Ove20 έγραψε:Γιατί Χάκινεν; 2 τίτλους έχει. Μήπως εννοείς Ραϊκόνεν ;
20 νίκες εννοώ.
Ove20 έγραψε:Γιατί Χάκινεν; 2 τίτλους έχει. Μήπως εννοείς Ραϊκόνεν ;
bibendum έγραψε:Καλυτερα ετσι βεβαια για τον θεατη παρα γυρω γυρω χωρις νοημα επι 2 ωρες. Βεβαια αυτα ειναι τα 2 ακρα.
. Πειτε το ομως διακριτικα
και στους Λυκους, δεν γινονται ετσι αυτες οι δουλειες, χρειαζεται τακτ.

ripper έγραψε:pontium
Έλα, πειραγματάκι. Συμφωνώ σε όλα τα άλλα. Αυτός ο Masi ειδικά, έμπορας χαλιών στο Αλ Χαλίλι φάση.
ripper έγραψε:Το επικίνδυνο είναι ότι ακόμα και σήμερα πιστεύει ότι αδίκως "τιμωρήθηκε"
Geo f1 έγραψε:Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν περνουσε τοση ωρα...Χωρο βλεπω να εχει απλετο!!

REALZEUS έγραψε:To pontium τι είναι; Το podium των ποντίων.Έλα, πειραγματάκι. Συμφωνώ σε όλα τα άλλα. Αυτός ο Masi ειδικά, έμπορας χαλιών στο Αλ Χαλίλι φάση.

JarnoT έγραψε:Μόνο εγώ νομίζω ότι χθες μια χαρά κατάλαβε τι έκανε και ήταν σα χεσμ*νη κότα μετά τη λήξη;
Άσχετα ότι θα ξανάκανε και θα ξανακάνει πιθανόν τα ίδια σε επόμενη ευκαιρία, νομίζω μια χαρά κατάλαβε ότι χθες το παράχεσε. Ναι, το έχουν κάνει κι άλλοι στο παρελθόν, ναι αυτά γίνονται σε αγώνες με 1000% αδρεναλίνη, κλπ, αλλά εκτιμώ ότι μια χαρά συνειδητοποιεί τι κάνει. Κι όσο τον παίρνει θα το κάνει.
Κι αυτό ίσως είναι χειρότερο.
πχ στη Χερέθ το '97 η ισχυρή μου εντύπωση είναι ότι η μανούβρα του Σούμι ήταν αντανακλαστική ενός τεράστιου εγωισμού και ανικανότητας αποδοχής ενός διαφαινόμενου χαμένου πρωταθλήματος. Χθες τα περισσότερα ήταν υπολογισμένα και μετρημένα.
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλε[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]