Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
22%
1
11%
0
N/A
0
N/A
2
22%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
11%
0
N/A
3
33%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By mirage
#725609 Και κάτι άσχετο
"Lando Norris had 'that desire' to try and beat Daniel Ricciardo | Planet F1" https://www.planetf1.com/news/lando-nor ... rst-monza/
Εγω παντως χάρηκα με το 1-2 γιατι μου ειναι συμπαθείς και οι 2 τους αλλα και η ομάδα. Αυτα βεβαια τα λέω γιατί οι φοράδες δεν τα πήγανε και τόσο καλά χτες.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
g8777 έγραψε:Ο παλιος καλος Λουης εκοψε τα καμικαζιλικια εδω και κοντα μια δεκαετια. Απο την αλλη πλευρα ο μπεμπηλινος στην 6η του χρονια σε τοπ επιπεδο εχει εξελιχθει μηδεν εις το πηλικο οσον αφορα την ωριμοτητα του.
Και εγω αυτο θα εκανα αν ο Χορνερακος με λιβανιζε νυχθημερον πιο πολυ και απο οσο λιβανιζει ο Νικοπαππας τον Ροσσι.

Μα δεν ειναι θεμα ωριμοτητας. Ειναι θεμα νοοτροπιας και σχεδιου που εκτελειται κατα γραμμα εδω και χρονια, βοηθουσης της ατιμωρησιας.
Προιδεαζει και ψυχολογικα τους αντιπαλους του οτι "εμενα δεν με περναει κανεις ανωδυνα" η θα κοψεις - αφησεις χωρο ή θα τρακαρουμε ή μη δοκιμαζεις καν" Το εκανε και το κανει μονιμα σε ολους και αν δεν καταληγουν ολα σε τρακαρισματα ειναι γιατι υποχωρουν ή βγαινουν απ την πορεια τους οι αντιπαλοι.
Γι αυτο το ειπε και παλι ξεκαθαρα.
"That's what you get when you don't leave the space."

Ο Χαμιλτον αποφασισε να μην το δεχθει πλεον το παιχνιδι. Το αν ειναι καλο ή οχι, θα δειξει. Και θα εξαρτηθει απο την σταση των κριτων.
Παντως προς το παρον, δυστυχως, προβλεπω και αλλα τετοια. :(
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
g8777 έγραψε:Ο παλιος καλος Λουης εκοψε τα καμικαζιλικια εδω και κοντα μια δεκαετια. Απο την αλλη πλευρα ο μπεμπηλινος στην 6η του χρονια σε τοπ επιπεδο εχει εξελιχθει μηδεν εις το πηλικο οσον αφορα την ωριμοτητα του.
Και εγω αυτο θα εκανα αν ο Χορνερακος με λιβανιζε νυχθημερον πιο πολυ και απο οσο λιβανιζει ο Νικοπαππας τον Ροσσι.

Για γελια πραγματικα. Τα καμικαζιλικια μηπως τα εκοψε οταν εφυγε απο την Μακλαρεν και πηγε μετα το 2013 στον πυραυλο?
Με ποιον να κανει καμικαζιλικια εκει που εμεναν ολοι πισω 15-30 secs? Με ποιον??Μα με τον τιμ μειτ του που ειχαν ιδιο πυραυλο. Μαντεψε ποια φιλια χρονων σταματησε να υπαρχει απο το 2014 και μετα?? Nico hit me

Ασε μας ρε g
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:
George_Prix έγραψε:
g8777 έγραψε:Οι νορμαλ χρηστες του φορουμ ξερασαν την 12η φορα που διαβασαν για τον αχρηστο Φεττελ και τα 40 χρονια μελετης. Οχι την 458η (and counting).

Οσοι χρηστες δεν καταλαβαν ποσο αχρηστος ειναι ο Φεττελακος...
Μετα τη σφαλιαρα απο το Ρικ...
Μετα τη σφαλιαρα απο το Λεκλερκ...
Μετα τις απειρες φορες που τρακαρε αντιπαλους...
Μετα τα απειρα λαθη που εκανε τα τελευταια χρονια...
Κι ακομα μας λενε "δεν του εκατσε το μονοθεσιο τις συγκεκριμενες χρονιες"...

Πολυ φοβαμαι οτι δεν ειναι νορμαλ Τζι μου. Ειναι χρηστες που μετρανε κατσαρολικα για τη διεξαγωγη συμπερασματων κι εκει που νομιζουν οτι εμαθαν μπαλιτσα, ερχεται σε καποια φαση ενας Γεωργιος (ειτε Ρασσελ, ειτε Πριξ) και...

ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ :s_empathy

Ειλικρινά, έχεις ΚΟΥΡΑΣΕΙ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ πως δεν γουστάρεις τον Vettel, αρκετά. Γι'αυτό σε τρολάρει ο g8777 και έχει δίκιο. Σε κάθε με κάθε ευκαιρία, θα λες ξανά και ξανά τα ίδια.
Έχουμε διαβάσει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές ήδη πόσο άχρηστο θεωρείς τον Vettel και πόσο γαμάτο θεωρείς τον Alonso, τον Verstappen και σύντομα και τον Russell. ΔΕΝ γίνεται σε κάθε ευκαιρία να το επαναλαμβάνεις, γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν θέλει να το ξαναδιαβάσει. Το κατάλαβαν όλοι. Θα στο ξαναπώ, έχεις στρεβλή άποψη για το σπορ. Τόσο απλό είναι. Δεν είναι η F1 δεξιοτεχνία, ούτε ενιαίο. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα πατήσει τον ομόσταυλο μόνον. Αποδέξου το και πήγαινε παρακάτω. Ο χαμένος θα είσαι τόσο εσύ όσο και το τοπικό της Formula 1: γιατί εσύ θα συνομιλείς μόνον με τον άλλο Γιώργο, αφού κανείς άλλος δεν θα έχει όρεξη και το χειρότερο, θα έχετε floodάρει οι ίδιοι (ήδη το κάνετε) όλα τα τοπικά με αυτό το πράγμα και κανείς δεν θα έχει όρεξη να ασχοληθει.
Σαν τελευταία λύση, αν επαναληφθεί αυτή η συμπεριφορά, θα φτιαχτεί νέο τοπικό με ένα εύλογο όνομα πχ "Το τοπικό για το ξεζούμισμα" και θα στέλνονται εκεί όλα τα άσχετα ποστ και όποιος θέλει να μιλήσει με αυτούς τους όρους να το κάνει, χωρίς να γίνεται αυτό το πράγμα ΚΑΘΕ φορά. Είναι απλά αφόρητο και δεν επιτρέπει να γίνει κουβέντα.

Καθε φορα εχεις δικιο οτι ξεφυγα, αλλα καθε φορα χανεις τη σειρα που γινανε τα πραγματα, οποτε εισαι λαθος.

Για να μη σου πω για τις 10αδες φορες που επαναληφθηκε το συγκεκριμενο, ας παμε στην τελευταια...
- Ποσταρω με πραγματικα καλη διαθεση κατι, ωστε να σταματησει το τρολλαρισμα απο ολες τις μεριες (και απο το φιλο μου το Γιωργο φυσικα). Οπως ειδες δε μπηκα καν στην αστεια τρολλοκουβεντα που εγινε μετα τον αγωνα.
- Ο #1 χρηστης του φορουμ λοιπον που εχει γραμμενο τον κανονισμο, για να μου την πει (ειδικα σε αυτη τη φαση που δεν υπηρχε καν λογος μου ηρθε κεραμιδα) βαζει στην κουβεντα το Φεττελ, σαν αποδεικτικο της ασχετοσυνης μου.

Επειδη οπως ειπα και πριν ΧαιΦαι μου "ξεφευγω οταν διαβαζω τρολλιες, οφφ τοπικ και προσωπικες επιθεσεις" απαντησα. Και στην απαντηση μου σαν σωστο τρολλ, ημουν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να αναφερθω στα χαλια του Φεττελακου των τελευταιων ετων και στις μελλοντικες σφαλιαρες που πιστευω οτι θα φαει ο Λουης απο το Ρασσελ. Οποτε το ερωτημα για μενα ειναι πως και επιτρεπεις (ή τουλαχιστον δε σε ενοχλει) η επιθεση σε ενα χρηστη που δεν εκανε τιποτα και σου κακοφαινεται τοσο πολυ η απαντηση του συγκεκριμενου χρηστη. Μηπως η κριση σου επηρεαζεται απο τις προσωπικες σου προτιμησεις (Φεττελ κορυφαιος οδηγος κι ο Τζι κορυφαιος του φορουμ)? :hmmm:

ΑΛΛΟΣ ξεκιναει καθε φορα κι εγω (ο μ@λ@κας) απανταω στο ιδιο αισχρο στυλακι, για τη χρηση του οποιου στυλ, ΔΕ γραφτηκα εδω, πιστεψε με. Εχω κανει καμποσες φορες ριπορτ το ξεκινημα τετοιων ποστς (τρολλιες, οφφ τοπικ και προσωπικες επιθεσεις) αλλα δυστυχως το κουμπακι για καποιο λογο "δε λειτουργει" στο λογαριασμο μου. Αμεσως μετα σκεφτομαι "αφου αυτα τελικα επιτρεπονται απο τον κανονισμο, ας πολεμησω τον οχτρο με τα ιδια οπλα". Τη συνεχεια την ξερεις... Γελοιοποιουμαστε ολοι οι εμπλεκομενοι και χαλαμε τα τοπικα που θα χαιροντουσαν οι "νορμαλ" χρηστες. Κι οχι Τζι μου, δε βαζω τον εαυτο μου στους νορμαλ, αν απο εκει σε τσιμπησε η μυγα πρωινιατικα!!!
Εν κατακλειδι φιλτατε ΧαιΦαι. Σε παρακαλω κοιτα προσεκτικα ποιος ξεκιναει καθε φορα. Οσο και να μη μου αρεσει ο Φεττελ σαν οδηγος, δεν ξυπναω καθε μερα σκεπτομενος "αντε να δω πως θα τον θαψω και σημερα".

Οσο για την προταση σου να φευγουν τα ποστακια μου σε αλλο τοπικο με ξεζουμισματα, δεν εχω προβλημα. Για την ακριβεια αν θελεις μπορω να ανοιξω ενα τετοιο τοπικο και να ποσταρω ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ, αφου ετσι κι αλλιως μονο αυτο με νοιαζει απο την Φ1. Ποιος το ξεζουμισε περισσοτερο κι οχι ποιο μονοθεσιο ειναι το ταχυτερο ή αν ηταν δικαιη η αποφαση των κριτων. Αλλα σου παω στοιχημα οτι οι ιδιοι γνωστοι αγνωστοι θα εμφανιστουνε στο τοπικο. Γιατι το σκεπτικο τους δεν ειναι "αγνοω τον ασχετο τον ΤζιΠι". Εχουν μια αρρωστημενη αναγκη να επιτεθουν σε οποιον διαφωνουν.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#725619 Λίγα λόγια και για τον αγώνα: η φάση του συμβάντος, για μένα ήταν σαφέστατα ευθύνη και των δύο και αρχικά ίσως και περισσότερο του LH. Βγαίνει από τα pit και κινείται αριστερά προς την πορεία του MV με σκοπό να του κόψει την φόρα. Ο άλλος -κλασικά- αποφάσισε πως δεν θα τον αφήσει και συνέχισε έχοντας στο μυαλό του να τον αναγκάσει να του δώσει χώρο μέσα στην πίστα, ενώ ο LH έξυπνα θεώρησε πως δεν είχε λόγο να το κάνει, αφού στο σικέην υπάρχει χώρος να κινηθείς πάνω στα σαμαράκια όπως πολλοί είχαν κάνει ήδη. Έτσι, ο MV δεν θα μπορούσε μετά να τον περάσει, γιατί θα θεωρείτο πως κέρδισε πλεονέκτημα.
Τώρα τα υπόλοιπα που γράφτηκαν, είναι προφανώς υπερβολές, δεν θεωρώ πως ο MV περίμενε να γίνει τέτοιο τράκο και όντως να κινδυνέψει ο LH, τα χιλιόμετρα ήταν πραγματικά λίγα και ό,τι έγινε, συνέβη επειδή ο τροχός του LH εκτόξευσε το μονοθέσιο του MV προς τα πάνω.
Η ποινή, νομίζω ήταν περισσότερο γιατί οι αγωνοδίκες εκτίμησαν πως ο MV πρέπει να ηρεμήσει λίγο και να μάθει ν'αφήνει το πόδι από το γκάζι και να αποδέχεται πως μπορεί να χάσει μια θέση. Ο LH ήταν σαφώς πιο καθαρός και ήρεμος και στην εκκίνηση έχασε και θέσεις επειδή δεν πίεσε τα πράγματα πέρα από κάποιο όριο.

Τώρα που λέω και για πίεση, θεωρώ πως ο ο Giovinazzi έφαγε την ποινή μάλλον άδικα. Δεν μπήκε τόσο άτσαλα, θεωρώ πως ο Sainz έπρεπε να του αφήσει λίγο χώρο, αλλά μάλλον δεν γούσταρε κι αυτός που κάποιος με το σχεδόν χειρότερο μονοθέσιο (γιατί υπάρχει πάντα η Haas) μπορούσε να είναι μέσα στην δεκάδα και να έχει ίδιο ρυθμό με τις Ferrari. Μπράβο του, και κρίμα που είχε αυτή την κατάληξη. Τόσα χρόνια θεωρούσα πως δεν άξιζε την θέση του, φέτος έχω αλλάξει άποψη, έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις.

Η Mclaren τυχερή ετούτη την φορά, αλλά πολύ το χάρηκα και κυρίως γιατί έχει όπως είπαν κι άλλοι δύο πολύ συμπαθητικούς και καθαρούς οδηγούς. Το ίδιο και για την Ferrari, που δεν έδειξε ιδιαίτερα ανταγωνιστική, αλλά έκανε ένα ήρεμο αγώνα και πήρε ό,τι μπορούσε να πάρει.

Τέλος, να θυμίσω πως μέχρι το safety car, ο Latifi ήταν εμπρός από τον Russell καθαρά και ξάστερα και με παρόμοιο pace. Ακόμη και οι σχολιαστές το είπαν πως οι εμφανίσεις του πλέον είναι εξαιρετικές (μιλώ για το SkySportsF1).
H Alpine δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο, ο Bottas έφτασε αρκετά ψηλά σε έναν από τους καλύτερους αγώνες του (too little too late Valteri) να θυμηθούμε πως δεν είναι καμιά τρελή ταλεντάρα, αλλά ταχύτητα έχει. Το ότι ήταν συνήθως πιο αργός από τον LH δεν σημαίνει πως είναι άχρηστος, παίζει στην Sauber του χρόνου να τα πάει ανέλπιστα καλά.
Άβαταρ μέλους
By Ove20
Y.V έγραψε:
Μα δεν ειναι θεμα ωριμοτητας. Ειναι θεμα νοοτροπιας και σχεδιου που εκτελειται κατα γραμμα εδω και χρονια, βοηθουσης της ατιμωρησιας.
Προιδεαζει και ψυχολογικα τους αντιπαλους του οτι "εμενα δεν με περναει κανεις ανωδυνα" η θα κοψεις - αφησεις χωρο ή θα τρακαρουμε ή μη δοκιμαζεις καν" Το εκανε και το κανει μονιμα σε ολους και αν δεν καταληγουν ολα σε τρακαρισματα ειναι γιατι υποχωρουν ή βγαινουν απ την πορεια τους οι αντιπαλοι.

Ο Χαμιλτον αποφασισε να μην το δεχθει πλεον το παιχνιδι. Το αν ειναι καλο ή οχι, θα δειξει. Και θα εξαρτηθει απο την σταση των κριτων.

Ακριβώς αυτό. Μιλάμε για επαγγελματικό κωλοπαιδισμό.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#725623 Εδώ όμως Γεωργιε1 συζητάμε για φόρμουλα , καλό είναι κάποια στιγμή να σ να αρχίσεις να μιλάς για το άθλημα που βλέπεις , όχι το άθλημα που νομίζεις ότι βλέπεις.

@Γεωργιος2.
Η βεβαιότητα σου κιόλας ότι εγώ είμαι κάτι υπεράνω από τους κανονισμούς του φόρουμ είναι σαν την βεβαιότητα σου περί την εγκυρότητα της άποψης σου.

Μακάρι να είχαμε ενα φόρουμ γεμάτο από Γεωργιους1, εκεί θα λατρεύουν ως μέγας Μύστης. Ταφ λακ.

@YV

μα αυτό ακριβώς λέω και εγώ, ότι η ανωριμότητα του πηγάζει από το γεγονός ότι για όσα λάθη έχε κάνει δεν έχει κληθεί ποτέ να καταβάλει το αντίτιμο και να του κοστίσουν. Εκτός αν θεωρούμε την αγγαρεια στο Μακάου σκληρή τιμωρία. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Y.V έγραψε:

Και το χειρότερο ήταν η χρονική στιγμή που έγινε η δήλωση;
Δεν την έκανε μετά στα πιτς επειδή απλά είναι κωλόπαιδο και "εγώ έτσι γουστάρω να τρέχω, δεν έγινε και τίποτα στην τελική".
Την έκανε την ώρα που το μονοθέσιο του ήταν καβάλα στην κεφάλα του Χαμιλτον και δεν ήξερε καν αν ο συνάδελφος του ήταν καλά... Μιλάμε για άρρωστη συμπεριφορά που χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας. :help:
Άβαταρ μέλους
By ripper
Anonymous Founder έγραψε:Η Mclaren τυχερή ετούτη την φορά, αλλά πολύ το χάρηκα και κυρίως γιατί έχει όπως είπαν κι άλλοι δύο πολύ συμπαθητικούς και καθαρούς οδηγούς. Το ίδιο και για την Ferrari, που δεν έδειξε ιδιαίτερα ανταγωνιστική, αλλά έκανε ένα ήρεμο αγώνα και πήρε ό,τι μπορούσε να πάρει.

Τέλος, να θυμίσω πως μέχρι το safety car, ο Latifi ήταν εμπρός από τον Russell καθαρά και ξάστερα και με παρόμοιο pace. Ακόμη και οι σχολιαστές το είπαν πως οι εμφανίσεις του πλέον είναι εξαιρετικές (μιλώ για το SkySportsF1).
H Alpine δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο, ο Bottas έφτασε αρκετά ψηλά σε έναν από τους καλύτερους αγώνες του (too little too late Valteri) να θυμηθούμε πως δεν είναι καμιά τρελή ταλεντάρα, αλλά ταχύτητα έχει. Το ότι ήταν συνήθως πιο αργός από τον LH δεν σημαίνει πως είναι άχρηστος, παίζει στην Sauber του χρόνου να τα πάει ανέλπιστα καλά.

Της χρωστούσε η τύχη της McLaren αλλά στο συγκεκριμένο δεν θα το έλεγα τύχη.
1ον ο Ric ήταν καθαρά μπροστά και με λάστιχα για το τέλος ακόμα και με κανονικό pit stop για τον Verstappen.
2oν Lewis-Max τράκαραν με τελειωμένα τα pit stop ΠΙΣΩ και από τις 2 McLaren.
3ον είχαν μεγάλη τελική που έκανε το προσπέρασμα πολύ δύσκολο.

Η Ferrari είχε πολύ καλό ρυθμό αλλά δεν είχε την τελική ταχύτητα, οπότε δεχόταν εύκολα τα προσπεράσματα.

Ο Bottas θεωρούταν μεγάλο ταλέντο πριν πάει στην Merc. Είναι εξαιρετικός qualifier αλλά χάνει αρκετά στον αγώνα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
George_Prix έγραψε:Οσο για την προταση σου να φευγουν τα ποστακια μου σε αλλο τοπικο με ξεζουμισματα, δεν εχω προβλημα. Για την ακριβεια αν θελεις μπορω να ανοιξω ενα τετοιο τοπικο και να ποσταρω ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ, αφου ετσι κι αλλιως μονο αυτο με νοιαζει απο την Φ1. Ποιος το ξεζουμισε περισσοτερο κι οχι ποιο μονοθεσιο ειναι το ταχυτερο ή αν ηταν δικαιη η αποφαση των κριτων. Αλλα σου παω στοιχημα οτι οι ιδιοι γνωστοι αγνωστοι θα εμφανιστουνε στο τοπικο. Γιατι το σκεπτικο τους δεν ειναι "αγνοω τον ασχετο τον ΤζιΠι". Εχουν μια αρρωστημενη αναγκη να επιτεθουν σε οποιον διαφωνουν.

Κάνε το τοπικό λοιπόν και να δούμε ποιος έχει δίκιο. Από την πλευρά μου σου υπόσχομαι, πως αν σε ενοχλήσει εκεί κάποιος, κάνεις αναφορά και θα φεύγει κατευθείαν με ban. Υπόσχεση.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#725638 Ξαναδειτε τα βιντεο καποιοι γιατι δειχνει να μη το εχετε με τον χρονο...
https://www.youtube.com/watch?v=2Nnk1CUiTFg
Με το που γινεται το μπαμ (onboard πλανο) αμεσως αλλαζει το πλανο με καμερα απ εξω και τα μονοθεσια ειναι ετσι (εχει βγει ο Μαξ)
Εικόνα
Δεν εκατσε κανα 5λεπτο στο κεφαλι του Χαμιλτον και ανοιξε και κουβεντα
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
George_Prix έγραψε:Οσο για την προταση σου να φευγουν τα ποστακια μου σε αλλο τοπικο με ξεζουμισματα, δεν εχω προβλημα. Για την ακριβεια αν θελεις μπορω να ανοιξω ενα τετοιο τοπικο και να ποσταρω ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ, αφου ετσι κι αλλιως μονο αυτο με νοιαζει απο την Φ1. Ποιος το ξεζουμισε περισσοτερο κι οχι ποιο μονοθεσιο ειναι το ταχυτερο ή αν ηταν δικαιη η αποφαση των κριτων. Αλλα σου παω στοιχημα οτι οι ιδιοι γνωστοι αγνωστοι θα εμφανιστουνε στο τοπικο. Γιατι το σκεπτικο τους δεν ειναι "αγνοω τον ασχετο τον ΤζιΠι". Εχουν μια αρρωστημενη αναγκη να επιτεθουν σε οποιον διαφωνουν.

Κάνε το τοπικό λοιπόν και να δούμε ποιος έχει δίκιο. Από την πλευρά μου σου υπόσχομαι, πως αν σε ενοχλήσει εκεί κάποιος, κάνεις αναφορά και θα φεύγει κατευθείαν με ban. Υπόσχεση.
Εντάξει αυτά είναι |λογοκρισία|. Όλοι γράφουν παντού με σεβασμό στον κανονισμό και τους συνομιλητές. Το φλουντάρισμα δεν είναι εντός κανονισμού από ότι θυμάμαι.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Corto Maltese έγραψε:

Εντάξει αυτά είναι |λογοκρισία|. Όλοι γράφουν παντού με σεβασμό στον κανονισμό και τους συνομιλητές. Το φλουντάρισμα δεν είναι εντός κανονισμού από ότι θυμάμαι.

Δεν είναι εντός κανονισμού, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσεις. Αν κάποιος θέλει, πολύ ευχαρίστως να γίνει Mod, έστω μόνον για την F1.