Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
50%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
25%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
25%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
Corto Maltese έγραψε:Τι μούντζα έχει φάει ο Τσέκο;

Εννοεις τον 2ο στο πρωταθλημα Τσεκο; :shifty:

Και που σαι ακομα μαυροΝαντο. Τουλαχιστον κρατησαν τα προσχηματα και σου εδωκαν της πλακας ιστορια βραβειο του Οδηγου της μερας . :thumbsup:

Κατα τα λοιπα.

Γιουγκο.

Ω ΓΙΟΥΓΚΟ :s_shout

Εικόνα

Τι γενεται δω περα μαστορα; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Pans
#832360 Άξιο το 1-2.
Χάμιλτον τον περίμενα πιο δυνατό στη βροχή.
Ούτε τον Σαινζ δεν μπόρεσε να περάσει.

Λεκλερκ τρελλή απογοήτευση.
Πιο αργός και απο τον ροοκι της Άλφα Ταυρι

Ολλανδικός ύμνος τα σπάει. :s_music :s_music :s_music :s_music
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#832365 Ο Λουη πίεσε όσο μπορούσε αλλά δεν είχε το κάτι παραπάνω για να καθαρίσει τον Σαινθ.Ηταν κάτω από 0,5 πίσω του κολλημένος και έχοντας κολλημένο τον Νόρρις για 5 γύρους.

Ο Ράσσελ επίσης δεν του βγήκε καλά ο αγώνας.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#832366 Για το θέμα στα πιτ με τα λάστιχα, λέει βούτηξε ο Λεκλέρκ τελευταία στιγμή μέσα όταν είδε πόσο πολύ βρέχει.
ΟΚ, τους ξάφνιασε, αλλά είναι δυνατόν να μην τα έχουν σχετικά έτοιμα ενώ ήξεραν ότι σίγουρα θα έρθει βροχή άμεσα μετά την εκκίνηση;

Μετά είχε το χειρότερο ρυθμό από κάθε άλλο μονοθέσιο.
Πέραν του προβλήματος με την πτέρυγα, είχε και θέμα με το πάτωμα.
Αν άκουσα καλά 60 βαθμούς κάτω, από το πλήρες φορτίο.
Αλλά που το κονόμησε; Στο ελαφρύ περιστατικό με τον Πιάστρι που έφαγε και την πτέρυγα;
Ε γτχμ...

Αλόνσο. Μωρή ταναπού... :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By rafi
diplomat έγραψε:Σου έχω κακό μαντάτο(ρι) :vava: :vava: :vava:

Ετεροντροπή

Ποντιουμάρα ο Πιέρ :inlove:
Πιερ Γκασλι ντραιβερ οφ δε Ντέι ξεκάθαρα και με ποινή. Επίσης όταν τον πέταξε έξω ο Φερπουστρεν ήταν άλλο ένα ρεισ ινσιντεντ γιατί έπρεπε να βγει 1ος.
Επίσης το καλύτερο ήταν ότι πέρασε στα ίσια τον αντιπαθητικό Σαινθ και τη βρωμοφοραδι του.

.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
g8777 έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Τι μούντζα έχει φάει ο Τσέκο;

Εννοεις τον 2ο στο πρωταθλημα Τσεκο; :shifty:

Και που σαι ακομα μαυροΝαντο. Τουλαχιστον κρατησαν τα προσχηματα και σου εδωκαν της πλακας ιστορια βραβειο του Οδηγου της μερας . :thumbsup:

Κατα τα λοιπα.

Γιουγκο.

Ω ΓΙΟΥΓΚΟ :s_shout

Εικόνα

Τι γενεται δω περα μαστορα; :hmmm:
Photoshop

< >
Άβαταρ μέλους
By Pans
rafi έγραψε:
diplomat έγραψε:Σου έχω κακό μαντάτο(ρι) :vava: :vava: :vava:

Ετεροντροπή

Ποντιουμάρα ο Πιέρ :inlove:
Πιερ Γκασλι ντραιβερ οφ δε Ντέι ξεκάθαρα και με ποινή. Επίσης όταν τον πέταξε έξω ο Φερπουστρεν ήταν άλλο ένα ρεισ ινσιντεντ γιατί έπρεπε να βγει 1ος.
Επίσης το καλύτερο ήταν ότι πέρασε στα ίσια τον αντιπαθητικό Σαινθ και τη βρωμοφοραδι του.

.

Εμετός
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#832380 Το μόνο ενθαρρυντικό αυτής της χρονιάς είναι ότι τέτοια τελειότητα (της Red Bull) και ταυτόχρονα τέτοια ανυπαρξία των υπόλοιπων σε απλά θέματα στρατηγικής είναι δύσκολο να ξαναϋπάρξει

Η Mercedes συναγωνίζεται τη Ferrari για το ποιος θα κάνει τη μεγαλύτερη γκάφα σε κάθε αγώνα. Σήμερα τα καταφέρανε και οι δύο ομάδες εξαιρετικά

Αλλά ποτέ μη λες ποτέ
Άβαταρ μέλους
By rafi
#832381 Επίσης μια ερώτηση γιατί είμαι καινούριος και δεν ξέρω, τα ελαστικά βροχής γιατί υπάρχουν αφού μόλις βρέξει βγαίνει η κόκκινη σημαία μέχρι να φτάσουμε σε συνθήκες ενδιάμεσων;

.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#832383 Δεν βγαίνει πάντα κόκκινη, μπορεί να προχωρήσει ο αγώνας έστω και σε αργότερο τέμπο.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#832385 εκεί που έβριζε ο Οκον θα μπορούσε να αποκτήσει καλο πλεονέκτημα στην εξέλιξη του αγώνα αν δεν έβγαινε κόκκινη αλλά δεν του κάθησε.

< >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#832388 Νομίζω πως όχι, ήταν να γίνει η διακοπή μιας και η βροχή είχε αρχίσει και ζόριζε τις συνθήκες αγώνα καθαρά για λόγους προβλημάτων ορατότητας
Άβαταρ μέλους
By ripper
#832397 Είναι ξεκάθαρο εδώ και πολύ καιρό ότι δεν γίνεται αγώνας με full wets. Τα έχουν απλά για να γυρνάνε με αυτά υπό SC αν χρειαστεί.
Τώρα αυτό πως γίνεται να μην το έχουν καταλάβει οι ομάδες πραγματικά δεν ξέρω. Έχουν δει και οι τυφλοί πλέον.

Με τις συνθήκες έτσι όπως ήταν αναμενόμενο να γίνει χαμουλης και ωραίος αγώνας.

Θα σχολιάσω μόνο ένα πράγμα. Τόση στρατηγική αχρηστίλα μαζεμένη είχα πάρα πολύ καιρό να δω. Καλά τους κάνει η Red Bull και τους έχει πάρει και τα σωβρακα. Ποιον να ξεκινήσω να κράζω δεν ξέρω. McLaren, Ferrari, Mercedes με κωμικές στρατηγικές. Δεν μπορεί να είναι τόσο άθλιοι, το κάνουν επίτηδες. Δεν γίνεται να χάνεις 20 sec σε ένα γύρο και να το σκέφτεσαι. :help:
Προσπάθησα πολύ να βρω κάποια λογική σε όλα αυτά που έκαναν και δεν τα κατάφερα.