Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#32773 Όχι. Είχε ατυχία :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#32775 Ρε πατε καλα; :protest:

Ειπα εγω οτι ειχε σιγουρα προβλημα; Ειπα οτι αν δεν ειχε ηταν απλα τραγικος...

Η πλακα ειναι οτι στο τελος με τα |λογοκρισία| ηταν ακομα πιο τραγικος.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Hellenic tifosi έγραψε:Το "δεν την πάλεψε με τα μεσαία" δεν υπάρχει σαν ενδεχόμενο;

Στο τέλος έβαλε soft.

O maltezos νομίζω έχει μια πολύ σαφή εικόνα για το πώς γίδεψε όσο πέρασε η ώρα.
Ας μας την αναλύσει.

Και αντίστοιχα το πώς "ξύπνησε" ο Vettel στο 2ο μισό του αγώνα.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#32787 Φυσικά και έχω. Ήταν άτυχος.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#32790 Και ο Vettel τυχερός;
Η απλά έγινε καλύτερος οδηγός όσο πέρναγε η ώρα;
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#32791 Υπάρχει κι άλλη πιθανή εξήγηση. Μετά το πρωτο στοπ, ο Αλόνσο βγήκε μπροστά από το τρενάκι των αργών, ενώ ο Κίμι πίσω (αν θυμάμαι καλά). Ο Ισπανός μάλιστα πέρασε και τον Μπάτον και έβαλε άλλον έναν ανάμεσα τους και κάπου εκεί ο Κίμης το έχασε τελείως.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#32796 Αυτό μας έλειπε να συγκρίνουμε το Φέτελ με τον Κίμη. Τον τετράκις Νο1 του 2015 με το τυπάκι που θα του κουβαλάει το κράνος. Αστεία πράματα. Ο Φέτελ όπως αποδεικνύεται από τα ραδιομηνύματα ήταν θύμα σαμποτάζ.

Τιφόζο ο Κίμι δεν "κόλλησε" πίσω από κάποιον εκτός από τον Αλόνσο στους 5 πρώτους γύρους. Ξαφνικά στο live τον είδα πίσω από 2 STR και 2 Lotus. Δεν ξέρω αν είχε έξοδο, αλλά τον περάσανε αυτοί όλοι αρκετά μετά το πιτστοπ.

Μετά τα ιταλικά έχουμε και τα γερμανικά. Να βάλουμε και κάνα γιαπωνέζικο τώρα που έρχεται η Χόντα;
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#32797 Δε μας έφταναν τα ιταλικά. Έχουμε και τα γερμανικά τώρα..... :slap:
Άβαταρ μέλους
By Gilles_27
#32802 Ρε παιδες, μόνο το δικό μου το πιτσί έχει google translate?

Ο άνθρωπας λέει (πριν τον αγώνα) ότι στον γρήγορο γύρο και με ελαφρύ μονοθεσιο τα πράγματα είναι ιδιαιτερως άσχημα. Πράγμα που δικαιολογεί σαφως την πτωση κατα τη διάρκεια

edit: Στο απόσπασμα που παρέθεσα έλεγε επίσης ότι νιώθει στο 1ο σεκτορ οχι καλα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#32806 Το άρθρο BTW είναι χτεσινά κουλούρια.
Δεν λέει για τον αγώνα.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#32809 Απλώς αν ο Κίμι δεν ένιωθε άνετα με λίγο καύσιμο, εξηγεί εν μέρει το γιατί πήγε προς τα πίσω καθώς προχωραγε ο αγώνας.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
Gilles_27 έγραψε:Ρε παιδες, μόνο το δικό μου το πιτσί έχει google translate?

Ο άνθρωπας λέει (πριν τον αγώνα) ότι στον γρήγορο γύρο και με ελαφρύ μονοθεσιο τα πράγματα είναι ιδιαιτερως άσχημα. Πράγμα που δικαιολογεί σαφως την πτωση κατα τη διάρκεια

edit: Στο απόσπασμα που παρέθεσα έλεγε επίσης ότι νιώθει στο 1ο σεκτορ οχι καλα

Το βαλαμε στο google translate αλλα σε πολλα σημεια ειναι ασαφες... Τα καλα σημεια λοιπον γραψ'τα στα ελληνικα να νιωσουμε και εμεις τιποτα.