ο Φεττελ τον Χάμιλτον, τότε μιλάμε για μονοθέσιο νικητή!!!!