Geo f1 έγραψε:Ε αυτη ειναι η αληθεια τι να κανουμε.
Δηλαδή πέρσι που ξεβράκωσε τον Κίμι, δεν είχε σημασία επειδή η Μερκ ήταν μερικούς αιώνες μπροστά
Για δες! Το ίδιο έλεγε και ο Έντι, δεν περίμενα να συμφωνείτε
Με στεναχωρείτε ρε παιδιά, είναι καλό παιδί ο Αρτέμης μην τον βρίζετε

Τεσπα
Φετος ειναι τοσο τραγικη η χρονια που ουτε με ενδιαφερει πραγματικα τι κανει με τον Τζενσον..
ripper έγραψε:Μίσος και αλληλοσπαραγμό βλέπω ανάμεσα στον πρώην αγαπητικό-νυν σουπόρτερ και τους tifosi.
Με στεναχωρείτε ρε παιδιά, είναι καλό παιδί ο Αρτέμης μην τον βρίζετε
Οι τιφόζι ποτέ δεν τον αγαπήσαμε. Ναι, μεγάλος πιλότος, αλλά πιο αχώνευτος και από κρύα χυλόπιτα!
@Geo: Και λίγα είπα. Πέρνα μια βόλτα από το ελληνικό γκρουπ της Ferrari στο FB να δεις τι μπινελίκια πέφτουν για τον σουπόρτερ...

ΥΓ: Ρε τον Τζένσονα... πάλι μπροστά από τον μπέμπη.
Για τις σταθερές απόψεις των tifosi όσον αφορά τους πιλότους
ένα έχω να πω:Sebaaastiaaan, Sebaaastiaaan, Sebaaastiaaan

ripper έγραψε:Οι εδώ tifosi όχι μόνο τον αγαπήσανε, ήταν και παράφορα ερωτευμένοι. Αποθεωνόταν σε κάθε ευκαιρία.
Εμένα μπορείς να με εξαιρέσεις πάντως. Ο μόνος λόγος που τον ανεχόμουν ήταν επειδή φορούσε κόκκινα.
Ο Φεττελ γιουχαιζοταν τις προηγούμενες χρονιές γιατί οδηγούσε για την ομάδα που έπαιρνε τα πρωταθλήματα. Για τον ιδο λόγο που έφαγε γιουχα ο Χάμιλτον σήμερα.
Δεν είναι προσωπικό με τον καθένα πιλότο.
Αν ο Χάμιλτον στο μέλλον έρθει και φέρει νίκες φυσικά και θα αποθεωθει. Απλά πράγματα.
REALZEUS έγραψε:Σε γενικές γραμμές έχεις ένα δίκιο, αλλά υπάρχουν και συμπάθειες λόγω προϋπηρεσίας. Είδες την αντίδραση του κόσμου προς τον Felipe-baby? Ε ο σουπόρτερ δεν έχει την ίδια αγάπη των τιφόζι.
Καλά. Εννοείται αυτό.
Εγώ κυρίως μίλησα γι αυτούς που φοράνε τα χρώματα της ομάδας.
Πάντα πρώτα απ' όλα είναι η ομάδα, το σήμα κλπ και μετά το οποιοδήποτε πρόσωπο.
REALZEUS έγραψε:Μέγιστος κομπλεξικός καραγκιόζης. Του εύχομαι να μη ξαναδεί ποντιουμ ποτε ξανά. Τσούζει να παλεύεις με τις Μανορ τσογλανακι;
Υψηλό επίπεδο.
τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)
Bayern7 έγραψε:REALZEUS έγραψε:Σε γενικές γραμμές έχεις ένα δίκιο, αλλά υπάρχουν και συμπάθειες λόγω προϋπηρεσίας. Είδες την αντίδραση του κόσμου προς τον Felipe-baby? Ε ο σουπόρτερ δεν έχει την ίδια αγάπη των τιφόζι.
Καλά. Εννοείται αυτό.
Εγώ κυρίως μίλησα γι αυτούς που φοράνε τα χρώματα της ομάδας.
Πάντα πρώτα απ' όλα είναι η ομάδα, το σήμα κλπ και μετά το οποιοδήποτε πρόσωπο.
Συμφωνούμε απόλυτα συν-τιφόζο!