Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Mclaren-Queen
#744273 G μέσα στην αναμπουμπουλα σου χει ξεφύγει το αφηγημα ότι θα αποσυρθεί -και- επειδή φοβάται μη χάσει από τον Ράσελ. Δε διαβάζεις προσεκτικά.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#744290 Εγώ πάλι θεωρώ πως δεν θα καταλάβει καν την απουσία του LH, παρόλο που έγινε πολύ πιο συμπαθής σε πολύ κόσμο λόγω του Massi και της κανονικής ληστείας που υπέστη φέτος.
Εδώ το MotoGP του χρόνου δεν θα έχει VR και δεν τρέχει τίποτα, εδώ η F1 επέζησε από την απουσία του Schumacher, το να λέμε πως θα πάθει κάτι χωρίς τον LH είναι τρελή υπερβολή και χωρίς να μειώνω τίποτε εννοείται απ ' όσα έχει πετύχει ο ανήρ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ πάλι θεωρώ πως δεν θα καταλάβει καν την απουσία του LH, παρόλο που έγινε πολύ πιο συμπαθής σε πολύ κόσμο λόγω του Massi και της κανονικής ληστείας που υπέστη φέτος.
Εδώ το MotoGP του χρόνου δεν θα έχει VR και δεν τρέχει τίποτα, εδώ η F1 επέζησε από την απουσία του Schumacher, το να λέμε πως θα πάθει κάτι χωρίς τον LH είναι τρελή υπερβολή και χωρίς να μειώνω τίποτε εννοείται απ ' όσα έχει πετύχει ο ανήρ.

Ο Λούης δεν είναι η μελωδία που θα φάς,
Ούτε μπουκέτο με λουλούδια να στολίσεις.Τραβάει μακριά, καθώς τραβάς,
απ'το συρτάρι της καρδιάς δυο μάτσα αναμνήσεις.
Δεν είναι μπόμπα σε σκυλάδικο ο Λούης,
ούτε ο εύχαρις και πλούσιος μαλακας. :shifty:

Είναι αυτόχειρας φυγάς. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#744300 Δε μου λες τζι, με Ενδελέχεια θα συνενοούμαστε από δω και μπρος;
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#744322 Συμφωνω κι εγω οτι η F1 ειναι πολυ πολυ μεγαλυτερη απο τον LH και απο οποιονδηποτε αλλο οδηγο φυσικα.

Ειδικα απο του χρονου με τοσες αλλαγες και τοσα ταλεντα «ψημενα» πλεον να αποδειξουν οτι μπορουν το κατι παραπανω.

Η κλοπη βεβαια, παραμενει κλοπη!

Στη θεση του θα εφευγα και φανταζομαι καποιοι θα τον συμβουλευουν να το κανει αυτο. Νομιζω ομως οτι ειναι στον χαρακτηρα του να μεινει, δεν ξερω. Δεν εχει και επιλογη να κατσει κανα χρονο εκτος να δει τι φαση θα παιχτει, κυριως λογω ηλικιας, αλλα και λογω των αλλαγων στους κανονισμους.
Άβαταρ μέλους
By g8777
sparticle έγραψε:Συμφωνω κι εγω οτι η F1 ειναι πολυ πολυ μεγαλυτερη απο τον LH και απο οποιονδηποτε αλλο οδηγο φυσικα.

Ειδικα απο του χρονου με τοσες αλλαγες και τοσα ταλεντα «ψημενα» πλεον να αποδειξουν οτι μπορουν το κατι παραπανω.

Η κλοπη βεβαια, παραμενει κλοπη!

Στη θεση του θα εφευγα και φανταζομαι καποιοι θα τον συμβουλευουν να το κανει αυτο. Νομιζω ομως οτι ειναι στον χαρακτηρα του να μεινει, δεν ξερω. Δεν εχει και επιλογη να κατσει κανα χρονο να δει τι φαση θα παιχτει, κυριως λογω ηλικιας, αλλα και λογω των αλλαγων στους κανονισμους.

:s_howdy

Ακριβως!

Οι σοβαροτερες λιγκες του πλανητη (NBA +Premier ) πορευονται με βαση την φιλοσοφια "No one is bigger than the game"

Στο καλο να παει ο Λουης λοιπον. :s_bye
Σε μια λιγκα που θα φαινοταν τιμια (σαν την γυναικα του Καισαρα) δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα να αντικατασταθει η δημοσια εικονα του.

Αλλα.

Μονο σε μαγαζακια (οπως αποδειχθηκε τελικα) στυλ VIA μπορεις να ΦΤΥΣΕΙΣ στα μουτρα εναν απο τους πυλωνες σου (και λογικη υποψηφιοτητα για Γιδα), με νομοτελειακη καταληξη να γελοιοποιεις το ιδιο σου το σπιτι.

Πργματικα δεν μπορω να σκεφτω αλλο αναλογο περιστατικο σε οποιοδηποτε αθλημα :hmmm:

Ον τοπικ:

https://www.motorsportweek.com/2021/12/22/mclaren-junior-ugochukwu-to-race-british-f4-in-2022/

Meet the new boss, same (?) as the old boss. :lol:
Άβαταρ μέλους
By ripper
George_Prix έγραψε:Εγω παντως θα ετρεχα μεχρι να σπασω το ρεκορ. Μακαρι να κανει το ιδιο κι ο Λουης.

Τα έχει ήδη σπάσει όλα.
Όπως είχα πει και παλιότερα, ήμουν σίγουρος ότι θέλει να τρέξει και με τα καινούργια μονοθέσια. Το ρεκόρ των πρωταθλημάτων που όλοι λένε και ξαναλένε το έχει ήδη και ποσώς τον ενδιαφέρει αν έχει πάρει κι άλλος τόσα. Καμία διαφορά δεν κάνει στην συγκεκριμένη απόφαση.
Τώρα όμως, μετά από μια τόσο εξωφθαλμη κλοπή είναι απόλυτα φυσιολογικό και ξενερωμένος να είναι και να θέλει να απαγκιστρωθεί από το brand F1.
Και εγώ ελπίζω να μείνει αλλά δύσκολο το βλέπω πλέον.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:
George_Prix έγραψε:Εγω παντως θα ετρεχα μεχρι να σπασω το ρεκορ. Μακαρι να κανει το ιδιο κι ο Λουης.

Τα έχει ήδη σπάσει όλα.
Όπως είχα πει και παλιότερα, ήμουν σίγουρος ότι θέλει να τρέξει και με τα καινούργια μονοθέσια. Το ρεκόρ των πρωταθλημάτων που όλοι λένε και ξαναλένε το έχει ήδη και ποσώς τον ενδιαφέρει αν έχει πάρει κι άλλος τόσα. Καμία διαφορά δεν κάνει στην συγκεκριμένη απόφαση.
Τώρα όμως, μετά από μια τόσο εξωφθαλμη κλοπή είναι απόλυτα φυσιολογικό και ξενερωμένος να είναι και να θέλει να απαγκιστρωθεί από το brand F1.
Και εγώ ελπίζω να μείνει αλλά δύσκολο το βλέπω πλέον.

Τα εχει σπασει σχεδον ολα, εκτος απο το 8ο το καλο. Κατα τ' αλλα, δεκαδες αγωνες/κουπες κριθηκαν απο τις αποφασεις των διαιτητων. Δε θυμαμαι καμια ομαδα/αθλητη να τα παραταει γιατι αδικηθηκε. Κουραστηκαμε τοσο καιρο με το μελοδραμα, για το ποσο τραυματισαν την ευαισθητη ψυχουλα του Λουη.

ΜΑΚΑΡΙ να παραμεινει φυσικα, αλλα ακομα και να την κανει... "το μοναστηρι να 'ναι καλα, κι απο καλογερους βρισκουμε".
Άβαταρ μέλους
By ripper
#744360 Ε καλά άλλο κρίθηκαν από μια απόφαση διαιτητή άλλο ξανά γράψαμε τους κανόνες on the fly.
Επίσης πάρα πολλοί αθλητές, ομάδες παράγοντες έχουν παραιτηθεί λόγω αδικίας (μερικοί και χωρίς καν να υπάρχει).
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#744361 Με μία διαφορά.
Ο διαιτητής εφάρμοσε έστω λανθασμένα τον κανονισμό. Τον υπαρκτό κανονισμό.
Δεν εφηύρε νέο.
Δεν είπε ξαφνικά στα δυο κόρνερ, πέναλτι.

Αν τηρούνταν ο κανονισμός που λέει πως όλοι οι έχοντες φάει γυρο περνανε και πάλι γινόταν αυτό που έγινε, δεν θα μιλουσε κάνεις.

Καλά, ο g θα μιλούσε, αλλά μόνο αυτός.

Θα λέγαμε όλοι tough luck και παμε παρακατω.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#744370 Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τις απαντησεις σας. Τι προσπαθειτε να μας πειτε? Οτι θα εχει δικιο να τα παρατησει απο την πικρα του?

Παντως να ξερετε οτι αν τα παρατησει μονο οι Λουιτσες θα του δωσουν δικιο. Οι υπολοιποι ολο και καμια κακιουλα θα σκεφτουν να πουνε για το λογο της παραιτησης :shifty: