Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
kostis20 έγραψε:Αρα αναγκαστικά πάμε στα 89...
Λεω να το κανώ και εγω φετος .Αν το παιζει η LG θα ειναι super αλλαεχω και PC συνδεδεμενο.
Τωρα η μη υποστιριξη android ειναι ενα θέμα ,αλλά εχει η γυναικά και ο γιος iphone... :iconcool:

89 αν θες 4Κ, 59 αν δε σε νοιάζει.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kostis20 έγραψε:Αρα αναγκαστικά πάμε στα 89...
Λεω να το κανώ και εγω φετος .Αν το παιζει η LG θα ειναι super αλλαεχω και PC συνδεδεμενο.
Τωρα η μη υποστιριξη android ειναι ενα θέμα ,αλλά εχει η γυναικά και ο γιος iphone... :iconcool:

Η LG δεν θα παιξει αλλα θα δεις μεσω υπολογιστη 4Κ αν το πληρωσεις, αρκει φυσικα να το υποστηριζει η καρτα του pc

Προσωπικα μια χαρα ειμαι ετσι, αν το φτιαξουν για android ισως το κανω κι εγω του χρονου

Αν εφτιαχαν και τον μισο γυρο διαφορα που εχει η εικονα με το live timing , θα ηταν σουπερ!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kostis20 έγραψε:Οχι η καρτα δεν υποστηριζει 4Κ.
Σιγουρα δειχνει τον αγώνα και στα 59?

Εννοειται!

Stream all F1 sessions ad free, live and on demand
Live onboard cameras
Live team radios
Live access to F2, F3, F1 Academy and Porsche Supercup
Exclusive race weekend shows and content
Άβαταρ μέλους
By ripper
PaNick67 έγραψε:Αν εφτιαχαν και τον μισο γυρο διαφορα που εχει η εικονα με το live timing , θα ηταν σουπερ!

Εδώ δεν τους κόβει να βάλουν ένα χρονόμετρο στον αγώνα να μπορείς να συγχρονίσεις, θέλεις να μην καθυστερεί και το feed?
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
ripper έγραψε:
PaNick67 έγραψε:Αν εφτιαχαν και τον μισο γυρο διαφορα που εχει η εικονα με το live timing , θα ηταν σουπερ!

Εδώ δεν τους κόβει να βάλουν ένα χρονόμετρο στον αγώνα να μπορείς να συγχρονίσεις, θέλεις να μην καθυστερεί και το feed?

Υπάρχει και αυτό για όσους θέλουν live timing με delay.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#885201 Πηγα Μολ βολτα και ειδα απο κοντα το apple tv. Φαινοταν τρομερο. Πολυ σμουθ η ολη εμπειρια και ταχυτατο.

Αντισταθηκα να πανε να χεστουν. Να το βγαλουν και για chromecast :rtfm: :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:

Εεεεεεεετσι. Μιλαμε για πολυ ζωα. Το εχω σκεφτει κι εχω γαμοσταυρισει 72372472384120934012301239327623723327162387132723 φορες με το συγκεκριμενο :s_mad
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
PaNick67 έγραψε:Η LG δεν θα παιξει αλλα θα δεις μεσω υπολογιστη 4Κ αν το πληρωσεις, αρκει φυσικα να το υποστηριζει η καρτα του pc

Χμμμ εισαι σιγουρος? :hmmm:

Εγω κρινοντας απο το πινακακι που ειχε ποσταρει ο Γκεο, καταλαβα οτι απο το PC (δηλαδη μεσω web με τον browser οπως τα βλεπω εγω) δεν υποστηριζει 4k... :s_dunno

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:Πηγα Μολ βολτα και ειδα απο κοντα το apple tv. Φαινοταν τρομερο. Πολυ σμουθ η ολη εμπειρια και ταχυτατο.

Αντισταθηκα να πανε να χεστουν. Να το βγαλουν και για chromecast :rtfm: :rtfm: :rtfm:

Σε μια αλλη γωνια του πετρολχεντ ομως...

Geo f1 έγραψε:Διαβασα οτι οι pcie ειναι ψιλοξεπερασμενες.
Οποτε χτυπησα μια τετοια.
150€ μεσα στο μπατζετ.

Παει χαλασε κι αυτος :s_cry

Αγορασε τα και τα 2 ρε τσιγκουναρε. :s_mad Ή αγορασε μονο το μπιμπλικι που ειναι για την Φ1 μπας και δεις κανενα 5ο κατσαρολι σε 4k αναλυση. :s_mad Ξεκινας ολοκληρη χρονια μεσα στη μιζερια με το αριστερο το ποδι το γρουσουζικο. :s_mad
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#885237 Ειμαι καθετος. Apple δεν υπαρχει συσκευη στο σπιτι.
Και ενα ipad που κερδισα σε κοπη πιττα εφυγε με συνοπτικες διαδικασιες.

CHROMECAST αναμονη και το λινκ του Μικε!!!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:
PaNick67 έγραψε:Η LG δεν θα παιξει αλλα θα δεις μεσω υπολογιστη 4Κ αν το πληρωσεις, αρκει φυσικα να το υποστηριζει η καρτα του pc

Χμμμ εισαι σιγουρος? :hmmm:

Εγω κρινοντας απο το πινακακι που ειχε ποσταρει ο Γκεο, καταλαβα οτι απο το PC (δηλαδη μεσω web με τον browser οπως τα βλεπω εγω) δεν υποστηριζει 4k... :s_dunno

Εικόνα

Σαν να εχετε δικιο.

Αρα βγαλανε μια χαζομαρα που παιζει σε δυο πλατφορμες μονο, Roku - tvos, και ζητανε 90€ απο ολους, οκ με εκπτωση

Αλλα γιατι να πληρωσει κανεις το HD ακριβοτερα;

Την ιδια στιγμη δεν συγχρονιζουν εικονα με χρονομετρα :s_whiteflag