Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#754518 O αλλος οδηγος της Χαας?

Σιγα μην ασχοληθει η ψωναρα με αυτα

Αν δεν πηγαινε ο Μαξ θα ακουγαμε σχολια.
Τωρα ειναι εκει παλι ακουμε.
Καλα θα παει αυτη χρονια. :whistlink: :whistlink: :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Corto Maltese έγραψε:My 2c είναι ο Μάγκνουσεν μέχρι να βρεθεί κάποιος καταλληλότερος. Αν δηλαδή έχουμε τόσα ταλέντα εκτός και τρέχει ένας 26χρονος πουθενάς, το έχουμε τερματίσει.

:s_howdy

Όταν κάνει ο Κόρτο προβλέψεις ο κόσμος πάει και ποντάρει :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#754523 Ας την πυροβολησει καποιος αυτην την Χαας , εχει 2 χρονια που ψοφολογαει και δεν λεει να σβησει.

Κριμα δλδ. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#754524 Θα προσπαθήσει να την πάρει ο Αντρέτι και θα φέρει μαζί τον Κόλτον Χέρτα. Πολύ καλό ταλεντάκι.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#754527 Κριμα που επεστρεψε ο πιο επικινδυνος οδηγος

https://youtu.be/OwShYQJ0uSw?t=63

Ελπιζουμε να μη σκοτωσει κανεναν
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#754531 Mag is stupid τι να κανουμε. Ρωτα Γρια Χουλκ Λεκλερ κλπ.

Φονικο διδυμο με Γκροζαν :vava: :vava:

Ο δικος σου που ειναι στη φωτο? :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#754545 Σε ένα γκαλά μόδας ήταν την τελευταία φορά που είδα. Με μια κυρία ντυμένη στα ροζ. Στη φώτο no war δεν τον βλέπω πάντως. Κακώς. 7ακις είναι. Να δίνει το καλο παράδειγμα.

Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#754546 Ε αν (ενδιαφέρεσαι) να ψάξεις λίγο παραπάνω, μπορείς και να δεις τον λόγο που δεν είναι στη φωτό

Που μπορεί να είναι και μούφα έτσι, μπορεί όντως να ήταν στο Bahrain και να τους είπε να πάνε να φιληθούν διότι "εγώ είμαι μόνο black lives matter" κτλ
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#754547 Μα αυτο ειναι το point μου. Λυσσαξε 2 χρονια με το black lives, knee κλπ και τωρα που ειναι τερμα συμβολικο, λειπει.
Τεσπα ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει. Απλα χτυπησε ασχημα στο ματι.

Φαντασου τωρα να ηταν εκει ο Λουης και να ελειπε ο Μαξ :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Geo f1 έγραψε:
Φαντασου τωρα να ηταν εκει ο Λουης και να ελειπε ο Μαξ :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:

Ο Μαξ είναι εκεί, αλλά είναι σαν να λείπει. Ενώ ο άλλος λείπει, αλλά η ψυχή του είναι εκεί.