g8777 έγραψε:
PHUN
https://www.motorsport.com/f1/news/ben- ... /10678286/
Μια χαρά σλέω
g8777 έγραψε:
PHUN
The 8th place finish in the Drivers' Championship for Sergio Perez is the worst performance for a full-time teammate of the same-year champion since Niki Lauda's 10th place in 1985 (with Alain Prost as champion) and Hector Rebaque's in 1981 (with Nelson Piquet as champion).
To be precise, in 1985, Lauda did not participate in the Belgian and European Grands Prix due to injury, so technically, Mexican Rebaque, who raced the entire 1981 season, is Perez's predecessor in this peculiar negative record.
Geo f1 έγραψε:O αδελφός του Μάικλ Σουμάχερ, Ραλφ, ανακοίνωσε ότι είναι γκέι με φωτογραφία με τον σύντροφό του
George_Prix έγραψε:Geo f1 έγραψε:O αδελφός του Μάικλ Σουμάχερ, Ραλφ, ανακοίνωσε ότι είναι γκέι με φωτογραφία με τον σύντροφό του
Ωραιος ο Ραλφ. Η κινηση που εκανε θελει τεραστια @@![]()

mousatos έγραψε:George_Prix έγραψε:Geo f1 έγραψε:O αδελφός του Μάικλ Σουμάχερ, Ραλφ, ανακοίνωσε ότι είναι γκέι με φωτογραφία με τον σύντροφό του
Ωραιος ο Ραλφ. Η κινηση που εκανε θελει τεραστια @@![]()
Πρώτος το αποκάλυψε ο γιος του πριν λίγους μήνες .
mousatos έγραψε:"Η μαμά μου χτυπούσε τον μπαμπά μου επειδή κατάλαβε οτι ήταν gay"Γνωστός κορυφαίος χειρουργός στην Αγγλία άλλαξε φύλο. Παντρεμένος με 2 παιδιά, νομίζω σε ηλικία εφήβου/ενηλίκου όταν έγινε. Φαντάσου αυτού τι θα του είπε η γυναίκα του!
Corto Maltese έγραψε:Δε με τρέλανε, είχε καλές στιγμές αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Αν δε βρεθεί τρόπος να είναι όντως ενιαίο η F2 (του στυλ να παραλαμβάνουν κάθε Πέμπτη τυχαίο αμάξι οι ομάδες) το πρόβλημα όλο και θα εντείνεται. Γενικώς φέτος υπήρχε μεγάλη ισορροπία στην Φ3 γι αυτό και βγήκε πρωταθλητής χωρίς νίκη.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]