Corto Maltese έγραψε:Να πω και κάτι ακόμα σημαντικό (για μένα): Αν ο Μαξ δίνει έτσι τις μάχες του στο μέλλον, θα κερδίσει την εκτίμηση των περισσοτέρων (τη δική μου σίγουρα, who cares). Εμένα μου άρεσε το πόσο καθαρά έκανε τις βούτες του, ελπίζω να ήταν απλά επειδή ηρέμησε και όχι επειδή προς το παρόν πάει πιο χαλαρά με τη Φερράρι.Και πέρσι στους πρώτους αγώνες καθαρός ήταν με Hamilton. Λίγο εκεί στην Ίμολα άναψαν τα αίματα και μετά κάηκαν όλα.
Στα του αγώνα, οι δύο τους, Λεκλέρκ και Φερστάπεν, ήταν σε άλλο λέβελ.
Ο Μονεγάσκος είχε λίγο καλύτερο ρυθμό αλλά πάντα η Ρεντ Μπουλ είχε πολύ δυνατό γύρο εξόδου και μας ζόρισε με undercut 2 φορές.
Η ταχύτητα της Ρεντ Μπουλ στην ευθεία με DRS απίστευτη.
Ο Φερστάπεν πάρα πολύ δυνατός στα φρένα και στα βουτήγματα, αλλά ο Λεκλέρκ απίθανος στο ότι κράτησε την ψυχραιμία του, τη σωστή γραμμή και τον ξαναπέρασε 3 φορές στα επόμενα φρένα...
3 φορές!!!
Επίσης διαχειρίστηκε καλά την εκκίνηση και την επανεκκίνηση μετά το SC.
Νομίζω στο Σίλβερστόουν του 2019 και σήμερα ο Λεκλέρκ έδειξε στο Φερστάπεν ότι είναι ένας πάρα πολύ σκληρός και ικανός μαχητής με τσαγανό.
Όμως, όπως έχω ξαναπεί, εκτιμώ ότι μπορεί ο Λεκλέρκ να είναι αρκετά τσόγλανος, αλλά ο Φερστάπεν είναι τόσο χτισμένος από πατέρα και βρωμόγερο με απίστευτη αλαζονεία και αυτοπεποίθηση που σε βάθος χρόνου ο Μονεγάσκος δύσκολα θα μπορέσει να τον κοντράρει ψυχικά, αν έχουν μια μάχη όλη τη σεζόν.
Το αυτοκίνητο είναι καλό, δεν είναι όμως πύραυλος.
Η Ρεντ Μπουλ είναι στα ίσια και η Μερσέντες πιστεύω πως θα κλείσει την ψαλίδα.
Δεν μας έχω εμπιστοσύνη για την εξέλιξη μέσα στη χρονιά...
Μακάρι να διαψεύσουν οι μακαρονάδες.
Ίσως το παρελθόν που έχει ο Leclerc με τον Verstappen και σε μικρότερες κατηγορίες να λειτουργήσει υπέρ του Μονεγάσκου. Το θέμα είναι ότι ο Leclerc θα έχει να διαχειριστεί και έναν Sainz μέσα στην ομάδα, η οποία πολύ πιθανό να κρατήσει ίσες αποστάσεις.
Στην τελική ας μην προεξοφλούμε ότι ο Μονεγάσκος θα είναι έτσι και στον επόμενο αγώνα. Το Μπαχρέιν του πήγαινε πάντα άλλωστε, εδώ ήταν που είχε κάνει πλάκα σε όλους το '19 πριν το μηχανικό πρόβλημα, ας περιμένουμε να δούμε τι μπορεί να κάνει ο Sainz και τι ορέξεις έχει η ομάδα.
(Για μένα όπως είναι στημένες οι άλλες δύο ομάδες, τα δίνεις όλα στον Σαρλ. Αλλά δεν δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το τι σκέφτεται ο Μπινότος)
Αν κρίνουμε από τα προηγούμενα χρόνια και την εξέλιξη που έχει η Merc μέσα στη χρονιά, πολύ πιθανό να πάμε για μάχη για τρεις. Πώς είναι δυνατόν κάποιοι να ξεγράφουν έτσι απλά τον Hamilton από έναν αγώνα;
Πάντως, όπως είπαν κι άλλοι, το μοτόρι δείχνει πολύ δυνατό. Και η πίστα είναι για δυνατά μοτέρια. Και γενικά η Ferrari έβγαζε μια σιγουριά από την Παρασκευή ακόμα. Και στον αγώνα οι στρατηγικές νορμάλ και τα pit stop τα ταχύτερα, όλα super! Φτου φτου όλοι βάλτε ματόχαντρα στις tv σας.
Ο αγαπητός Δίας πρέπει να έχει πανηγυρίσει σήμερα πιο πολύ κι από τη Βραζιλία του 2008!
Τους έκανε και πλάκα, ενθυμούμενος το χουνέρι του 2019...
Εν ολίγοις.
Ιδανικό ξεκίνημα για τους Βισνί ( ©, ® , μα ημαρτον Χριστέ μου.
) , δύσκολα θα χωνέψει ο εγωισμός του Μαξακου το σημερινό πούλημα. Θα έχουμε γκρίνια στο ράδιο; Ποιός ξέρει.
Σημεία που πρέπει να σταθούμε.
Η ταχύτητα των ταύρων στην ευθεία με ανοικτό το drs
(ΤΛΤΓ, ο Διάκος είχε πάει για ψάρεμα, ποιός Διάκος τώρα).Τα 200 κιλά παπάρια του Λεκλερκ σε τρείς συνεχόμενες φορές.
Ρισπεκτ.Η ΚΑΤΆΝΤΙΑ της ΜακΛάρεν. Το άσχημο είναι ότι δεν υπάρχει τπτ άλλο να βαλουνε ενέχυρο για την εξέλιξη του μονοθεσίου,γμσε τα.
Το βάθρο του Λούη από το πουθενά, ούτε στον Φανκυ Ρεβερεντ μην το πει.
Τα 38 bar στο παχύ έντερο των Ορανιε.
Αν και είναι νωρίς ακόμα, θεωρώ ότι οι αλλαγές πέτυχαν τον σκοπό τους ( = να ξαναφέρουν τις φοράδες μπροστά στο παγκαρι
Για οποιαδήποτε απορία / διευκρινηση βρίσκομαι στη διάθεσή σας.
Με εκτίμηση
Τζι 8777
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY