Πραγματικά σκέφτομαι να γράψω πολλά, αλλά θα το μικρύνω.
Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Ουρλιάζει...

g8777 έγραψε:Ο παλιος καλος Λουης εκοψε τα καμικαζιλικια εδω και κοντα μια δεκαετια. Απο την αλλη πλευρα ο μπεμπηλινος στην 6η του χρονια σε τοπ επιπεδο εχει εξελιχθει μηδεν εις το πηλικο οσον αφορα την ωριμοτητα του.
Και εγω αυτο θα εκανα αν ο Χορνερακος με λιβανιζε νυχθημερον πιο πολυ και απο οσο λιβανιζει ο Νικοπαππας τον Ροσσι.
g8777 έγραψε:Ο παλιος καλος Λουης εκοψε τα καμικαζιλικια εδω και κοντα μια δεκαετια. Απο την αλλη πλευρα ο μπεμπηλινος στην 6η του χρονια σε τοπ επιπεδο εχει εξελιχθει μηδεν εις το πηλικο οσον αφορα την ωριμοτητα του.
Και εγω αυτο θα εκανα αν ο Χορνερακος με λιβανιζε νυχθημερον πιο πολυ και απο οσο λιβανιζει ο Νικοπαππας τον Ροσσι.
Anonymous Founder έγραψε:George_Prix έγραψε:g8777 έγραψε:Οι νορμαλ χρηστες του φορουμ ξερασαν την 12η φορα που διαβασαν για τον αχρηστο Φεττελ και τα 40 χρονια μελετης. Οχι την 458η (and counting).
Οσοι χρηστες δεν καταλαβαν ποσο αχρηστος ειναι ο Φεττελακος...
Μετα τη σφαλιαρα απο το Ρικ...
Μετα τη σφαλιαρα απο το Λεκλερκ...
Μετα τις απειρες φορες που τρακαρε αντιπαλους...
Μετα τα απειρα λαθη που εκανε τα τελευταια χρονια...
Κι ακομα μας λενε "δεν του εκατσε το μονοθεσιο τις συγκεκριμενες χρονιες"...
Πολυ φοβαμαι οτι δεν ειναι νορμαλ Τζι μου. Ειναι χρηστες που μετρανε κατσαρολικα για τη διεξαγωγη συμπερασματων κι εκει που νομιζουν οτι εμαθαν μπαλιτσα, ερχεται σε καποια φαση ενας Γεωργιος (ειτε Ρασσελ, ειτε Πριξ) και...
ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ
Ειλικρινά, έχεις ΚΟΥΡΑΣΕΙ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ πως δεν γουστάρεις τον Vettel, αρκετά. Γι'αυτό σε τρολάρει ο g8777 και έχει δίκιο. Σε κάθε με κάθε ευκαιρία, θα λες ξανά και ξανά τα ίδια.
Έχουμε διαβάσει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές ήδη πόσο άχρηστο θεωρείς τον Vettel και πόσο γαμάτο θεωρείς τον Alonso, τον Verstappen και σύντομα και τον Russell. ΔΕΝ γίνεται σε κάθε ευκαιρία να το επαναλαμβάνεις, γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν θέλει να το ξαναδιαβάσει. Το κατάλαβαν όλοι. Θα στο ξαναπώ, έχεις στρεβλή άποψη για το σπορ. Τόσο απλό είναι. Δεν είναι η F1 δεξιοτεχνία, ούτε ενιαίο. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα πατήσει τον ομόσταυλο μόνον. Αποδέξου το και πήγαινε παρακάτω. Ο χαμένος θα είσαι τόσο εσύ όσο και το τοπικό της Formula 1: γιατί εσύ θα συνομιλείς μόνον με τον άλλο Γιώργο, αφού κανείς άλλος δεν θα έχει όρεξη και το χειρότερο, θα έχετε floodάρει οι ίδιοι (ήδη το κάνετε) όλα τα τοπικά με αυτό το πράγμα και κανείς δεν θα έχει όρεξη να ασχοληθει.
Σαν τελευταία λύση, αν επαναληφθεί αυτή η συμπεριφορά, θα φτιαχτεί νέο τοπικό με ένα εύλογο όνομα πχ "Το τοπικό για το ξεζούμισμα" και θα στέλνονται εκεί όλα τα άσχετα ποστ και όποιος θέλει να μιλήσει με αυτούς τους όρους να το κάνει, χωρίς να γίνεται αυτό το πράγμα ΚΑΘΕ φορά. Είναι απλά αφόρητο και δεν επιτρέπει να γίνει κουβέντα.
Y.V έγραψε:
Μα δεν ειναι θεμα ωριμοτητας. Ειναι θεμα νοοτροπιας και σχεδιου που εκτελειται κατα γραμμα εδω και χρονια, βοηθουσης της ατιμωρησιας.
Προιδεαζει και ψυχολογικα τους αντιπαλους του οτι "εμενα δεν με περναει κανεις ανωδυνα" η θα κοψεις - αφησεις χωρο ή θα τρακαρουμε ή μη δοκιμαζεις καν" Το εκανε και το κανει μονιμα σε ολους και αν δεν καταληγουν ολα σε τρακαρισματα ειναι γιατι υποχωρουν ή βγαινουν απ την πορεια τους οι αντιπαλοι.
Γι αυτο το ειπε και παλι ξεκαθαρα.
"That's what you get when you don't leave the space."
Ο Χαμιλτον αποφασισε να μην το δεχθει πλεον το παιχνιδι. Το αν ειναι καλο ή οχι, θα δειξει. Και θα εξαρτηθει απο την σταση των κριτων.
Παντως προς το παρον, δυστυχως, προβλεπω και αλλα τετοια.
Y.V έγραψε:g8777 έγραψε:Ο παλιος καλος Λουης εκοψε τα καμικαζιλικια εδω και κοντα μια δεκαετια. Απο την αλλη πλευρα ο μπεμπηλινος στην 6η του χρονια σε τοπ επιπεδο εχει εξελιχθει μηδεν εις το πηλικο οσον αφορα την ωριμοτητα του.
Μα δεν ειναι θεμα ωριμοτητας. Ειναι θεμα νοοτροπιας και σχεδιου που εκτελειται κατα γραμμα εδω και χρονια, βοηθουσης της ατιμωρησιας.
Προιδεαζει και ψυχολογικα τους αντιπαλους του οτι "εμενα δεν με περναει κανεις ανωδυνα" η θα κοψεις - αφησεις χωρο ή θα τρακαρουμε ή μη δοκιμαζεις καν" Το εκανε και το κανει μονιμα σε ολους και αν δεν καταληγουν ολα σε τρακαρισματα ειναι γιατι υποχωρουν ή βγαινουν απ την πορεια τους οι αντιπαλοι.
Γι αυτο το ειπε και παλι ξεκαθαρα.
"That's what you get when you don't leave the space."
Ο Χαμιλτον αποφασισε να μην το δεχθει πλεον το παιχνιδι. Το αν ειναι καλο ή οχι, θα δειξει. Και θα εξαρτηθει απο την σταση των κριτων.
Παντως προς το παρον, δυστυχως, προβλεπω και αλλα τετοια.
Anonymous Founder έγραψε:Η Mclaren τυχερή ετούτη την φορά, αλλά πολύ το χάρηκα και κυρίως γιατί έχει όπως είπαν κι άλλοι δύο πολύ συμπαθητικούς και καθαρούς οδηγούς. Το ίδιο και για την Ferrari, που δεν έδειξε ιδιαίτερα ανταγωνιστική, αλλά έκανε ένα ήρεμο αγώνα και πήρε ό,τι μπορούσε να πάρει.
Τέλος, να θυμίσω πως μέχρι το safety car, ο Latifi ήταν εμπρός από τον Russell καθαρά και ξάστερα και με παρόμοιο pace. Ακόμη και οι σχολιαστές το είπαν πως οι εμφανίσεις του πλέον είναι εξαιρετικές (μιλώ για το SkySportsF1).
H Alpine δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο, ο Bottas έφτασε αρκετά ψηλά σε έναν από τους καλύτερους αγώνες του (too little too late Valteri) να θυμηθούμε πως δεν είναι καμιά τρελή ταλεντάρα, αλλά ταχύτητα έχει. Το ότι ήταν συνήθως πιο αργός από τον LH δεν σημαίνει πως είναι άχρηστος, παίζει στην Sauber του χρόνου να τα πάει ανέλπιστα καλά.

George_Prix έγραψε:Οσο για την προταση σου να φευγουν τα ποστακια μου σε αλλο τοπικο με ξεζουμισματα, δεν εχω προβλημα. Για την ακριβεια αν θελεις μπορω να ανοιξω ενα τετοιο τοπικο και να ποσταρω ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ, αφου ετσι κι αλλιως μονο αυτο με νοιαζει απο την Φ1. Ποιος το ξεζουμισε περισσοτερο κι οχι ποιο μονοθεσιο ειναι το ταχυτερο ή αν ηταν δικαιη η αποφαση των κριτων. Αλλα σου παω στοιχημα οτι οι ιδιοι γνωστοι αγνωστοι θα εμφανιστουνε στο τοπικο. Γιατι το σκεπτικο τους δεν ειναι "αγνοω τον ασχετο τον ΤζιΠι". Εχουν μια αρρωστημενη αναγκη να επιτεθουν σε οποιον διαφωνουν.

Anonymous Founder έγραψε:Εντάξει αυτά είναι |λογοκρισία|. Όλοι γράφουν παντού με σεβασμό στον κανονισμό και τους συνομιλητές. Το φλουντάρισμα δεν είναι εντός κανονισμού από ότι θυμάμαι.George_Prix έγραψε:Οσο για την προταση σου να φευγουν τα ποστακια μου σε αλλο τοπικο με ξεζουμισματα, δεν εχω προβλημα. Για την ακριβεια αν θελεις μπορω να ανοιξω ενα τετοιο τοπικο και να ποσταρω ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ, αφου ετσι κι αλλιως μονο αυτο με νοιαζει απο την Φ1. Ποιος το ξεζουμισε περισσοτερο κι οχι ποιο μονοθεσιο ειναι το ταχυτερο ή αν ηταν δικαιη η αποφαση των κριτων. Αλλα σου παω στοιχημα οτι οι ιδιοι γνωστοι αγνωστοι θα εμφανιστουνε στο τοπικο. Γιατι το σκεπτικο τους δεν ειναι "αγνοω τον ασχετο τον ΤζιΠι". Εχουν μια αρρωστημενη αναγκη να επιτεθουν σε οποιον διαφωνουν.
Κάνε το τοπικό λοιπόν και να δούμε ποιος έχει δίκιο. Από την πλευρά μου σου υπόσχομαι, πως αν σε ενοχλήσει εκεί κάποιος, κάνεις αναφορά και θα φεύγει κατευθείαν με ban. Υπόσχεση.

Corto Maltese έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Εντάξει αυτά είναι |λογοκρισία|. Όλοι γράφουν παντού με σεβασμό στον κανονισμό και τους συνομιλητές. Το φλουντάρισμα δεν είναι εντός κανονισμού από ότι θυμάμαι.George_Prix έγραψε:Οσο για την προταση σου να φευγουν τα ποστακια μου σε αλλο τοπικο με ξεζουμισματα, δεν εχω προβλημα. Για την ακριβεια αν θελεις μπορω να ανοιξω ενα τετοιο τοπικο και να ποσταρω ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ, αφου ετσι κι αλλιως μονο αυτο με νοιαζει απο την Φ1. Ποιος το ξεζουμισε περισσοτερο κι οχι ποιο μονοθεσιο ειναι το ταχυτερο ή αν ηταν δικαιη η αποφαση των κριτων. Αλλα σου παω στοιχημα οτι οι ιδιοι γνωστοι αγνωστοι θα εμφανιστουνε στο τοπικο. Γιατι το σκεπτικο τους δεν ειναι "αγνοω τον ασχετο τον ΤζιΠι". Εχουν μια αρρωστημενη αναγκη να επιτεθουν σε οποιον διαφωνουν.
Κάνε το τοπικό λοιπόν και να δούμε ποιος έχει δίκιο. Από την πλευρά μου σου υπόσχομαι, πως αν σε ενοχλήσει εκεί κάποιος, κάνεις αναφορά και θα φεύγει κατευθείαν με ban. Υπόσχεση.
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Για να ανάψουν λίγο τα αίματα και να αρχίσει η συ[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]