Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
29%
1
14%
0
N/A
0
N/A
1
14%
1
14%
1
14%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
14%
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Bayern7 έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Καταντήσαμε να χαιρόμαστε με νίκη του προαιώνιου εχθρού.

ripper έγραψε:Η απόλυτη παντοκρατορια δεν αντέχεται.
Και εγώ χάρηκα με την νίκη του Sainz νωρίτερα, καλύτερα ο εχθρός πάρα ο ίδιος και ο ίδιος 100 φορές.

Μόνο εγώ δεν χάρηκα;
Είμαι τιφλόζι όνομα και πράγμα. :lol:
Αν είναι να μην νικάει το διαστημόπλοιο, θέλω να νικάω εγώ.
Μια στο τόσο βρίσκεις μπόσικη τη σιχαμένη τη RB και να μου πέρνει άλλος τη νίκη. Χειρότερο είναι.
Καλύτερα να το παιρνε πάλι ο Μαξ, να είχαμε μια από τα ίδια. Τι είχαμε τι χάσαμε.

Κοιτάχτε μη φάμε καμία κατραπακιά και γίνει συνήθειο να είμαστε κάτω και από την Μακλάρεν...... :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:

:shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#864011 Δε νομιζω οτι ειναι μονο θεμα πιστας, η McLaren και πριν δυο βδομαδες με τα σκληρα πετουσε. Χωρια το ποσο ευκολο ηταν στον Piastri να περασει τον Leclerc στην αρχη του αγωνα.

Μπραβο στον Lando, πολυ δυνατος αγωνας. Για την ποινη Sainz οπως ειπατε εχει να κανει και με το αποτελεσμα, ασχετα αν λενε οτι και καλα δεν παιζει ρολο. Αν δεν του εσπαγε την πτερυγα, δεν θα το συζητουσαμε καθολου.

Εντωμεταξυ ο Magnussen ειναι περιπτωσαρα, αυτο το ξερουμε ολοι, αλλα το ποσο στη μπουκα τον εχουν και ολοι οι αγωνοδικες ειναι απιστευτο! Οι ποινες πεφτουν σε δευτερολεπτα!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#864037 Αξιος νικητης ο Λαντο!!!
Γρηγορος αλανθαστος τυχερος!!

Εκει με το sc δεν καταλαβα τι παιχτηκε και η διαφορα απο 11 δευτερολεπτα πηγε 30 και ο Λαντο δεν εχασε track position.
Σε αναποδα τεκτενομενα (δλδ να κρατουσε τον αντιπαλο και να μην εχανε track position o μαξ νομιζω θα ειχαμε γκρινιες) :roll:

Τεσπα...Δεν ειναι και τοσο διαστημοπλοιο τελικα?
Εφταιγε το λαθος του Μαξ που πληγωσε το πατωμα?
Το πρωταθλημα παιρνει φωτια?
Η Φερραρι θα φερει το 1ο μεγαλο πακετο αναβαθμισεων στην Ιμολα...Χαμουλης...

Κριμα για Ναντο που δειχνει το μονοθεσιο του να μην εχει την περσινη ταχυτητα.
Άβαταρ μέλους
By ripper
Geo f1 έγραψε:Εκει με το sc δεν καταλαβα τι παιχτηκε και η διαφορα απο 11 δευτερολεπτα πηγε 30 και ο Λαντο δεν εχασε track position.
Σε αναποδα τεκτενομενα (δλδ να κρατουσε τον αντιπαλο και να μην εχανε track position o μαξ νομιζω θα ειχαμε γκρινιες) :roll:

9 δευτερόλεπτα περίπου χάνεις με το SC. Πολύ απλά πήγε πιο γρήγορα ο Lando γιατί θα σταματούσε στα πιτς μετά και θα ήταν μέσα στο δέλτα.
Αν δεν ήταν στο δέλτα θα έπαιρνε ποινή.

Δεν ειναι και τοσο διαστημοπλοιο τελικα?
Το πρωταθλημα παιρνει φωτια?

-Μακάρι να μην είναι μετά τις αναβαθμίσεις.
-Όχι
-Σίγουρα όχι.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#864046 Ναι αλλα ο Μαξ δεν ακολουθουσε το delta του γιατι πολυ απλα τον επιασε και τον κρατησε το sc...
Κανονικα επρεπε με την μια να του πουν να περασει...
Εκει κριθηκαν ολα.
Λογικα ευκολα θα τον περνουσε αλλα θα ηταν ωραια να βλεπαμε μια μαχη :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
ripper έγραψε:

-Όχι

O Χορνυ παντως δηλωσε οτι ειχαν θεμα...Ειτε τους πιστευουμε ειτε οχι, αυτο ισχυριζεται.
Οτι και να λεμε ας προσεχε ο Μαξαρος
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By ripper
#864065 Δεν είχαν την συνήθη ταχύτητα τους έτσι κι αλλιώς, μπορεί να έχασαν και από αυτό αλλά δεν ήταν καθοριστικό για τον αγώνα.
Για το SC έγραψα και παραπάνω ότι είχε την διαφορά που χρειαζόταν ο Norris για να βγει μπροστά. Πως ακριβώς δουλεύουν τα delta δεν γνωρίζω, 9 sec είπαν στο F1 TV, είχε 11.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#864068 https://x.com/sarj554/status/1787376195341787215

Δεν ξέρω πλέον τι επιτρέπεται και τι όχι σε αυτό το άθλημα
Τον "έσπρωξε" εκτός πίστας ή όχι? Έαν ήμασταν σε άλλη πίστα που είχε αμμοπαγίδα σε εκείνο το σημείο, η απόφαση από τους αγωνοδίκες θα ήταν διαφορετική?

Θυμίζω αυτό πχ

Ή αυτό