Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#879086 Υποθέτω θεωρήσαν πιο ασφαλές να έχουν έναν παλιό κι έναν νέο σε κάθε ομάδα, έναν νέο με τον Μαξ κι έναν νέο με τον Tsunoda που πολύ ήθελε ο καημένος να αναβαθμιστεί. Αλλά θέλεις η δεύτερη ομάδα να είναι αρκετά καλή ώστε να βοηθάει και στην εξέλιξη. Δεν μπιρεί να βάλεις μαζί δύο νιουμπάδες και άγνωστες ποσότητες. Τώρα μπορείς να συγκρίνεις τη μία ομάδα με την άλλη και τους νέους με τους άλλους οδηγούς και να βγάζεις πιο εύκολα συμπεράσματα.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
mousatos έγραψε:H Aston Martin προσφέρει «γηv και ύδωρ» στον Φερστάπεν

https://www.gazzetta.gr/gmotion/2410500 ... -ferstapen

Διαψεύστηκε για μούφα από την ίδια την Aston Martin.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#880840 Συνειδητοποιώ ότι εκτός από τον Χάμιλτον κυριολεκτικά δεν υπάρχει άλλος μαύρος στην F1. Και δεν εννοώ άλλος οδηγός, εννοώ άλλος οτιδήποτε, ακόμα κι αυτούς που αλλάζουν τα λάστιχα. Υπάρχουν Ινδοί, Άραβες αλλά μαύρους δεν έχω προσέξει. Θα πρέπει να υπάρχουν κι άλλοι αλλά είναι σοκαριστικό να έχει δημιουργηθεί μια τέτοια κατάσταση. Είναι ρατσισμός ή είναι τυχαίο;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
sknipper έγραψε:Συνειδητοποιώ ότι εκτός από τον Χάμιλτον κυριολεκτικά δεν υπάρχει άλλος μαύρος στην F1. Και δεν εννοώ άλλος οδηγός, εννοώ άλλος οτιδήποτε, ακόμα κι αυτούς που αλλάζουν τα λάστιχα. Υπάρχουν Ινδοί, Άραβες αλλά μαύρους δεν έχω προσέξει. Θα πρέπει να υπάρχουν κι άλλοι αλλά είναι σοκαριστικό να έχει δημιουργηθεί μια τέτοια κατάσταση. Είναι ρατσισμός ή είναι τυχαίο;

Εικόνα

:rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#880851 Ναι μόνο αυτόν έχω σταμπάρει που δεν είναι και τελείως μαύρος, καφετίς είναι, πιθανότατα mixed race (το ίδιο είναι και ο Λιούις βέβαια, ξανθια μάνα έχει).
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
sknipper έγραψε:Συνειδητοποιώ ότι εκτός από τον Χάμιλτον κυριολεκτικά δεν υπάρχει άλλος μαύρος στην F1. Και δεν εννοώ άλλος οδηγός, εννοώ άλλος οτιδήποτε, ακόμα κι αυτούς που αλλάζουν τα λάστιχα. Υπάρχουν Ινδοί, Άραβες αλλά μαύρους δεν έχω προσέξει. Θα πρέπει να υπάρχουν κι άλλοι αλλά είναι σοκαριστικό να έχει δημιουργηθεί μια τέτοια κατάσταση. Είναι ρατσισμός ή είναι τυχαίο;

Ρατσισμός σημαίνει ότι κάποιος αξίζει και δεν βρίσκει θέση. Έχεις κάποιον υπόψη σου; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#880946 Είναι κι ο μαύρος ο Μικ που τον φάγανε λάχανο άδικα.

Τσίφτη.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Corto Maltese έγραψε:

Ρατσισμός σημαίνει ότι κάποιος αξίζει και δεν βρίσκει θέση. Έχεις κάποιον υπόψη σου; :hmmm:
Όχι αλλά δεν μιλάμε για Φ1 πλέον και δεν παρακολουθώ τις άλλες κατηγορίες. Ξέρει κανένας αν υπάρχουν μαύροι σε καρτ, μονοθέσια, Φ3, Φ2, Λεμαν, Νασκαρ κλπ;
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#880963 Στο NASCAR υπάρχει ο Μπούμπα Γουάλας και φέτος κέρδισε ένας Οκετσούκβου ή κάπως έτσι το Μακάο. Μαύρος άλλος με την έννοια που το θέτεις δε μου έρχεται. Ινδοί, Ασιάτες, Άραβες αρκετοί. Φέτος θα έχουμε Αλγερινό στην Φ1πχ
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#881533 o BEN !!!!!

Με προφαση τα καντηλια

FUCK
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3

Τι εγινε ποτε θα κανει και ο Μαξ καμια δοκιμη?

Ξεκαθαρο σπρωξιμο σε Φερραρι Μακλαρεν
:x
:s_tongue :s_tongue