Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Zorz
g8777 έγραψε:Απαλευτος. :s_whiteflag Θέλω να προσπαθήσεις όμως κάποια στιγμή,να κάνεις και εσύ την υπέρβαση. :inlove:

Βρε ασε τον, προτιμάς να επιστρέψει στα της πολιτικής; :s_coffee Εδώ μέσα τουλάχιστον είναι αβλαβής, χώρια που χτίζεται έτσι το μελλοντικό άλλοθι 'Μακαριστός Χριστόδουλος' (i.e. "Εγώ δεν ήξερα τι γινόταν τότε, έβλεπα Formula 1 μόνο") :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
EDDIE_147 έγραψε:Μόνο λόγο να αφήσει το άθλημα θα έβλεπα το να πατώσει το μονοθέσιο της Μέρκας του χρόνου και να μην τα βρει με τους Φεραροι.

Wait what?

Ο Λούης είναι και θα μείνει ο μόνος 4κις+ πρωταθλητής που δεν πέρασε από καβαλίνο ραμπάντε. Βέβαια, σε αντίθεση με τον Οβιέδο, που ήθελε να γίνει τριπλός πρωταθλητής χωρίς να πάει Φεράρι α λα Σένα. :svivhaha:

8ο και retirement. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#741575 Το σκλι όμως τί φταίει;

Αντε , να πούμε και τα προφανή.
Ζουμ στον Τοτο Γουλφ. Μεγάλη απογοήτευση το σημερινό για φόρουμ που έχει 180 δισεκατομμύρια τοπικά με φωτογραφίες. :x
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#741578 Ποιά Ferrari τώρα , με τί resources ; Με τα λίγα κομμάτια που πουλάει και τα fiat made in Turkey ; :s_rofl Εδώ έχει φτάσει να χάνει από τους νουμπάδες της RB. Κινούμενο απολίθωμα σαν τη Lancia , είδος υπό εξαφάνιση.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#741580 Φεραροι τυχαίο παράδειγμα --> αντικατάσταση με 'οποια ομάδα μπορεί να πληρώσει το κασέ του και να του προσφέρει δυνατό μονοθέσιο'.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#741581 Ναι, μην τυχον και παει στο τοπ μαγαζι της αυτοκινησης μουσατε. Απαπαπαπαπαπα , ο Λουης δεν κανει τετοια πραγματα.

Παρε σκλι μουσατε.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
g8777 έγραψε:Παρε σκλι μουσατε.

Εδώ βαριέμαι να ταϊσω εμένα. Θες να γίνω υπηρέτης και να νταντεύω σκλιά ; :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Zorz έγραψε:
g8777 έγραψε:Απαλευτος. :s_whiteflag Θέλω να προσπαθήσεις όμως κάποια στιγμή,να κάνεις και εσύ την υπέρβαση. :inlove:

Βρε ασε τον, προτιμάς να επιστρέψει στα της πολιτικής; :s_coffee Εδώ μέσα τουλάχιστον είναι αβλαβής, χώρια που χτίζεται έτσι το μελλοντικό άλλοθι 'Μακαριστός Χριστόδουλος' (i.e. "Εγώ δεν ήξερα τι γινόταν τότε, έβλεπα Formula 1 μόνο") :iconcool:

:s_empathy :s_empathy :s_empathy
https://www.essentiallysports.com/stefa ... nnis-news/
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
mousatos έγραψε:Μπούσε , υπ΄όψiν φοράς ίδια λάδια με τον Max. :s_rofl

Μουσάτε σ'αγαπώ και ας με πληγώνεις.
Φρέσκα είναι ρε κερατά. Δεν με λυπάσαι; να τρέχω για αλλαγές τώρα.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Geo f1 έγραψε:
Zorz έγραψε:

:s_empathy :s_empathy :s_empathy
https://www.essentiallysports.com/stefa ... nnis-news/

Πως το είχε πει ο Ραπτόπουλος "Φελλος μπαμπάς, φελλη μαμά, φελλός γιος. Τρεις φελλοι μια οικογένεια".
Ε κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
g8777 έγραψε:Η γωνία λήψης Γκεακο, οι μεγάλες ομάδες βγάζουν ομαδικές φωτογραφίες μεσω drone.

Σιγά μην είναι drone, γερανός, σίγουρα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#741682 Aυτός ο ΑΣΧΕΤΟΣ με το σπορ δίπλωματ σας τα έλεγε.

Ο Λ Υ ΜΠΙΑΚ... ε... ΛΟΥ ΗΣ ΛΟΥ ΗΣ ΛΟΥ ΗΣ

Πάμε και για ριτάιρμεντ τώρα

ΕΔΔΙΕΤ_147

Ντράπηκε και η ντροπή
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
mousatos έγραψε:Ποιά Ferrari τώρα , με τί resources ; Με τα λίγα κομμάτια που πουλάει και τα fiat made in Turkey ; :s_rofl Εδώ έχει φτάσει να χάνει από τους νουμπάδες της RB. Κινούμενο απολίθωμα σαν τη Lancia , είδος υπό εξαφάνιση.

Τα έχεις κάνει ρόιδο στο μυαλό σου. Η Ferrari ανήκει στην Exor (Agnelli), αλλά δεν έχει καμία πια σχέση με το υπόλοιπο Stellantis (πρώην FCA) group. Τα δε resources της είναι απύθμενα, αλλά μικρή σημασία έχει πια, με το budget cap που θα εφαρμοστεί από του χρόνου. Επίσης δεν θα γνωρίζεις μάλλον ότι η Ferrari είχε κάποιες χρονιές, επί Enzo μάλιστα, που τερμάτιζε 8η στο ΠΠΚ. Η Ferrari θα είναι πάντα θρύλος γιατί έχει 16 ΠΠΚ στην F1 (δεύτερη είναι η Williams με 9) και 8 Le Mans. Με την Τουρκία τι πρόβλημα έχεις όμως; Έχεις το ίδιο θέμα και με τα Made in Turkey Toyota? :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#741788 Αν τα resources είναι απύθμενα κάτι κάνουν λάθος. αν και ακούω οτι ετοίμασαν υπερκινητήρα για του χρόνου. Για να δούμε.