Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

3
43%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
14%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
29%
0
N/A
1
14%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By STK
JarnoT έγραψε:πχ στη Χερέθ το '97 η ισχυρή μου εντύπωση είναι ότι η μανούβρα του Σούμι ήταν αντανακλαστική ενός τεράστιου εγωισμού και ανικανότητας αποδοχής ενός διαφαινόμενου χαμένου πρωταθλήματος. Χθες τα περισσότερα ήταν υπολογισμένα και μετρημένα.

Συμφωνώ.
Προσωπικά περισσότερο Senna - Prost μου θυμίζει το '90...
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#740608 :offtopic:
Στη Χερεθ του ‘97 οταν ο Σουμι εμπαινε στην ευθεια ηταν σιγουρος οτι ο Βιλνεβ δεν μπορει να τον προλαβει. Δε νομιζω καν να κοιταξε τους καθρεφτες πριν το φρεναρισμα.

Οταν ομως στα φρενα ειδε τον Βιλνεβ να ερχεται απο το υπερπεραν, αισθανθηκε οτι ο Καναδος κανει τρελη βουτα-ταρζανια ολα για ολα ή και για τρακαρισμα. Κανει μαλιστα ελαχιστα αριστερα για να τον αποφυγει στην αρχη. Η τιμονια που κανει ο Σουμαχερ στα δεξια μετα, στο μυαλο του τουλαχιστον, ηταν του «στυλ η στροφη ειναι δικια μου κι εσυ ερχεσαι αφρεναριστος να πεσεις πανω μου».

Βεβαια απο εξω δεν φανηκε ετσι. Αν ομως εμενε αριστερα και αφηνε τον Βιλνεβ να φυγει ευθεια στην αμμοπαγιδα, μπορει και να μας φαινοταν ετσι.

Κοινως, τον ψαρωσε ο Καναδος ο,τι και να λεμε.

Αυτην την αποψη τουλαχιστον εχω σχηματισει επειτα απο χρονια που... με βασανιζε το συμβαν!

(Τωρα, αν ειχε στο μυαλο του γενικα να τον κοπανησει, δεν ξερω. Ηταν και λιγο της μοδας εκεινη την εποχη. Κατι ακουγοταν και για προβλημα μηχανικο στη Ferrari ή αργο κλαταρισμα εξ ου και ο πολυ αργος ρυθμος του λιγο πριν το συμβαν)
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#740610 Ο Σουμαχερ εφταιγε για μενα και για ολους.

Απλως δεν ηταν αυτο το σχεδιο του, τουλαχιστον σε εκεινη τη στροφη, οπως ολοι οι χειτερς του καταλογιζετε
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#740614 Ο Σουμαχερ εφταιγε 100%.

Δεν πιστευω οτι ηταν σχεδιο απο πριν, δηλαδη οτι το ειχε επεξεργαστει.

Αλλα για μενα το εκανε, στιγμιαια, επιτηδες.
Ξαφνιαστηκε απο τη βουτια του Βιλνεβ, εκανε οντως λιγο αριστερα για να τον αποφυγει αρχικα σαν αντανακλαστικη αντιδραση, και σε κλασματα του δευτερολεπτου, καταλαβαινοντας οτι το πρωταθλημα τελειωνει, με απολυτα σαφη και αντιαθλητικο τροπο εστριψε δεξια, πανω του, για να τον βγαλει εξω.

Δεν ειμαι κανενας hater του Σουμι, ισα ισα, αλλα οσο περνουν τα χρονια και νομιζω βλεπουμε λιγο πιο δικαια και καθαρα, μετα απο απειρα replay, για μενα δεν χωρα αμφιβολια.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#740620 Chris Medland
@ChrisMedlandF1
· 18h
Stewards explain that key to the penalty is "the driver of Car 33 then braked suddenly (69 bar) and significantly, resulting in 2.4g deceleration".

10 seconds is given for being predominantly at fault for causing a collision. Also two penalty points (7 in total now) #F1 twitter.com/ChrisMedlandF1…
Άβαταρ μέλους
By g8777
#740624 Ετσι και μαζεψεις τις φετινες περιπτωσεις που η ΦΙΑ εκτελεσε ( με Swiffer ) τον Μαξακο ανετα βγαζεις 2 σαιζον Κυριακου Θωμαιδη. :lol:

Αυτυη ειναι και η ειδοποιος διαφορα με παλιοτερα αναλογα συμβαντα. :s_roses
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#740631 Μια ερωτηση.
Ας πουμε στην στιγμη του 37 γυρου.
1)Μπαμ και ο Μαξ στην μπαριερα. Ο Λουης με σπασμενη πτερυγα αλλα τα πιτ ειναι λιγα μετρα μπροστα. Αλλαζει και ολα οκ.
2)Μπαμ και ο Μαξ την γλυτωνει οπως εδω
https://www.youtube.com/watch?v=-KUixlLrO6c και ο Λουης dnf.
Πιστευετε θα εδιναν την ιδια ποινη στον ιδιο οδηγο?
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#740633 Γιωργο, πρωτον αυτο που εβαλες δεν ειναι καθολου μα καθολου ιδια περιπτωση.
Δευτερον, δεν ξερω τι κανουν στην F1, αλλα η φιλοσοφια σε ολα τα αθληματα ειναι η ιδια. πχ σε ενα αθλημα που το γνωριζω αριστα γιατι ειμαι διεθνης κριτης, η σκοπιμη παραβιαση των κανονισμων με σκοπο να αποκτησεις οφελος, τιμωρειται με απ ευθειας αποβολη απ τον αγωνα συν τις αλλες ποινες που θα προκυψουν απ την εξεταση μετα.
Ο φερσταππεν φρεναρε, σε σημειο που δεν υπαρχει λογος φρεναρισματος ωστε να δικαιολογηθει και να θολωσει τα νερα, σκοπιμως για να του σπασει την πτερυγα.
Το παραδεχονται αναγκαστικα κι ιδιοι. Και του εδωσαν 10 δευτερολεπτα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από Y.V και 06 Δεκ 2021, 21:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#740636 Οχι Γιαννη παρεξηγησες. Το βιντεακι ειναι για να δειξω οτι παρολο το μπαμ πχ ο Βερ να συνεχιζε.
Δεν λεω οτι τα 2 περιστατικα ειναι ιδια
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#740637 Ενα αλλο παντως που μου ηρθε χθες με αυτα τα παιχνιδια με το ποιος θα παρει drs ειναι αυτο.
Με πρωταγωνιστη παλι τον Χαμιλτον αλλα το γατακι ειχε τον Αλονσο στην μαχη. Και ο μπεμπης δεν μασησε :s_cool
https://www.youtube.com/watch?v=S3kbxjBAYmM
Εκει στο 0:49 περιπου...Δεν αφηνει ο Χαμ? Αν ηταν πισω και επαιρνε σλιπ στριμ ο Ισπανος? :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
Geo f1 έγραψε:Μια ερωτηση.
Ας πουμε στην στιγμη του 37 γυρου.
1)Μπαμ και ο Μαξ στην μπαριερα. Ο Λουης με σπασμενη πτερυγα αλλα τα πιτ ειναι λιγα μετρα μπροστα. Αλλαζει και ολα οκ.
2)Μπαμ και ο Μαξ την γλυτωνει οπως εδω
https://www.youtube.com/watch?v=-KUixlLrO6c και ο Λουης dnf.
Πιστευετε θα εδιναν την ιδια ποινη στον ιδιο οδηγο?

Κοιτα.
Κανονικα το σκοπιμο brake testing σε αυτο το σημειο της πιστας ειναι μαυρη σημαια και αη στην ευχη τθεου και τσαπαναγιας :s_bye . Στα εξηγησε ομορφα ο YV. Το να το γυροφερνουμε στην If-land δεν αλλαζει κατι, ειναι τοση εξοφθαλμη παραβαση που δεν μακιγιαρεται με τιποτα.

Η ιστορια εγραψε Γκεακο. Πρωταθλητης με το στανιο. :s_yes :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#740643 Γκεάκο σου το είπε και ο Νίκος (χρόνια πολλά btw :)). Έχεις ψάξει 30 χρόνια ιστορίας για να δικαιολογήσεις πράγματα που έκανε ο Μαξ σε δύο ώρες. Άστο.