Forum για τη Formula 1

Θα αφήσει ιστορια στην Φ1?

16
21%
16
21%
5
6%
5
6%
16
21%
16
21%
2
3%
2
3%
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#660494 Button :
The Dutchman hasn’t been beaten by a colleague in the Formula 1 standings considering that he was coupled with Daniel Ricciardo in 2017, and even then Verstappen outqualified the Australian 13-7.

That certifying balance burnt out to 15-5 in Verstappen’s favour the following season, while Pierre Gasly and Alex Albon were just able to outqualify Verstappen as soon as each throughout the 2019 season.

In the 6 races up until now this season Verstappen has actually outqualified Albon on all 6 events, and ended up ahead in every race he has actually finished.

That head-to-head record is something Button discovers deeply remarkable, the 2009 world champ informing the In the Fast Lane podcast that it advises him of greats Senna and Schumacher.

“You compare him to his teammates the last two years, he has just annihilated them,” stated Button.

“I haven’t seen that in motorsport for a very long time, probably back to the Ayrton Senna days, and Michael Schumacher days. I don’t think there’s been a driver that’s annihilated their teammate like he has in a very long time.

“He is doing an extraordinary task. I would enjoy to see him take on Lewis [Hamilton] in a champion battle. Those 2, top of their video game, it’s what all of us wish to see. Is it ever going to occur? I do not understand.

:s_roses
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#660499 Γκεάκο κατάλαβες τι μάρκα προσβόλα έριξε ο μπαρμπα Button στον ΚΑΜΑΡΟ;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
ripper έγραψε:Η λεπτομέρεια που δεν αναφέρεται είναι ότι συνολικά και όχι μόνο στα δοκιμαστικά ο Danny τον κέρδισε.

Ναι, γιατί όμως ; Ο Θεός δε γούσταρε να σηκώνει το πόδι , ούτε να κάνει στην άκρη και κατέληγε με την οδική στα πιτς για λαμαρινά.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#660502 Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, επειδή ο Button ανέφερε τον Senna, στις 2 χρονιές με τον Prost ήταν πολύ ισορροπημένα τα πράγματα. Ναι μεν στα δοκιμαστικά ο Senna ήταν ένα σκαλοπάτι επάνω, αλλά στους αγώνες η διαφορά δεν ήταν αντίστοιχη. Το 88 μάλιστα, ο Προστ είχε περισσότερους βαθμούς αλλά το έχασε καθότι μετρούσαν τα 11 καλύτερα αποτελέσματα

Θέλω να καταλήξω ότι με έναν σοβαρό ομόσταυλο απέναντί σου, δεν θα βλέπεις τσόντες τύπου Alonso/Vandoorne και Verstappen/Gasly-Albon

Τώρα ο Schumacher ποιον σοβαρό ομόσταυλο είχε μέχρι το 2006;

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#660504 Κανεναν. Μολις ειχε τον ροσμπεργκ τον εχανε χωνι οπως λεει και ο φιλος μου ο George. Αλλα αυτες οι χρονιες δεν πιανουν. Γιατι ο Σουμι εκανε χαβαλε. :s_rofl

Για την συγκριση Ρικιαρντο Μαξαρου μην τα ξαναλεμε. Καπου κερδισε ο ενας καπου ο αλλος. Μετα ο ενας εφυγε γιατι το βλεπε το εργο να ερχεται και πηγε στην Ρενω να παλευει με τον Χουλκ. Και να του βγαζουν μπλε σημαια οταν τρωει γυρο.

Εγω ηθελα Ντανι στην ρεντ μπουλ. Γιατι θα βλεπαμε ακομα πιο γρηγορο Μαξ.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#660505 Οπότε Rosberg > Schumacher --> πως διαμορφώνεται η κατάταξη σε ηθικά σερβίτσια;

Αντίστοιχα πόσα έχει τελικά ο Λούης που έκανε χωνί τον Rosberg;

Μαλτέζε βγάλε κομπιουτεράκια, μοιρογνωμόνια, ζυγαριές.
:superman:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#660833 Εγώ ξέρω πως από βδομάδα που παρά τις διαμαρτυρίες της η Χόντα θα έχει μια και μόνο μια χαρτογράφηση θα βγούνε πιο ασφαλή συμπεράσματα :iconcool:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#660841 Αν ήμουν τιφοζο (μακριά από δω) δε θα κανα τέτοιο ποστ όταν οι οδηγοί της ομάδας μου είναι στις τελευταίες θέσεις τωρα στο fp2, ενώ πέρσι τέτοιες μέρες ήταν στο 1-2

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#660857 Δεν μπορω να καταλαβω τον υπαινιγμο του Κορτο. Καταργουνται οι ειδικες χαρτογραφησεις για qualy συνηθως. Λογικο δεν ειναι οτι ολοι θα χασουν?
Σημαινει οτι καποιος κλεβει δλδ? Μετα τα περσινα θα ημουν πιο προσεχτικος με αυτα τα σχολια...

Αν η Φερραρι σερνεται τοσο πολυ στο Σπα που περσυ πεταγε, στην Μοντσα τι θα γινει? Που παλι πετουσε ( Ο Λεκλερ)

Ψυχραιμια. Η χρονια ειναι χαμενη οπως λογικα και του 21.
Ας απολαυσουμε τον εξαιρετικο φετος Μαξ Βερσταπεν.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geo f1 έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω τον υπαινιγμο του Κορτο. Καταργουνται οι ειδικες χαρτογραφησεις για qualy συνηθως. Λογικο δεν ειναι οτι ολοι θα χασουν?
Σημαινει οτι καποιος κλεβει δλδ? Μετα τα περσινα θα ημουν πιο προσεχτικος με αυτα τα σχολια...

Αν η Φερραρι σερνεται τοσο πολυ στο Σπα που περσυ πεταγε, στην Μοντσα τι θα γινει? Που παλι πετουσε ( Ο Λεκλερ)

Ψυχραιμια. Η χρονια ειναι χαμενη οπως λογικα και του 21.
Ας απολαυσουμε τον εξαιρετικο φετος Μαξ Βερσταπεν.

Η Ferrari δεν εχει τετοιο λογισμικο. Της Red Bull επισης δεν δειχνει τοσο καλο γιατι συνηθως δεν εχει τοση διαφορα απο Παρασκευη ως Σαββατο οση η Mercedes.

Τραγωδια η Παρασκευη για τους κοκκινους. Ακομα και οι Alfa Romeo πιο γρηγορες ειναι :vava:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#660861 Άρα δε φταίει μόνο ο κινητήρας. Νομίζω έκανε καλή δουλειά πάνω στο στήσιμο της Φερράρι ο Ραϊκόνεν και τους λείπει.