Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By nass
castigamatti έγραψε:το ερώτημα του greo περί κίτρινων σημαιών στο interlagos.............το έκανες γαργάρα.......

Αν θυμάμαι καλά το συζήτησα τότε, οπότε όποιος ενδιαφέρεται πια τόσο πολύ για την άποψή μου (τιμή μου :inlove: ), ας πάει στο παλιό φόρουμ να τη βρει, όπως είχα ήδη γράψει δεν ασχολούμαι με περσινά ξυνά σταφύλια μόνο και μόνο για να αποδείξω ότι έχω το κληρονομικό χάρισμα ή οτιδήποτε. Αν εσύ θέλεις να το βλέπεις για γαργάρα, frankly my dear, I don't give a damn.

Τα περί Beloff και πατρός και υιού Villeneuve ανάξια σχολιασμού.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
sparticle έγραψε:Ok, πηρα την απαντηση μου, ο Alonso θα το σηκωνε το 2008!

Ε, ο Massa τελικα δεν το σηκωσε :lol:

O Alonso θα χρησιμοποιούσε τηλεπαθητική και θα κρατούσε εντός πίστας τον Glock.

How cool is that?

:iconcool: :iconcool: :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#22657 Ρε παιδιά, ΟΚ καλή η φάση με τον ανακόντα, είναι από εκείνα που σου μένουν σε όλη σου τη ζωή, αλλά ο Μάσσα ήταν εντός παιχνιδιού στη Βραζιλία, λόγω της γελοιότητας που ονομάζεται Σπα 2008
Άβαταρ μέλους
By ttc
#22671 Σταματήστε επιτέλους να βρωμιζετε αυτό το τοπικ με τον πρώην οδηγό πλέον της Φεραρι, αυτόν που πήγε σαν μεσσιας εκεί και φεύγει κλωτσιδον, χαχα! :lol:
Άβαταρ μέλους
By ripper
castigamatti έγραψε:όσο εσύ θέλεις να πεις ότι είναι εωσφόρος......παλιομπολσεβίκος και τρώει παιδιά.Μην καμώνεσαι λοιπόν πως το παιχνίδι δεν σε αφορά,γιατί αποτελείς μέρος του δίπολου..........

Δεν λέω τίποτα απ΄αυτά καθώς δεν τον γνωρίζω, το μόνο που λέω είναι ότι έχει δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδες του με τα συμβάντα που έχω αναφέρει 100 φορές.
Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε.

Corto Maltese έγραψε:Ρε παιδιά, ΟΚ καλή η φάση με τον ανακόντα, είναι από εκείνα που σου μένουν σε όλη σου τη ζωή, αλλά ο Μάσσα ήταν εντός παιχνιδιού στη Βραζιλία, λόγω της γελοιότητας που ονομάζεται Σπα 2008

:s_omg Κρίση ειλικρίνειας;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#22893 Ο greo σε 1-2 σελίδες θα απαρνηθεί και το ΚΚΕ για χάρη του μπέμπη.

ΑΧ ΚΑΒΛΙΑΡΗ ΛΑΤΙΝΕ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΨΕΙ. :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#24122 http://en.espnf1.com/mercedes/motorspor ... 79733.html

Toto Wolff says Mercedes is unlikely to waver on its opposition to a proposed lift on engine freeze regulations when the proposed rule change goes to the F1 Commission later this year.

Πούτσα. :(
Άβαταρ μέλους
By Go_For_Pole
#24175 Πάντως αυτά που είπε ο Wolff περί κόστους ειναι απολύτως σωστά. Πραγματικά ο νέος salesman των Ιταλών τινάξει το γραφικόμετρο στον αέρα με τη δήλωση ότι το κόστος θα μείνει το ίδιο.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#24405 Άμα πάει να κάνει ένα προγραμματάκι στο Daras Turbo πόσο να του πάει μωρέ;
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#25023 Ωραίο τρολλάρισμα.Αλλά δε βλέπω να νοιάζονται.Εδώ ο Ματτιάτσης άρχισε να κάνει δηλώσεις για το πόσο βελτιώνεται ο Κίμι.Άβυσσος...
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
Cosmonaut21 έγραψε:Εδώ ο Ματτιάτσης άρχισε να κάνει δηλώσεις για το πόσο βελτιώνεται ο Κίμι.Άβυσσος...

....στον οποίο πρότειναν μονομερή option ανανέωσης του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο (2016),με την προϋπόθεση να δεχθεί μείωση των αποδοχών του
κατά 20% ετησίως............. :s_sarcastic
ανανέωση :s_rofl και εξυπνάδα μαζί στη ferrari......έχει φτάσει να τους στοιχίζει ο κάθε πόντος που κερδίζει ο φινλανδός κάτι παραπάνω από 400Κ ευρώ :tomato:
Άβαταρ μέλους
By Gilles_27
#25307 Καλά, αυτός δεν ήταν ο αργόμισθος, που έχει βολευτεί με το συμβόλαιό του, που δεν έχει στόχους,...? :shifty:

(καλησπέρα και απο το νέο φόρουμ )
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#25367 Για αργόμισθος δεν ξέρω. Για αργός όμως, φέτος και οι τυφλοί είδανε και αυτό θα έπρεπε να μας νοιάζει.
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
mikeerfol έγραψε:Είναι πειραχτήρια στη Mercedes :lol:

Εικόνα

:lol: