https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
EDDIE_147 έγραψε:Σύνοψις:
Φτάνει ο καιρός που ακόμα και αν δηλώσει ο ΚΑΜΑΡΟΣ ότι θα κάνει αλλαγή φύλου, δεν θα κάνει καμία εντύπωση σε κανένα.
Παλι;
Κορυφαίος πιλότος που για μένα έκαψε την καριέρα του επειδή πίστεψε ότι η ζωή θα ήταν πάντα φάση Φλάβιο-Ρενώ.
Αυτο ακριβως, τιποτ αλλο.
Σε τελική ανάλυση δεν πιστεύω ότι είναι τόσο |λογοκρισία| ώστε να αφήσει τα ζεστά μύρια της Honda για να περιποιηθεί το ταλαιπωρημένο υπερ-εγώ του.
Δεν πειραζει, θα του το περιποιηθουν αλλοι, οταν καταλαβουν οτι με το συνεχες bitching και το να τρεχουν σαραντα νοματαιοι γιτι εχει πονακια ο μπεμπης δεν οδηγει πουθενα. Ασε που το ιστορικο του στην ομαδα δεν ειναι και το καλυτερο.
Οπότε sabbatical δεν παίζει ούτε για αστείο, αλλά μόνο το -ακραίο κατ' εμέ- σενάριο να του δώσει ένα μέρος του super deal η Honda για να τους αδειάσει τη γωνιά.
Το θεμα ειναι ποσο σοβαρα βλεπει η Χοντα την F1. Γιατι αν μπηκε για 2-3 χρονακια, γεια σας. Το χαρτι του μεγα εξελικτη Ναντο της βγηκε ζευγαρι ενω περιμενε φλος ρουαγιαλ, οποτε αποδεχεσαι τη χασουρα, (βαλτον να πλενει τις φορμες των αλλων μωρε στην τελικη) και συνεχας με καναν Ρικαρντο, Γιος κλπ
Τα σερβίτσια του Schumacher που ήταν ο μεγάλος στόχος της ζωής του δεν τα φτάνει ούτε σε όνειρο (σε αντίθεση με Vettel-Λούη), οπότε το μόνο που του μένει να κάνει είναι να τσεπώσει το ζεστό χρήμα της Honda εξαργυρώνοντας το brand name του ημίθεου που έχτιζε εδώ και 10 χρόνια και να τσιμπήσει καμιά νίκη με τη Honda αν φτάσουν το επίπεδο της Williams του χρόνου.
Εδω μια ενσταση: Ο Λουης, παει, τα παρατησε, αυτο ηταν, πηρε 3 κατσαρολια, γεια σας, εχω και τον Snoop Doggy Dog απο κατω που περιμενει.Οκ , ηταν αλλιως τα κοζια στους τελευταιους αγωνες, αλλα και συ Λουη μαλακωσες, καμια πεινα για πολ, νικες κλπ. Δεν υπαρχει περιπτωση να σηκωσει πανω απο 4. Και αυτα αν δεν τον κανει στην ακρη ο Λυκανθρωπος και ΑΝ ειναι και του χρονου μπροστα τα Γερμανα.
Γενικά να τελειώνουμε σιγά σιγά με τα γερόντια (Alonso, Κοίμης, Button) γιατί υφίσταται ήδη νέα φουρνιά η οποία αξίζει και κορυφαία μονοθέσια και την προσοχή μας.
![]()
Geo f1 έγραψε:Οχι ρε ΜΙΚΕ!!!
Του κανε την μουρη κρεας λεμε!!!
16 βαθμους ο Μπατον
11 ο Αλονσο!!
τερμα!!
Μπατον Μπατον ολε ολε!!!
STK έγραψε:Geo f1 έγραψε:Οχι ρε ΜΙΚΕ!!!
16 βαθμους ο Μπατον
11 ο Αλονσο!!
τερμα!!
Μπατον Μπατον ολε ολε!!!
Τη μούρη κρέας του την έιχε κάνει ο Hamilton.
Ο Jenson κάτι άλλο του έκανε
Geo f1 έγραψε:STK έγραψε:Geo f1 έγραψε:Οχι ρε ΜΙΚΕ!!!
16 βαθμους ο Μπατον
11 ο Αλονσο!!
τερμα!!
Μπατον Μπατον ολε ολε!!!
Τη μούρη κρέας του την έιχε κάνει ο Hamilton.
Ο Jenson κάτι άλλο του έκανε
Ετσι ναι..Τσεκαρες οτι ποσταρες στο σωστο τοπικο ετσι?? Βαριεμαι του 2007 παλι. Πειτε τα με τον Ριππερ..2015 εχουμε και παμε για 16..
< 3
Geo f1 έγραψε:1ος δηλωσε φετος ο Ισπανος οτι απεδωσε ο ιδιος κατω του αναμενομενου..Και στη τελικη οταν ξερεις οτι εισαι last before manor τι αλλο να κανεις?? Ειδικα οταν τις μισες φορές εσπαγε το ρημαδι?

Προφανώς εννοεί για εκτος sc όπου ο καθένας ερμηνε[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]