Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

4
21%
1
5%
2
11%
1
5%
6
32%
1
5%
3
16%
0
N/A
1
5%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Corto Maltese έγραψε:Εγώ το είπα χθες και θα το πω άλλες 8777 φορές. Χθες μου άρεσε η καθαρότητα της μάχης και από τον Μαξ και στη συνέχεια το βίντεο Μαξ Λεκλέρ στο post race ήταν ενδεικτικό αυτού που βλέπαμε πέρσι και δεν το πιστεύαμε. Ότι το συμπεριφορικό πρόβλημα με το υπόλοιπο γκριντ το έχει ο Λούης και όχι ο Μαξ που είναι μάλλον συμπαθής στους υπόλοιπους. Αν συνεχίσει έτσι ίσως και να του ευχηθώ να βγει καλύτερο μη Φερράρι μονοθέσιο :iconcool:

:s_yes :s_yes
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#756447 Ο Lewis προφανώς και είναι στην κοσμάρα του και δεν του μιλάει κανείς, πέρα από τα τυπικά. Ίσως λίγο ο Vettel μόνο. Αλλά φαντάζεσαι να του πεις να πάτε για ποτάκι και να σου ΄ρθει με καμία ροζ κελεμπία και καμιά σαγιονάρα για καπέλο;

Ο Max μεγάλωσε μέσα στις πίστες μαζί με τον Leclerc, τον Russel, τον Albon, τον Norris κ.ά. Πιθανό να έχουν βγει και μπουρδελότσαρκα μαζί όλοι αυτοί. Αλλά νομίζω ότι τους είναι λίγο αχώνευτος κι ο Max κυρίως γι' αυτό το ύφος που είχε από τα πρώτα χρόνια του στυλ "ξέρετε είμαστε όλοι τρίτη δημοτικού, αλλά εγώ παίζω μπάλα με την έκτη τώρα ρε κωλόμωρα".
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Geo f1 έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Εγώ το είπα χθες και θα το πω άλλες 8777 φορές. Χθες μου άρεσε η καθαρότητα της μάχης και από τον Μαξ και στη συνέχεια το βίντεο Μαξ Λεκλέρ στο post race ήταν ενδεικτικό αυτού που βλέπαμε πέρσι και δεν το πιστεύαμε. Ότι το συμπεριφορικό πρόβλημα με το υπόλοιπο γκριντ το έχει ο Λούης και όχι ο Μαξ που είναι μάλλον συμπαθής στους υπόλοιπους. Αν συνεχίσει έτσι ίσως και να του ευχηθώ να βγει καλύτερο μη Φερράρι μονοθέσιο :iconcool:

Εικόνα

Δεν είναι ωραίο αυτό :(
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Same_old_story έγραψε:
Geo f1 έγραψε:

Εικόνα

Χάλι για την ακρίβεια... Άσε που φέρνει ένα σωρό συνειρμούς...
Άβαταρ μέλους
By ripper
#756482 Απλά είχαν γράψει εκεί μπροστά στο φορτηγό και "μόνο για όσους έχουν 8+ πρωταθλήματα".
Δεν πίστευαν ποτέ ότι θα τα πάρει κανείς :lol:

Αν ήταν συμπαθής ο Hamilton στους άλλους οδηγούς θα είχαμε περισσότερα δράματα στο Αμπου Ντάμπι.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#756484 Αρχίζω να σκέφτομαι ότι όλο και βυθίζεται στην κοσμάρα του :(

Ίσως να ήρθε η ώρα να αποσυρθεί πια, δεν φαίνεται τελικά να ξέρει κι αυτός να χάνει κατά βάθος ...
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#756486 O George Prix πού χάθηκε; :hmmm:

Μου την έχει δώσει κάποιες φορές αλλά έχουν ενδιαφέρον όσα γράφει κατά καιρούς.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#756490 https://www.motorsport.com/f1/news/can- ... n/9196783/

Κάτι τέτοιοι τίτλοι είναι για...

Για να κάνει κάποιος continue το dominance πάει να πει ότι το έχει τώρα.

Με δυσκολία, μαγκιά και λίγο καλύτερο ρυθμό, ο Λεκλέρκ ήταν μπροστά από το Φερστάπεν.
Ο Σάινθ επίσης λίγο μπροστά από τον Πέρεζ.
Ήταν μάχη όλος ο αγώνας.

Την πολ την πήραμε για μόλις 1.3 δέκατα γιατί στην τελευταία στροφή ο Λεκλέρκ έβγαλε λαγό από το καπέλο...

Για να έχει κάποιος dominance πρέπει στους 10 αγώνες να νικάει τους 7 με άνεση και σε ποικιλία πιστών.

Έλεος, μια καλή αρχή ήταν που λόγω εγκατάλειψης των Ρεντ Μπουλ, έγινε 1-2...
Άβαταρ μέλους
By g8777
Same_old_story έγραψε:Αρχίζω να σκέφτομαι ότι όλο και βυθίζεται στην κοσμάρα του :(

Ίσως να ήρθε η ώρα να αποσυρθεί πια, δεν φαίνεται τελικά να ξέρει κι αυτός να χάνει κατά βάθος ...

Ποσταρεται μια φωτό. Προς τεκμηρίωση ποιανού πράγματος; Ότι ο Λούης δεν είναι αγαπητός στους συναδέλφους του.
Από μια φωτό.
Λες και οι off track σχέσεις είναι επιχείρημα αξίας ενός οδηγού ή σεβασμού από τους υπόλοιπους εντός πίστας. Αυτά που ξεστομιζε ο Τακαρος ο Πουρναρακης το 2007 και έπειτα. Ο Λούης δεν έχει φίλους. Γιατί ο Σούμι είχε. Η ο Χάκινεν.
Ο Σεννα; Α, είχε. Τον Ιρβάιν.
Ναντο δεν θα πιάσω, κλέβω εκκλησίες. :lol:

Δεν τον παίζουν τα παιδάκια τον Λούη. Αυτό φαντασιωνομαστε. Όλοι είναι κολλητοί και θα δώσουν την ζωή τους για να σώσουν τον μεγάλο αντίπαλο τους. Σαν τον Σταλόνε στο Driven. :lol:

Απλά τα πράγματα. Δεν είναι κανενός η δουλειά του να είναι φίλος με τους υπόλοιπους. Άλλο πράγμα πληρώνονται να κάνουν εκεί πέρα.

Καταλαβαίνω. Πέταξε μια τρολλια ο Κόρτο για να γαργαλησει τα στερεότυπα του Γκεακου. Κατά τον Ιούνη όμως θα τον δούμε τον πολιτικό πολιτισμό αμφοτέρων. :s_roses

Εν κατακλείδι.

Εικόνα

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Same_old_story έγραψε:O George Prix πού χάθηκε; :hmmm:

Edit, mod

Γιατι γραφεις ο,τι να 'ναι; Ο markvag ειναι μια χαρα και υποθετω και ο George Prix. Δεν κανουμε πλακα με τετοια! [Mod]
Άβαταρ μέλους
By JimClark
kubiak έγραψε:
Same_old_story έγραψε:
Geo f1 έγραψε:

Χάλι για την ακρίβεια... Άσε που φέρνει ένα σωρό συνειρμούς...

Μπόμπενας;
Άβαταρ μέλους
By glf
#756503 Δηλαδή η HAAS είχε ρίξει το βάρος πέρυσι στην ανάπτυξη του φετινού μονοθεσίου.
Με τα λεφτά του Μαζέπιν.
Και τώρα που ήταν έτοιμο για διακρίσεις,
μπήκε και έκατσε ο Μάγκνουσεν.

Α ρε Μαζεπινάκο, ας έλεγες τον Πούτιν να περιμένει κάνα μήνα να προλάβεις να το χαρείς.