Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#805518 Αν ο γιος stroll ξεφτιλιστει,θα διωξουν τον γιο η τον αλονσο? Η Aston Martin τα εχει βρει σκουρα στην F1 ως τωρα,πετανε ενα σκασμο λεφτα και δεν βλεπουν βελτιωση,αποτελεσματα,βαθμους.Για να δουμε φετος με ενα εμπειρο γερικο χερι στο τιμονι.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#805530 Πως γίνεται να φύγει ο γιός; εσένα(εμένα)θα σε έδιωχνε ο τάτυ αν δεν ήσουν καλός στην δουλειά του;
Η γριά θα κάνει τις σεζόν που προβλέπεται και μετά θα φύγει. Θα γίνουν τα αναπόφευκτα συγκριτικά μεταξύ των και όλα καλά.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#807122 Λέτε ετούτη τη φορά να έκανε σωστή κίνηση ο Alonso;
FERRARI/MERCEDES DRIVERS SURE ASTON IS IN F1’S LEAD FIGHT
https://the-race.com/formula-1/ferrari- ... -f1-fight/
“Yes we do,” said Carlos Sainz when asked if he expects Aston to be a genuine contender at the front of the field from race one.

“Mainly because since December everybody has heard rumours that Aston Martin will be quick.

“This year we know their numbers were very good in the windtunnel, te simulator, I think they were even struggling to hide the excitement of what they were seeing.

“They arrived to the Bahrain [test] and it confirmed they’re in the mix with us and I think it’s great news for F1, great news for Fernando. Excited to have one more team in the [lead] battle.”
Sainz’s Ferrari team-mate Charles Leclerc agreed with that sentiment when he was asked about Aston’s 2023 prospects.

“I think they will be in the mix, they will fight at the top at least I think,” he said.

Mercedes’ George Russell said he expects there to be a “nice fight for second place, probably between Ferrari and Aston Martin” with Red Bull in “a league of their own”.

Team-mate Lewis Hamilton highlighted the positive side of Aston’s potential leap forward.

“Firstly I’m really happy to see that Aston has taken such a step forward, they are as far as we know, fully in the fight,” Hamilton remarked.

“Through all the days [of testing] you don’t know what fuel loads people are on and different things and it’s a bit all over the place but it looks like they’re very, very strong.

“They could be fighting right at the front, we’ll find out over the next day or so. I can’t say whether they’re ahead of us or we’re behind them.

“We’ll find out but I’m always hoping that there will be more than just two or three teams in the mix so I think we’re seeing that which is a positive.”
Two-time defending champion Max Verstappen, widely regarded as the clear 2023 pre-season favourite, complimented the team’s approach but wasn’t quite as definitive as his rivals.

“They looked very positive,” Verstappen said of Aston Martin. “If you look at the team they have a real desire of getting to the front.

“They’ve hired a lot of good people so it will be interesting to see where they will be, not only now but in the coming races and years. They had a very positive start.”
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#807125 Στο Drive to survive πάντως ο Σαφνάουερ έλεγε ότι έφυγε από τους Στρολ επειδή ο Λόρενς είναι παράλογα απαιτητικός, θα μπει αργά ή γρήγορα στο top tier.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#807134 Παράλογα απαιτητικός + άπειρα λεφτά, ιδανικός συνδυασμός για την κορυφή στην F1, βλέπε Red Bull. Για να δούμε.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Anonymous Founder έγραψε:Λέτε ετούτη τη φορά να έκανε σωστή κίνηση ο Alonso;

Εικόνα

Πηγε στο J2US; :hmmm:

Δε βαριεσαι.Κουπα να 'ναι και ας είναι και λόγω διασκευής στο Να παιζει το τρανζιστορ. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#807154 Ποσταρε και την εικόνα του του twitter από το επίσημο site της formula 1.

Και μετά δέχομαι χειροφίληματα. :shifty:

( Θα το σκεφτώ και για πιο χαμηλά από μερικούς )
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Πριν αλέκτωρ κλπ κλπ
ALONSO SPLITS RED BULLS IN FIRST F1 2023 PRACTICE IN BAHRAIN
https://the-race.com/formula-1/alonso-s ... n-bahrain/
:lipsealed: :eat:

Παντως στη μεταδοση ειπανε καμποσες φορες οτι ηταν 9 κιλα ελαφρυτερες οι Αστον απο τις υπολοιπες ομαδες. Για μεγαλεια κραταω πολυ μικρο καλαθι. Αλλα εστω και κανενα βαθρο να τσιμπαει μια στο τοσο, καλυτερα θα ειναι απο το να παλευει ολη τη χρονια να περασει στο Q3, δηλαδη αυτο που εκανε τα τελευταια χρονια.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#807168 Δεν νομίζω πως μπορεί να κατέβει στα δοκιμαστικά κάτω από το όριο βάρους. Επιτρέπεται κάτι τέτοιο; Ελεύθερα δοκιμαστικά μεν, αλλά θα μου έκανε εντύπωση να μην είναι στο όριο βάρους.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:Ποσταρε και την εικόνα του του twitter από το επίσημο site της formula 1.

Και μετά δέχομαι χειροφίληματα. :shifty:

( Θα το σκεφτώ και για πιο χαμηλά από μερικούς )

Εικόνα

Aυτην; :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Δεν νομίζω πως μπορεί να κατέβει στα δοκιμαστικά κάτω από το όριο βάρους. Επιτρέπεται κάτι τέτοιο; Ελεύθερα δοκιμαστικά μεν, αλλά θα μου έκανε εντύπωση να μην είναι στο όριο βάρους.

Δεν κατεβηκε η Αστον κατω απο το οριο. Οι υπολοιποι ειχαν φορτωσει περισσοτερο καυσιμο απο την Αστον. Μπορει μια ομαδα να εχει καυσιμο για ολοκληρο αγωνα στα δοκιμαστικα και μια αλλη να εχει καυσιμο για 10 γυρους... Για αυτο δεν ειμαστε ποτε σιγουροι οτι χρονους και να βγαζουν και περιμενουμε τις κατατακτηριες (και ειδικα το Q3) που ξερουμε σιγουρα οτι ολοι εχουν καυσιμο για 3-4 γυρους το πολυ.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Πες χριστιανέ μου λιγότερα καύσιμα να συνεννοηθούμε! :lol:

ΛΟΛ. Εγω δε σε εβρισα παντως, εσυ γιατι βριζεις? :s_tongue