Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

3
43%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
14%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
29%
0
N/A
1
14%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#740500 Χτες ηταν προβληματικος ο αγωνας απο πολλες αποψεις.
1) Απο κιτρινη σημαια εγινε κοκκινη και γαμησε τον αγωνα των μισων
2) Ξαφνικα εδιναν με την μια κοκκινη
3) Πιο μετα εβγαλαν αυτοκινητο ασφαλειας
4) Πιο μετα μονο virtual

Ολ αυτα επηρεασαν στρατηγικες κλπ των ομαδων χωρις να υπαρχει καμια συνεπεια στις αποφασεις.

Σαν να μην εφταναν αυτα ειχαμε το παζαρεμα των θεσεων. Ειστε χαρουμενοι να το κανουμε ετσι; Επιπεδο συνενοησης αλανα 1995 που παιζαμε ποδοσφαιρο στα χωραφια.

Και μετα τα υπολοιπα περι MV. 2 φορες το ιδιο πραγμα στην ιδια στροφη, μαλιστα την 2η με πιο εξυπνο τροπο να τα γαμησει ολα. Βαλε και το φρεναρισμα στην μεση του δρομου και εδεσε το γλυκο.

Καλυτερα ετσι βεβαια για τον θεατη παρα γυρω γυρω χωρις νοημα επι 2 ωρες. Βεβαια αυτα ειναι τα 2 ακρα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
bibendum έγραψε:Καλυτερα ετσι βεβαια για τον θεατη παρα γυρω γυρω χωρις νοημα επι 2 ωρες. Βεβαια αυτα ειναι τα 2 ακρα.

Εγω καταληγω στο συμπερασμα οτι η βραχυπροθεσμη ενασχοληση με την Φορμουλα ειναι επιτακτικη μαλλον, δεν εξηγειται αλλιως οτι βγαζουν στον αερα τα παζαρια του Μασι. Αναλογικα αν το δεις σε συγκριση με οικονομικα ισαξιες Λιγκες ( Πρεμιερ, ΝΒΑ κλπ) αυτο αποτελεσε απιστευτη υποβαθμιση και γελοιοποιηση.

Ειπαμε, να βγει το Χρυσο Παιδι πρωταθλητης :s_empathy . Πειτε το ομως διακριτικα :s_wink και στους Λυκους, δεν γινονται ετσι αυτες οι δουλειες, χρειαζεται τακτ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#740507 Τα παζάρια βγήκαν για να γεμίσουν λίγο τον νεκρό χρόνο. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται παζάρια για τέτοια συμβάντα. Επίσης, το να βγάζουμε την Mercedes αθώα περιστερά και παρθένα, επειδή το άλλο μέρος είναι η RB δεν βοηθά καθόλου στην κατανόηση των συμβάντων. Και οι δύο ομάδες έχουν μονοπωλήσει τα τελευταία χρόνια τους τίτλους και κάθε άλλο παρά "αθώες" είναι για πολλά παρόμοια στο (αρκετά πρόσφατο) παρελθόν.
Το ότι σήμερα χτυπάει πιο έντονα το καφριλίκι της RB, δεν απαλλάσσει την Mercedes από τα δικά της.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#740509 Δεν το εγραψα για να ξεπλυνω τις αμαρτιες της Μερκ. Απλα με το κλιμα που εχει δημιουργηθει, να βγαζεις τετοια συνομιλια στον αερα μονο και μονο για να τρενταρεις στο τουιτερ ειναι σαν να πυροβολεις τα ποδια σου.
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#740512 Η λαλακια του μπαρμπακιμι απεναντι στο φιλαρακι του φετελ περασε στα ψιλα,τι εκανες απο την εξωτερικη κοιμισμενε φινλανδε?
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#740523 Επειδή διάβασα κάτι νιαουρίσματα αλλού, ίσως και εδώ: Ο Λεκλέρ έδωσε τη θέση στον Σάινθ και μάλιστα επειδή το έκανε υπό VSC βρέθηκαν ξαφνικά οι 2 Φερράρι 10" πίσω από τον Τζοβινάτσι και τους άλλους. Σταματήστε να λέτε ανοησίες γιατί θα θυμηθώ τί είπε ο Φόρεστ Γκαμπ.

In other news το πιο σημαντικό το είπε χθες ο Λάντο. Όλα θα ήταν καλά χθες για όλους αν δεν υπήρχε το δώρο πιτ στοπ υπό καθεστώς κόκκινης σημαίας.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#740556 Κάνω μια προσπάθεια να μαζέψω και να θυμηθώ κάποια από τα άξια σχολιασμού του επεισοδιακού GP.

1. 1η κόκκινη σημαία:
Με δεδομένο ότι ξέρουν πόσο χρόνο θέλει η επισκευή της μπαριερας, είτε δεν επιτρέπουν τα πιτ στοπ όσο το σκέφτονται είτε βγάζουν απευθείας κόκκινη σημαία.
Είχαν - δεν είχαν πρόθεση, μιλάμε για καραμπινάτη αλλοίωση αποτελέσματος. Στο ποδόσφαιρο δεν ξανασφυριζες Μασι ούτε σε Β τοπικό.
2. 2η κόκκινη σημαία:
Ντράπηκε μέχρι και ορκισμένος οπαδός του ΣαδοΜαx. Τουλάχιστον τα όργια μαγειρέματος αυτός τα έκανε υπό κλειστές πόρτες, όχι σε παγκόσμια live τηλεοπτική μετάδοση. Δεν είναι απλά αμπαλοι, είναι και ηλίθιοι. :help:
Ξεπερνάω το τραγικό της διαπραγμάτευσης και διερωτώμαι:
Η απόφαση να ξεκινήσει ο Max τρίτος τι είναι; Είναι ποινή; Είναι απεμπόληση του παρανόμως κερδισμένου πλεονεκτήματος; Που στον κανονισμό το γράφει αυτό πραγματικά απορώ. Αν κερδίσεις παράνομο πλεονέκτημα αφήνεις τον άλλον να σε περάσει παραδεχομενος το λάθος σου και δίνοντας πίσω το πλεονέκτημα για να αποφύγεις την ποινή. Αν αυτός που παράνομα πέρασες εγκαταλείψει, δεν μπορείς να δώσεις πίσω την θέση οπότε το περιστατικό πηγαίνει στους αγωνοδίκες. Δεν μπορείς να κάνεις στην άκρη και να μετρήσεις μέχρι το 5 σε ένδειξη μεταμέλειας. Δεν μπορείς να κάνεις ότι σου κατέβει, σε εσένα ή στον Masi, για να μην εξεταστεί το συμβάν. Grid drop εν μέσω αγώνα δεν υπάρχει και δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει ποτέ. Έχω χάσει πάσα ιδέα.
3. Κίνηση Max πριν την δεύτερη κόκκινη:
Καλά ΟΚ περνάει απέξω. Μπαίνοντας μέσα δεν κάνει την παραμικρή προσπάθεια να μπει safe, πάει IMHO επίτηδες να πέσει πάνω στον Hamilton για να τρακαρουν, ο οποίος αποφεύγει, όπως και στον προηγούμενο αγώνα, την σύγκρουση χάνοντας θέση. Το περιστατικό δεν εξετάζετε καν από τους αγωνοδίκες μετά το μεγάλο παζάρι.
4. Επικοινωνία Red Bull προς Max για να δώσει την θέση πίσω:
Αυτοί δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Δεν πιάνονται απλά, φωτογραφίζονται με την γίδα στην πλάτη και ποσταρουν και στο instagram. Του ζητούν να κάνει κάτι που στο παρελθόν έχει τιμωρηθεί (περιστατικό Hamilton-Raikkonen Spa 2008). Έχει χαθεί η μπάλα τελείως με τις ποινές.
5. Φρενάρισμα Max στην μέση της ευθείας:
Με αποδεδειγμένο πλέον το ότι φρέναρε επίτηδες για να τρακαρουν (ήδη 2η φορά στον αγώνα, βλέπε 3) η ποινή που δίνεται είναι ποινή χρόνου! Το μόνο αντίστοιχο που σκέφτομαι είναι του Schumacher στον Villeneuve που τιμωρήθηκε με μηδενισμό στο πρωτάθλημα. Όλοι θέλουμε να δούμε έναν μεγάλο τελικό στην Yas Marina, αλλά εδώ έχει χαθεί κάθε μέτρο. Ο τύπος πλέον δεν μαζεύεται και δεν φταίει μόνο αυτός :protest: :help: :protest:
6. Κακό πράγμα η ανεργία, αλλά αυτός ο τύπος που παρίστανε τον σκηνοθέτη, θα ξαναδουλεψει; Είναι δυνατόν να μην βλέπουμε την επί δύο γύρους μάχη-φώτο φινις για το pontium ούτε στιγμή; Τι χοντροπαπαρας είναι αυτός; :rant:
7. Γενικά περί κόκκινης σημαίας:
Τι μας εμποδίζει από το να μην επιτρέπονται αλλαγές ελαστικών στις κόκκινες σημαίες γενικά; Η λοταρία είναι τελικά επιθυμητή;

Παρότι συναρπαστικός, τόσο ο αγώνας όσο και το πρωτάθλημα, θεωρώ ότι η F1 χθες βγήκε χαμένη. :sorry:

Masi παραιτήσου :protest:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
ripper έγραψε:pontium

To pontium τι είναι; Το podium των ποντίων. :lol: Έλα, πειραγματάκι. Συμφωνώ σε όλα τα άλλα. Αυτός ο Masi ειδικά, έμπορας χαλιών στο Αλ Χαλίλι φάση. :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν περνουσε τοση ωρα...Χωρο βλεπω να εχει απλετο!!
:x
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
ripper έγραψε:Το επικίνδυνο είναι ότι ακόμα και σήμερα πιστεύει ότι αδίκως "τιμωρήθηκε"

Μόνο εγώ νομίζω ότι χθες μια χαρά κατάλαβε τι έκανε και ήταν σα χεσμ*νη κότα μετά τη λήξη;
Άσχετα ότι θα ξανάκανε και θα ξανακάνει πιθανόν τα ίδια σε επόμενη ευκαιρία, νομίζω μια χαρά κατάλαβε ότι χθες το παράχεσε. Ναι, το έχουν κάνει κι άλλοι στο παρελθόν, ναι αυτά γίνονται σε αγώνες με 1000% αδρεναλίνη, κλπ, αλλά εκτιμώ ότι μια χαρά συνειδητοποιεί τι κάνει. Κι όσο τον παίρνει θα το κάνει.
Κι αυτό ίσως είναι χειρότερο.

πχ στη Χερέθ το '97 η ισχυρή μου εντύπωση είναι ότι η μανούβρα του Σούμι ήταν αντανακλαστική ενός τεράστιου εγωισμού και ανικανότητας αποδοχής ενός διαφαινόμενου χαμένου πρωταθλήματος. Χθες τα περισσότερα ήταν υπολογισμένα και μετρημένα.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#740579 @Jarno: Αν δεις τις δηλώσεις του στο DOTD interview μετά τον αγώνα, πραγματικά πιστεύει ότι αδικήθηκε χθες.

Geo f1 έγραψε:Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν περνουσε τοση ωρα...Χωρο βλεπω να εχει απλετο!!

Αν δεν κάνω λάθος, δεν είχε ενημερωθεί για το ότι θα του δώσει την θέση, οπότε δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί φρενάρει και είναι πλέον μόνιμα σε mode αποφυγής σύγκρουσης, αφού έχει καταλάβει ότι ο άλλος επιδιώκει το μπαμ.
Επίσης δεν ήθελε να δώσει το DRS ο ένας στον άλλον.
Τέλος δεν έκανε άκρη ο Max για να περάσει, καθόταν στο μέσο της πίστας.
Άβαταρ μέλους
By ripper
REALZEUS έγραψε:To pontium τι είναι; Το podium των ποντίων. :lol: Έλα, πειραγματάκι. Συμφωνώ σε όλα τα άλλα. Αυτός ο Masi ειδικά, έμπορας χαλιών στο Αλ Χαλίλι φάση. :s_sarcastic

:lol: :tomato:
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
JarnoT έγραψε:Μόνο εγώ νομίζω ότι χθες μια χαρά κατάλαβε τι έκανε και ήταν σα χεσμ*νη κότα μετά τη λήξη;
Άσχετα ότι θα ξανάκανε και θα ξανακάνει πιθανόν τα ίδια σε επόμενη ευκαιρία, νομίζω μια χαρά κατάλαβε ότι χθες το παράχεσε. Ναι, το έχουν κάνει κι άλλοι στο παρελθόν, ναι αυτά γίνονται σε αγώνες με 1000% αδρεναλίνη, κλπ, αλλά εκτιμώ ότι μια χαρά συνειδητοποιεί τι κάνει. Κι όσο τον παίρνει θα το κάνει.
Κι αυτό ίσως είναι χειρότερο.

πχ στη Χερέθ το '97 η ισχυρή μου εντύπωση είναι ότι η μανούβρα του Σούμι ήταν αντανακλαστική ενός τεράστιου εγωισμού και ανικανότητας αποδοχής ενός διαφαινόμενου χαμένου πρωταθλήματος. Χθες τα περισσότερα ήταν υπολογισμένα και μετρημένα.

Συμφωνω γενικα και ειδικα για το Σουμι.
Αλλα σε καθε περιπτωση και του Σουμι το '97 ηταν πολυ μεγαλη αλητεια, ασχετα αν ηταν μαλλον αντανακλαστικη ενος παθογενους τεραστιου εγωισμου και μεγαλου ξαφνιασματος γιατι δεν περιμενε οτι ο Βιλνεβ θα του κανει τετοια βουτια.
Απαραδεκτος 100%.