- 06 Δεκ 2021, 18:39
Στη Χερεθ του ‘97 οταν ο Σουμι εμπαινε στην ευθεια ηταν σιγουρος οτι ο Βιλνεβ δεν μπορει να τον προλαβει. Δε νομιζω καν να κοιταξε τους καθρεφτες πριν το φρεναρισμα.
Οταν ομως στα φρενα ειδε τον Βιλνεβ να ερχεται απο το υπερπεραν, αισθανθηκε οτι ο Καναδος κανει τρελη βουτα-ταρζανια ολα για ολα ή και για τρακαρισμα. Κανει μαλιστα ελαχιστα αριστερα για να τον αποφυγει στην αρχη. Η τιμονια που κανει ο Σουμαχερ στα δεξια μετα, στο μυαλο του τουλαχιστον, ηταν του «στυλ η στροφη ειναι δικια μου κι εσυ ερχεσαι αφρεναριστος να πεσεις πανω μου».
Βεβαια απο εξω δεν φανηκε ετσι. Αν ομως εμενε αριστερα και αφηνε τον Βιλνεβ να φυγει ευθεια στην αμμοπαγιδα, μπορει και να μας φαινοταν ετσι.
Κοινως, τον ψαρωσε ο Καναδος ο,τι και να λεμε.
Αυτην την αποψη τουλαχιστον εχω σχηματισει επειτα απο χρονια που... με βασανιζε το συμβαν!
(Τωρα, αν ειχε στο μυαλο του γενικα να τον κοπανησει, δεν ξερω. Ηταν και λιγο της μοδας εκεινη την εποχη. Κατι ακουγοταν και για προβλημα μηχανικο στη Ferrari ή αργο κλαταρισμα εξ ου και ο πολυ αργος ρυθμος του λιγο πριν το συμβαν)
Γιάννης Δ