Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
0
N/A
1
20%
1
20%
0
N/A
2
40%
1
20%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Yugo_para_siempre έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:
Yugo_para_siempre έγραψε:Μπούσε δεν θα σχολίαζα, αλλά ειλικρινά δεν άντεξα.

Λίγη μείωση της καφρίλας, κάπου λίγο φρένο, πλιζ.

Κανείς από όσους είμαστε Φερράρι δεν θάβει το Λούη, δεν ξέρω για το μέλλον, αλλά μέχρι τώρα νομίζω υπάρχει σεβασμός εδώ μέσα από τους κόκκινους.

Δεν έτρεξε ο Λεκλέρκ FP1 και FP2.
Βγαίνει και με το καλημέρα έχει ταχύτητα και στο FP3 και στα Q.
Στην τελευταία προσπάθεια στο Q3 κάνει πολύ δυνατό 1ο σέκτορ, ταχύτερο όλων μέχρι εκείνη τη στιγμή (δεν είδα αν βελτίωσε άλλος μετά) και 0.282" ταχύτερο του Λούη, ξαναλέω μόνο στο 1ο σέκτορ.
Στη συνέχεια αποσπάται από το Χατζάρα στο επόμενο S και έχει φοβερή υπερστροφή.
Τονίζω το αποσπάται γιατί δεν πιστεύω ότι το έχασε με βασική αιτία τον ακάθαρτο αέρα, μου φαίνεται δύσκολο σε αυτό το σημείο της πίστας να έφταιγε τόσο πολύ αυτό.

Μετά από, για πολλοστή φορά καλό δείγμα ταχύτητας, περίμενες στη γωνία να πεις για το Λεκλέρκ και το Q3...
Φαντάσου η μέχρι τώρα εικόνα της σεζόν να ήταν αντίστροφη, τι θα είχαμε ακούσει για το πόσες μπουγάτσες με ψωλή έχει φάει ο Λεκλέρκ.

ΟΚ, βγήκε μπροστά ο Λούης, συνεπής, πρωταθλητής, γάτα, αλλά καθαρά σε ταχύτητα δεν έδειξε ότι είναι ταχύτερος ούτε τώρα, σε μια πίστα που του αρέσει.

Ελπίζω σε ρυθμό αγώνα ο Λούης να δείξει ότι ανεβαίνει σιγά σιγά και να είναι ταχύτερος ή έστω στα ίσια αύριο.

Να κρεμάσετε λάβαρο.

Την επόμενη φορά, να απαντάς σε ολόκληρο το ποστ, σαν αληθινός μάγκας.

Επίσης πες μου που ακριβώς έχω γράψει φέτος για το Λούη, με το ύφος που γράφεις εσύ για το Λεκλέρκ άπειρες φορές.

Επίσης πες μου με βάση συνολικά τη φετινή εικόνα μέχρι τώρα, αν δικαιολογείται έστω λίγο να γράφεις με αυτό το ύφος.

Εικόνα

https://www.instagram.com/p/DKfRMBZhG0E/

https://www.instagram.com/p/DItNBIktr-4/

Ορίστε, απάντησα σε ολόκληρο το ποστ σαν REALMAGAS :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
g8777 έγραψε:Καταλαβε κανενας γιατι ο Λουης τοσο μικρο στιντ;

Α ρε Φοραδα :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Όλοι με medium έκαναν μικρό πρώτο στιντ νομίζω

Έχω την αίσθηση ότι πάνε για ένα στοπ.

< >
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#892326 Μέχρι τον Αύγουστο θα έχουν παίξει μπουνιες στη Ferrari αν δεν φύγει ο καραφλός παλιάτσος στο pit wall.
Να μου το θυμηθείτε.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#892327 Ο λεκ αυτό ήθελε. Η ομάδα έχει άλλη άποψη (λογικά έχουν άλλα ντατα)

Πάντως όλοι είναι σε hard τώρα και όσοι είναι με 30 γύρους hard γυρνάνε στο 17

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#892330 Λαντο. Ο Τσαρλι Μπραουν δεν το σηκωσε το τηλεφωνο να μιλησει στον Οσκαρ. :whistlink:

Λαντο. Ουτε η ιδια σου η ομαδα δεν σε πιστευει Λαντο μου.