Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#744225 Μιας και ανέφερες Σάινθ.

Είχα αναλωθεί στην Λουηάδα όλο το προηγούμενο διάστημα.

Πέρα από τις οδηγικές του ικανότητες, το ταπεραμέντο και τσαμπουκά εντός πίστας, βλέπω χθες και την παρακάτω φώτο:

και επειδή μου αρέσει να σκιαγραφώ χαρακτήρες φατσικά, αυτός εδώ είναι πολύ σκληρός καριόλης (ο δεξιά είναι μουλιάπας, δεν κάνει). Θα φτύσει το γάλα της μάνας του ο Μαξ. :iconcool:
Στηρίζουμε Σάινθ με λύσσα.
Άβαταρ μέλους
By Ove20
REALZEUS έγραψε:Μα κι ο Χόρνερ υπάλληλος είναι. Απλά ο Νιούι είναι Ο υπάλληλος, ανώτερος από κάθε οδηγό. Δεν ξέρω για σένα αγαπητέ Σταύρε, αλλά για εμένα πρωταγωνιστές είναι αυτοί που φτιάχνουν τα μονοθέσια. Αυτοί οι μηχανολόγοι είναι η Formula 1 (και το κάθε μηχανοκίνητο άθλημα). Αλλιώς θα βλέπαμε στίβο, που όντως μετράει ο αθλητής (και οι γιατροί που τον ντοπάρουν βέβαια...). Να στο θέσω κι αλλιώς; Αν ήθελες να γνωρίσεις κάποιον από το τσίρκο της F1, ποιος θα ήταν αυτός; Εγώ προσωπικά θα ήθελα να γνωρίσω τον Enrico Gualtieri, επικεφαλής μηχανολόγο κινητήρων της Scuderia. Έχω τόσες ερωτήσεις σχετικά με την μηχανή (μάλλον απωθημένο που μου δεν έγινα μηχανικός). Ο Sainz και ο Leclerc μου είναι αδιάφοροι, δεν έχω κάτι να τους ρωτήσω. Το πολύ πολύ για κανένα αυτόγραφο είναι...

Nα βάλουμε τον Enrico Gualtieri να οδηγήσει τότε να δούμε και ωραίους αγώνες. Ο καθένας είναι στο τομέα του. Και αυτός ειδικά που θα φέρει εις πέρας την αποστολή όλων αυτών πίσω από τα φώτα είναι ο οδηγός. Δεν καταλαβαίνω όλη αυτή την απαξίωση??
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#744242 Ερωτώμενος για την σχέση που έχει σήμερα με τον Hamilton, ο Alonso είπε:

Όχι δεν έχω κάποια σχέση. Πραγματικά, δεν έχει καμία σχέση με κανέναν. Απομονώθηκε τα τελευταία χρόνια. Είναι στον κόσμο της μόδας, φορώντας περίεργα ρούχα.

πηγή
Άβαταρ μέλους
By g8777
#744248 Αληθειες απο τα Lidl δλδ.

Που σαι Γκεακο.

Λουης τελος.

Οποτε ΜΟΥΦΑ οι επομενες κουπες του Θειου Βρεφους. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
g8777 έγραψε:
Λουης τελος.

Οποτε ΜΟΥΦΑ οι επομενες κουπες του Θειου Βρεφους. :iconcool:

Δεν θα χωνευτεί εύκολα αυτό. Όπως δεν έχει χωνευτεί η κλοπή. Όπως δεν έχει χωνευτεί το χέρι του Ρομπέρτο Κάρλος. Όπως δεν έχει χωνευτεί το "οφσάιντ" του Μητρόπουλου.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#744279 Αυτή τη στιγμή η Λίμπερτι και η ΦΙΑ περιμένει το Μπαχρέιν όπου όλος ο πλανήτης θα ανυπομονεί να δει πως θα στρίψουν οι δύο μονομάχοι στην πρώτη στροφή. Το build up δε θα έχει προηγούμενο. Η ζημιά που θα τους κάνει ο Λούης αν δεν κατέβει λογικά είναι τεράστια και προφανώς το ξέρει ότι από τη στιγμή που έχασε το πρωτάθλημα, το πάνω χέρι το έχει αυτός. My 2c
Άβαταρ μέλους
By glf
#744286 Αν δε κατέβει ο Λούης, το νέο hype θα είναι ο Γιωργαρος και το ανακάτεμα της μηχανικής.
Σόρρυ κιόλας, στη ζωή ουδείς αναντικατάστατος, the show must go on.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
sparticle έγραψε:Εννοεις πώς θα στριψουν τριτοτεταρτοι πισω απο Σαινθ-Λεκλερ (τυχαια σειρα).

Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, Γιατί το δένουμε κόμπο ότι θα είναι οι ίδιες ομάδες πρώτες, με τόσες αλλαγές;
Άβαταρ μέλους
By ripper
#744352 Γιατί δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στο προσωπικό των ομάδων.
Η McLaren δεν είναι έτοιμη και η Ferrari με αυτή την σύνθεση έχει 100% αποτυχίες.

Ναι μεν οι αλλαγές δίνουν ελπίδες για ανακάτεμα της τράπουλας αλλά αν σου έλεγαν να ποντάρεις που θα έβαζες τα λεφτά σου;
Επίσης η Merc λογικά τους κρατάει από τα αρκιντια.