George_Prix έγραψε:Τη βλεπω τη δουλεια να τους τσιμπαει τους ποντους ο Ναντο κι η Αλπιν τελικα...
Εεεεεεεεεεεεεεεετσι
Alpine wins bid to overturn Alonso's US GP F1 penalty
https://www.motorsport.com/f1/news/alon ... /10391312/
George_Prix έγραψε:Τη βλεπω τη δουλεια να τους τσιμπαει τους ποντους ο Ναντο κι η Αλπιν τελικα...
George_Prix έγραψε:Γενικα στα τετοια μου για τους ποντους, αλλα φετος εχω λυσσαξει να περασει ο Ναντο εστω και 1 ποντο τον Οκον, γιατι εχει βγαλει γλωσσα το Γαλλοπουλο για το ποσο καλα παιζει το Ναντο. Οτι του εχει γινει ο κωλος ΝΑΑΑΑΑ (με το συμπαθειο) σε σχεση με το Ναντο, δεν το μετραει καθολου στις πραξεις που κανει στο μυαλο του...
Παμε γερα ρε αδικημενε χερα Ρικ
Για σενα Λαντο δεν εχω συμβουλες, απλα συνεχισε το θεαρεστο εργο σου

George_Prix έγραψε:
Πως καταφεραν αυτοι οι αμπαλοι και εφτιαξαν το 8ο θαυμα του κοζμου*, ειναι αποριας αξιον
dimviii έγραψε:George_Prix έγραψε:
Πως καταφεραν αυτοι οι αμπαλοι και εφτιαξαν το 8ο θαυμα του κοζμου*, ειναι αποριας αξιον
τουλαχιστον ασεβης σε εταιρια που εχει δοσει πολλα στην αυτοκινηση και στην φ1.
Ψαξε και διαβασε πως προχωρησε και με ποιον τροπο το προτζεκτ τουρμπο στην φ1,και ξαναελα να ζητησεις συγγνωμη.
BARHonda έγραψε:Γεια σου ρε Φλάβιο παίχτη...
George_Prix έγραψε:dimviii έγραψε:George_Prix έγραψε:
Ψαξε και διαβασε πως προχωρησε και με ποιον τροπο το προτζεκτ τουρμπο στην φ1,και ξαναελα να ζητησεις συγγνωμη.
Φιλε οι πρωτες μου ονειρωξεις σαν παιδακι ηταν με το Renault 5 GT Turbo.
Χωρις να εχω καψουρα με τη συγκεκριμενη εταιρια, πολλα χρονια μετα το πρωτο μου αμαξι ηταν ενα Clio γιατι το θεωρουσα ομορφο και πολυ καλο για τα λεφτα του.
Αλλα οταν μιλαμε για F1, μιλανε οι αριθμοι οχι το συναισθημα ουτε η ιστορικη προσφορα μιας εταιριας στο χωρο. Οι Γαλλοι οσο θυμαμαι τον εαυτο μου, οι μονες τους επιτυχιες ηταν 2 μεγαλες περιοδοι με μονοθεσια του καραφλα. 1991-1997 το πρωτο διαστημοπλοιο και το επομενο διαστημοπλοιο ειναι το γνωστο που εκανε μαγκα Ρεναουλτ και Φεττελακο μαζι. Και 2 χρονια τους σηκωσε στην πλατη ο Ναντο και τους εδωσε 2 κατσαρολια. Σε καμια 100αρια+ νικες που κανανε δηλαδη, παιζει ουτε σε μια να μην ειχαν το καλυτερο μοτερ. Φετος που καταφεραν να πλησιασουν (ουτε καν να φτασουν) τους πρωτους σε δυναμη, εχει σπασει 5 μοτερακια ο Ναντο. Μια Ελληνικη λεξη υπαρχει για να τους χαρακτηρισει καποιος αγωνιστικα. Α Μ Π Α Λ Ο Ι.
Σχωρα με Ντιμη μου
NiTse έγραψε:George_Prix έγραψε:dimviii έγραψε:George_Prix έγραψε:
Φιλε οι πρωτες μου ονειρωξεις σαν παιδακι ηταν με το Renault 5 GT Turbo.
Χωρις να εχω καψουρα με τη συγκεκριμενη εταιρια, πολλα χρονια μετα το πρωτο μου αμαξι ηταν ενα Clio γιατι το θεωρουσα ομορφο και πολυ καλο για τα λεφτα του.
Αλλα οταν μιλαμε για F1, μιλανε οι αριθμοι οχι το συναισθημα ουτε η ιστορικη προσφορα μιας εταιριας στο χωρο. Οι Γαλλοι οσο θυμαμαι τον εαυτο μου, οι μονες τους επιτυχιες ηταν 2 μεγαλες περιοδοι με μονοθεσια του καραφλα. 1991-1997 το πρωτο διαστημοπλοιο και το επομενο διαστημοπλοιο ειναι το γνωστο που εκανε μαγκα Ρεναουλτ και Φεττελακο μαζι. Και 2 χρονια τους σηκωσε στην πλατη ο Ναντο και τους εδωσε 2 κατσαρολια. Σε καμια 100αρια+ νικες που κανανε δηλαδη, παιζει ουτε σε μια να μην ειχαν το καλυτερο μοτερ. Φετος που καταφεραν να πλησιασουν (ουτε καν να φτασουν) τους πρωτους σε δυναμη, εχει σπασει 5 μοτερακια ο Ναντο. Μια Ελληνικη λεξη υπαρχει για να τους χαρακτηρισει καποιος αγωνιστικα. Α Μ Π Α Λ Ο Ι.
Σχωρα με Ντιμη μου
Λογικά εννοεί στα 60s, 70s με τα πρώτα V6 turbo, ground effect και δεν συμμαζεύεται.
Αλλα οταν μιλαμε για F1, μιλανε οι αριθμοι οχι το συναισθημα ουτε η ιστορικη προσφορα μιας εταιριας στο χωρο
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
https://i.postimg.cc/wBQLbZMc/813966[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]