ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΤΕΡΑ
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY

Geo f1 έγραψε:Σους!!!
Μαξαρος εκλεισε στοματα!!!!
Μπραβο και στον Λουης.
Δεν περιμέναμε σήμερα.
REALZEUS έγραψε:55 βαθμοί πίσω στο σωστό Πρωτάθλημα. Πολύ δύσκολο και ο Αριβαμπένε κατηφής...![]()
ΥΓ: Οι Μερσεντέοι με το ζόρι χάρηκαν σήμερα. Περιμένουν να σηκώσουν το μεγάλο πρωτάθλημα βλέπετε...
ποιος θα βγαινει δλδ;
Geo f1 έγραψε:Πολυ ντεζαβου με το 2017 παντως η φαση σημερα
Bayern7 έγραψε:Πούτσα από τον Ρικιάρντο στο πουτανοπαίδι και μαύρες πλερέζες στα κατουρλοποτά

g8777 έγραψε:Βλέπω Μαξ στις συνεντεύξεις,ρε σεις,σαν νεαρός ομοφυλόφιλος που προχώρησε στην γενετήσια πράξη καί δεν πληρώθηκε δεν είναι;
Bayern7 έγραψε:Και για να το πούμε και πιο απλά (μας διαβάζουν και στο Πέραμα και στο Κερατσίνι), σαν πουστράκι που το γάμησαν και δεν το πλήρωσαν.
George_Prix έγραψε:Γιατι τοσο μισος ρε μαγκες? Το παλικαρι πεταει. Ομορφαινει τους αγωνες. Ειλικρινα απορω αν πραγματικα αγαπατε την F1...![]()
Και μια φιλικη συμβουλη. Παρτε το αλλιως με το Max, γιατι προβλεπεται να σας ξενερωσει ΠΟΛΥ και μαλιστα για ΠΟΛΛΑ ακομα χρονια
panos2171 έγραψε:George_Prix έγραψε:Γιατι τοσο μισος ρε μαγκες? Το παλικαρι πεταει. Ομορφαινει τους αγωνες. Ειλικρινα απορω αν πραγματικα αγαπατε την F1...![]()
Και μια φιλικη συμβουλη. Παρτε το αλλιως με το Max, γιατι προβλεπεται να σας ξενερωσει ΠΟΛΥ και μαλιστα για ΠΟΛΛΑ ακομα χρονια
Ξεχνάς μάλλον τα ατυχήματα που έχει προκαλέσει...
Λίγα χρόνια ακόμα θέλει μέχρι να στρώσει, γιατί την ταχύτητα την έχει.
H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]