Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#877489 Εικόνα

Ντουχαν λογικα ντεπουτο?
Άβαταρ μέλους
By fokion
#877504 Ναι.
"φημες" λενε οτι ηταν "ανταλλαγη" ωστε να τον αφησουν να κανει δοκιμες με την Haas.........

Οπου "φημες" το Ted's Notebook στο SkysportF1
Άβαταρ μέλους
By g8777
The 8th place finish in the Drivers' Championship for Sergio Perez is the worst performance for a full-time teammate of the same-year champion since Niki Lauda's 10th place in 1985 (with Alain Prost as champion) and Hector Rebaque's in 1981 (with Nelson Piquet as champion).
To be precise, in 1985, Lauda did not participate in the Belgian and European Grands Prix due to injury, so technically, Mexican Rebaque, who raced the entire 1981 season, is Perez's predecessor in this peculiar negative record.

Μπαρ Οντα το ξες το ανεκδοτο με τον μπαρμαν που πουλαγε τα ποτα 10λεπτα ; :hmmm:

Ουτε ο Χορνερ το ηξερε. Αλλα το εμπεδωσε. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#877635 Που καταληγεις μυστη g?

Επιτηδες ο Τσεκο πηγε τοσο χαλια για να μπιμπ την ομαδα του Χορνυ?
Γιατι?

Δε πιανω τον συλλογισμο σου. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#878025 Κατι που δεν αναφερθηκε και το χαρηκα πολυ ειναι οτι ο Μπορτολετο το σηκωσε στο Αμπου Νταμπι,
Και μετα τον Λεκλερ,Ρασσελ,Πιαστρι μπαινει στο κλαμπ των οδηγων που πηραν F3 & F2 τιτλο με την 1η χρονια.
Ας ελπισουμε του χρονου στην Σαουμπερ να διατηρησει το κρανος που ειχε φετος και να εχει μια ωραια σεζον με τον Χουλκ.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#878035 Δεν αναφέρθηκε γιατί δε βλέπω ενδιαφέρον για τις μικρότερες κατηγορίες. Ο Μπορτολέτο έδειξε έναν συνδυασμό ταχύτητας και ωριμότητας που σπάνια βλέπουμε σε αυτές τις κατηγορίες και ευτυχώς έκανε αμέσως το παραπάνω βήμα, στη σεζόν που έδειξε να ξυπνάει τις ομάδες από έναν λήθαργο στον οποίον είχαν πέσει εδώ και 5 χρόνια. Πάντως η σεζόν κύλησε περίεργα και ο θεσμός είναι σε τεράστια κρίση γιατί η πρακτική των μεγάλων εταιριών με τις ακαδημίες τους, τον έχουν κυριολεκτικά ξεφτιλίσει. Δε γίνεται να επιβραβεύεται η φετινή σεζόν του Μπέρμαν και του Αντονέλι, όσο χάλια και να ήταν η Πρέμα, ενώ αγνοούνται όλοι εκείνοι που τους πέρασαν αλλά και οι δύο τελευταίοι πρωταθλητές. Κατανοώ την ασφάλεια που παρέχει σε κάποιες ομάδες το προϊόν των ακαδημιών τους, αλλά κάπου καταντάει άβολο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:O αδελφός του Μάικλ Σουμάχερ, Ραλφ, ανακοίνωσε ότι είναι γκέι με φωτογραφία με τον σύντροφό του

Ωραιος ο Ραλφ. Η κινηση που εκανε θελει τεραστια @@ :s_howdy

Να πω την αληθεια απο αλλον εν ενεργεια οδηγο περιμενα το αουτινγκ (που λενε και οι γκεηδες) αλλα ισως να μην ειναι ετοιμος ο λεβεντης να παραδεχτει/αποδεχτει τη φυση του. Ή ισως να πεφτω εξω εγω για την εκτιμηση μου (που ειναι σχεδον απιθανο) :shifty:

Οπως και να εχει οι σεξουαλικες προτιμησεις του καθενος, προφανως δεν εχουν καμια σχεση με την οδηγικη του αξια. Και μακαρι ολοι να μπορουσαν να εκφρασουν ελευθερα τις προτιμησεις τους χωρις να φοβουνται την κατακραυγη απο τιποτα κομπλεξικα ανθρωπακια που ζουνε αναμεσα μας :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
George_Prix έγραψε:
Geo f1 έγραψε:O αδελφός του Μάικλ Σουμάχερ, Ραλφ, ανακοίνωσε ότι είναι γκέι με φωτογραφία με τον σύντροφό του

Πρώτος το αποκάλυψε ο γιος του πριν λίγους μήνες . :roll:
"Η μαμά μου χτυπούσε τον μπαμπά μου επειδή ήταν gay"
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mousatos έγραψε:
George_Prix έγραψε:

Πρώτος το αποκάλυψε ο γιος του πριν λίγους μήνες . :roll:

Ο γιος του Ραλφ? Ενδιαφερον, δεν το ηξερα αυτο!
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#878404 "Η μαμά μου χτυπούσε τον μπαμπά μου επειδή κατάλαβε οτι ήταν gay"
Άβαταρ μέλους
By sknipper
mousatos έγραψε:"Η μαμά μου χτυπούσε τον μπαμπά μου επειδή κατάλαβε οτι ήταν gay"
Γνωστός κορυφαίος χειρουργός στην Αγγλία άλλαξε φύλο. Παντρεμένος με 2 παιδιά, νομίζω σε ηλικία εφήβου/ενηλίκου όταν έγινε. Φαντάσου αυτού τι θα του είπε η γυναίκα του! :lol:
Πρόβλημα είχαν οι συνάδελφοι στη δουλειά, αυτός που μου το είπε ήταν υφιστάμενός του και αισθανόταν κάπως να αρχίσει να τον λέει με το νέο του όνομα κλπ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#878652 Ελα corto νεακι αλλα οχι απο Φ1
Αλλα το ονομα σιγουρα μας ειναι γνωστο στην Φ1

Sebastian Montoya will join PREMA Racing for the 2025 FIA Formula 2 Championship, the team announced today, stepping up from FIA Formula 3.

The 19-year-old Colombian-American joined PREMA for the first time in 2020, showing good promise and ending up fourth in Italian Formula 4 the following year. He then moved up to Formula Regional, where he took two wins in the Asian series, before making an early FIA Formula 3 debut in 2022. Between 2023 and 2024, he competed full-time in F3 while making impressive appearances in sportscars.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#878663 Δε με τρέλανε, είχε καλές στιγμές αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Αν δε βρεθεί τρόπος να είναι όντως ενιαίο η F2 (του στυλ να παραλαμβάνουν κάθε Πέμπτη τυχαίο αμάξι οι ομάδες) το πρόβλημα όλο και θα εντείνεται. Γενικώς φέτος υπήρχε μεγάλη ισορροπία στην Φ3 γι αυτό και βγήκε πρωταθλητής χωρίς νίκη.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:Δε με τρέλανε, είχε καλές στιγμές αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Αν δε βρεθεί τρόπος να είναι όντως ενιαίο η F2 (του στυλ να παραλαμβάνουν κάθε Πέμπτη τυχαίο αμάξι οι ομάδες) το πρόβλημα όλο και θα εντείνεται. Γενικώς φέτος υπήρχε μεγάλη ισορροπία στην Φ3 γι αυτό και βγήκε πρωταθλητής χωρίς νίκη.

Καλα αυτο το ανεκδοτο με τους "ενιαιους" αγωνες ειναι διαχρονικο. Κι οπως ξερουμε ολοι κατι τετοιο δεν ισχυει στην πραξη και υπαρχουν μεγαλες διαφορες αναμεσα σε υποτιθεται ισα μονοθεσια :x

Δεν ξερω αν αυτο που ειπες περι "παραλαβης τυχαιου αμαξιου την Πεμπτη" ειναι δικη σου ιδεα ή αν εχει πεσει πραγματικα στο τραπεζι αυτη η πιθανοτητα, αλλα ειναι ΤΡΟΜΕΡΗ ΙΔΕΑ :s_howdy

Στην Φ1 που παιζονται χοντρα λεφτα και προσπαθουνε να ξεχωρισουν οι ομαδες προφανως δεν εχει νοημα ουτε περιπτωση να γινει. Αλλα στις μικροτερες κατηγοριες που γινεται το ψησιμο και ξεδιαλεγμα της νεας φουρνιας οδηγων, θα ηταν απιστευτα αξιοκρατικο και δικαιο ενα τετοιο συστημα :s_yes