George_Prix έγραψε:Οχι αλλο καρβουνο ρε παιδες. Ειπαμε να κρατησουμε το τοπικο σε καθαρα οδηγικο επιπεδο. Μην αρχισουμε το δικαστηριο και κανουμε τους αγωνοδικες κι εδω μεσα![]()

Y.V έγραψε:George_Prix έγραψε:Οχι αλλο καρβουνο ρε παιδες. Ειπαμε να κρατησουμε το τοπικο σε καθαρα οδηγικο επιπεδο. Μην αρχισουμε το δικαστηριο και κανουμε τους αγωνοδικες κι εδω μεσα![]()
Ωραιος!![]()
Θά μας επιβαλεις και τι ακριβως θα γραφουμε!
Μηπως να στα στελνουμε να τα προεγκρινεις;
Τι απαραδεκτο τοπικο ειναι αυτο;
Δεν επρεπε καν να υπαρχει με αυτον τον τροπο.
Geo f1 έγραψε:Χθες δλδ τι επρεπε να γινει? Να φαει 30 δευτερολεπτα ποινη και race ban απο το αμπουνταμπι?
Geo f1 έγραψε:Και στερηση συμμετοχης στους 1ους 3 αγωνες της νεας σεζον?
Anonymous Founder έγραψε:Αυτό το τοπικό υπάρχει για να μείνουν τα υπόλοιπα ήσυχα. Η γνώμη μου είναι πως οι υπόλοιποι, δεν θα έπρεπε να γράφουν καν εδώ. Δεν είναι λίγες οι φορές που καλούνται οι συντονιστές να "συνετίσουν" κάποιους που δεν γράφουν αρεστά πράγματα, και να είσαι σίγουρος πως καμία όρεξη δεν έχουμε να κάνουμε τις νταντάδες σε ενήλικες.
Anonymous Founder έγραψε:Θα ξαναπαρακαλέσω, σε όσους δεν τους αρέσει το τοπικό, απλώς ν'απέχουν, υπάρχουν τόσα άλλα.
g8777 έγραψε:Αν απεχουν ολοι θα ωρυεσαι και θα παρακαλας γιατι δεν ερχεται κανεις να σε αντιμετωπισει στο τοπικουλι ΣΟΥ (.....) με ηρεμο (χο) και πολιτισμενο (χοχο) διαλογο.
Καλα παει ως τωρα το flame baiting, εχεις και τον Λανσελοτ απο διπλα για wingman.
Y.V έγραψε:Ωραιος!![]()
Θά μας επιβαλεις και τι ακριβως θα γραφουμε!
George_Prix έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Αυτό το τοπικό υπάρχει για να μείνουν τα υπόλοιπα ήσυχα. Η γνώμη μου είναι πως οι υπόλοιποι, δεν θα έπρεπε να γράφουν καν εδώ. Δεν είναι λίγες οι φορές που καλούνται οι συντονιστές να "συνετίσουν" κάποιους που δεν γράφουν αρεστά πράγματα, και να είσαι σίγουρος πως καμία όρεξη δεν έχουμε να κάνουμε τις νταντάδες σε ενήλικες.
2 λαθακια κανεις εδω περα... Και τα ιδια λαθακια τα εχεις κανει καμποσες φορες απο τοτε που φτιαχτηκε το τοπικο.
1) Η συνεχης προτροπη σε χρηστες να ΜΗ γραφουν εδω μεσα. Εκτος απο την υποβαθμιση της νοημοσυνης των ποστερς, δειχνεις να μην εχεις καταλαβει καν την υπαρξη του ξεζουμισματος. Οτι ειναι δηλαδη αξιος αναφορας και καποιος που τερματιζει 2ος ή ακομα και 12ος αν οδηγησε πραγματικα γρηγορα. Κι οτι ενδεχεται ο 12ος να το ξεζουμισε περισσοτερο κι απο αυτον που κερδισε τον αγωνα!!! Κι οτι εχει καποιος δικαιωμα να τα αναφερει ολα αυτα αν τα πιστευει!!!
2) Λες και ξαναλες "μη αρεστα ποστακια" λες κι εκανα ποτε ριπορτ σε ποστακι που δε μου αρεσε ή που με στριμωξε και δε μπορουσα να απαντησω. Ριπορτ κανω ΜΟΝΟ σε παραβαση του κανονισμου του φορουμ. Στο συγκεκριμενο τοπικο αν θυμαμαι καλα εχω κανει 2 ριπορτς, οταν η κατασταση ειχε ξεφυγει με "εξυπνα" βιντεακια που ηταν εμφανως οφφ τοπικ κι επισης ειρωνικα/επιθετικα. Στην ουσια εφτιαξες ενα τοπικο στο οποιο τηρειται κατα γραμμα ο κανονισμος ΣΟΥ.Anonymous Founder έγραψε:Θα ξαναπαρακαλέσω, σε όσους δεν τους αρέσει το τοπικό, απλώς ν'απέχουν, υπάρχουν τόσα άλλα.
Ετσι
Anonymous Founder έγραψε:Ειδικά στην F1 υπάρχει πολύς κόσμος και με εξειδικευμένες γνώσεις που απλώς μέσα στο ξεζούμισμα που σε τυφλώνει, εσύ δεν το βλέπεις.
Anonymous Founder έγραψε:Όσο για τα report, επίτρεψέ μου να γνωρίζω καλύτερα και τον αριθμό και το σε ποιους τα έχεις κάνει. Δύο δεν είναι με τίποτε επίσης, το γράφω γιατί δεν θέλω να δημιουργούνται εντυπώσεις από την ανάποδη.

ripper έγραψε:@George:
Την μία κάνεις παρατήρηση στον χρήστη που είπε στον Geo να γράψει το ποστ περί ποινών σε άλλο τοπικ, και την άλλη παρακάλεσες να γράφουν εδώ μόνο για ξεζούμισμα. Οπότε κάπου τα μπέρδεψες. Δεν απαντώ λοιπόν στο ποστ του Geo περί ποινών όπου συνεκρινε μήλα με καρπούζια φυσικά.
ripper έγραψε:Όσον αφορά το ξεζούμισμα: Λάθος του Hamilton - - > πρώτη φορά ζορίστηκε και κάνει λάθη.
Λάθος του Verstappen--> Έτσι είναι, άμα πιέζεις κάνεις λάθη.
Ενδεικτικό της διαφορετικής οπτικής που σου δημιουργεί ο έρωτας προς τον Max.
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]