Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By g8777
"Tough luck." – Vettel responds to Red Bull's request to allow Daniel Ricciardo through in China.

:shifty:

"You must be joking!" – Vettel once again expresses his frustration at Red Bull's reliability woes.

Εικόνα

"Tell me what you want. Do you want me to pass or you want to save fuel, like a duck?" – Vettel gets frustrated by Red Bull's confusion over fuel-saving tactics.

Εικόνα

"I don't need reminding when he's this close" – Button requests that his race engineer does not provide him updates on the pursuing Alonso.

"Don't tell me the gap for a while please" – Rosberg is acutely aware of Hamilton's pace in Brazil.

Tιτικες.Τερεζουλινια.

Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#45488 Πωπω ο Φεττελ ολη την χρονια τοσο κλαμα εριχνε???Παπαπαπαπα

edit
Και ο μονος σχεδον που δεν τηρει τα ορια της πιστας!!!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#45491 Μην μιλας εσυ για κλαψα Ελένη Ζαφειρίου. :rtfm:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
g8777 έγραψε:Μην μιλας εσυ για κλαψα Ελένη Ζαφειρίου. :rtfm:

Εικόνα

:lol:
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
#45759 Stars & Cars, 2014 :metalo:

Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
mikeerfol έγραψε:τιναφταρε, DTM θα γίνει; :x
:lol:

mike φέτος δεν μου βγαίνει με τίποτα να χρησιμοποιήσω αυτή την λέξη με τα τρία γράμματα :s_cry :s_cry

Δεν θα το αφήσω όμως να με πάρει από κάτω! Θα ήταν τέλεια ιδέα! :metalo:

EDIT: Και γενικά θα ήταν ωραίο να είχαμε και άλλους κατασκευαστές από την αυτοκινητοβιομηχανία (Porsche, Toyota, Lamborghini σε στυλ Torro Rosso για την AUDI :lol: ) αλλά η μόνο και μόνο η ιδέα της Αγίας Τριάδας στην F1 με Ferrari, McLaren, Williams, RBR θα ήταν παράδεισος! :inlove:
Τελευταία επεξεργασία από Silberpfeil και 01 Δεκ 2014, 23:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#46273 Πες του Χετσεμεσα να μην παιρνει και πολυ αερα επειδη για κανα δυο χρονακια του κοβουν την γωνια απο το ταψι με το μπακλαβα οι Bernie & Co. Aντε τωρα, γιναμε τοσο σοφοι γεροντες Εικόνα στην F1 που θα εχουμε αποψη ποιοι θα ερθουν (και τι συμπτωση, Γερμανοι). Θα γελαει ο κοζμοτας στα πιτ της Audi με το παλικαρι μ αυτα παραμασχαλα:

Εικόνα

Κατσε να φτιαξουνε το μοτορι τα Τζαπωνια και θα σου πω εγω μετα πως θ ανεμιζει το μουστακι οταν η Μακκα πιανει 389 κοντερισια Ασκαρι-Παραμπολικα.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Silberpfeil έγραψε: μόνο και μόνο η ιδέα της Αγίας Τριάδας στην F1 με Ferrari, McLaren, Williams, RBR θα ήταν παράδεισος! :inlove:

πωτς γκένεν αυτό; :s_tongue

Δάσκαλε τι να πω, να τα επαναλάβω για τη 25432η φορά; :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
#46288 Εδώ έχουμε άποψη εμείς αλλά ο Zetsche ("φίλος" της Άντζι κιόλας) δεν πρέπει... ναι πολύ σωστός :s_crazy
Εγώ δεν θεωρώ πιθανό να έρθει η AUDI (η οποία ξέρει ότι η Merc χρειάστηκε 4 χρόνια, σημαντικές αλλαγές στους κανονισμούς και σωστό timing για να πρωταγωνιστήσει) ΑΝ όμως γίνει θα είναι σίγουρα πολύ καλό για την F1.
Επιπλέον για τα παιδιά που γέλαγαν πολύ και φέτος με την Merc, θα είχε πολύ πλάκα το ενδεχόμενο της Συνεργασίας (των Άλπεων) AUDI-RBR.
Για τα Τζαπόνια ας έχουμε λίγη υπομονή, έχουν δείξει (παλαιότερα) πολύ καλά πράγματα αλλά έχουν δείξει (πρόσφατα) και πολύ άσχημα πράγματα.

EDIT: Η Merc δεν θέλει την AUDI και την BMW στην F1 λόγο "εθνικής ενότητας". Φαίνεται και από τις δηλώσεις του Dieter γιατί τις θέλει.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#46295 Μικε κατ αρχην :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Αγια Τριαδα=Audi BMW Mercedes.

Εκει να δεις γελιο. Θα βγαινουν και οι τρεις του σκοτωμου για ενα γυρο με την ταυτοτητα στο στομα, θα μπαινουν πιτ για καμια 15 γυρους κοκ Θα χριστοπαναγιαζει ο Μπερνι "Μπειτε μεσα να τρεξετε γαμω το φελεκι μου γιατι μεχρι και ο Cavallino το γυρισε στο Powerpuff girls στο STAR" και θα του απανταει ο Χετσε " Blitzkrieg Herr Ecclestone :rtfm: ".

Oχι παιδακι μου.Χιλιες φορες Φλαβιο. Να φαληριζουνε και οι μπουκ στο Hong Kong που και που. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
g8777 έγραψε:Μικε κατ αρχην :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Αγια Τριαδα=Audi BMW Mercedes.

Εκει να δεις γελιο. Θα βγαινουν και οι τρεις του σκοτωμου για ενα γυρο με την ταυτοτητα στο στομα, θα μπαινουν πιτ για καμια 15 γυρους κοκ Θα χριστοπαναγιαζει ο Μπερνι "Μπειτε μεσα να τρεξετε γαμω το φελεκι μου γιατι μεχρι και ο Cavallino το γυρισε στο Powerpuff girls στο STAR" και θα του απανταει ο Χετσε " Blitzkrieg Herr Ecclestone :rtfm: ".

Oχι παιδακι μου.Χιλιες φορες Φλαβιο. Να φαληριζουνε και οι μπουκ στο Hong Kong που και που. :shifty:

Εικόνα