https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
g8777 έγραψε:Γκεακο μετά την 2η φορά δεν είναι αστείο. Γκεακο πρέπει να ανέβεις επίπεδο, σταθείς σε ώμο γίγαντα.Mandell Patrese
Νίκος Παππάς έγραψε:George_Prix έγραψε:Επειδή το λες και το ξαναλες. Αυτό δείχνει μόνο ότι η RB έχει μονοθέσιο κομμένο στα μέτρα του Μαξ, λογικό αν σκεφτείς οτι αλλάζει κάθε χρόνο τιμειτ. Η ΜΒ από την άλλη έχει μονοθέσιο που έχει ρυθμιστεί σε κάθε οδηγό, λογικό αφού και οι δύο είναι χρόνια στην ομάδα.Geo f1 έγραψε:Με τον Πέρεζ τόσο πίσω μόνο διαστημοπλιο δε βλέπω εγώ..
Μην ξεχνας ομως οτι ο Περεζ δεν το ξεζουμαει κι οπως ο γνωστος ξεζουμιστης Μποττας, ο οποιος ειναι ικανος να στεκεται ΜΟΛΙΣ 1 δεκατο πισω απο κοτζαμ 7ακις εδω και τοσα χρονια
Επίσης, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό, λένε στο χωριό μου. Μέχρι στιγμής καλά το παει ο Μαξακος. Να δούμε αν και πως θα απαντήσει ο Λιουισακος.
Redmi Note 8 Pro
George_Prix έγραψε:BARHonda έγραψε:Τσίμπησε 3 θέσεις ποινής στην εκκίνηση ο Βάλτερης και 2 πόντους ποινής στη λισάνς
Γουατ
Δε
Φακ
< >
Αν υπαρχει συγκεκριμενη ποινη και την τηρησαν, δε μπορουμε να πουμε τιποτα.
Αν τωρα μολις σκαρφιστηκαν αυτη την ποινη, μου φαινεται υπερβολικη. Σιγουρα εβαλε σε κινδυνο τους μηχανικους, αλλα μιλαμε για εξοντωτικη ποινη για ενα ανθρωπινο λαθος σε ελευθερο σκελος...
BARHonda έγραψε:... Therefore he didnt manage to control the car properly into the fast lane. This has to be considered as potentially dangerous driving, especially as personnel were around in the pit lane
BARHonda έγραψε:
Εκεί στη Mercedes πάντως πρέπει να τα έχουν χαμένα λίγο. Βάλανε τον Bottas πρώτο run μετά από 20-25 λεπτά απραξίας στο FP2 με τα soft (εκτός και εάν είχε κάποιο θέμα το μονοθέσιο), έκανε εκεί 2-3 γρήγορους γύρους, μετά τον γυρίσανε race sim με τα soft και στο pit stop του βάλανε καινούρια σκληρά για να συνεχίσει το race sim
sparticle έγραψε:Αυτήν την καινούρια βλακεία με τον χρόνο στα pit stop μπορεί κάποιος να μου την εξηγήσει με απλά Ελληνικά;
...the FIA has moved to ensure teams are not using sensors and automatic systems to anticipate the individual steps involved in a tyre change to make them quicker.
From the Hungarian Grand Prix, the FIA expects there to be a minimum reaction time for key moments of the stops.
This is 0.15 seconds from the wheel nuts being observed to be tight to the jack man being told to drop the car, and 0.2 seconds from the jacks going down to the driver receiving the go signal.
It is understood the move has come amid concerns from some teams that some rivals may have been pushing the boundaries with automatic systems that left no leeway for error but did deliver super-fast times.

Ε και τι τον νοιάζει, το αφήνει εκεί και κλέβει αλ[…]
Δεν ξέρω για τα σποτ αλλά για την αντισεισμική τεχ[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]