Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By bibendum
PaNick67 έγραψε:
mikeerfol έγραψε:Κάτι πήρε το μάτι μου για κουπόνι "F1TVPremium2025" για όποιον ενδιαφέρεται.

Για 7 μέρες δωρεάν λέει. Αλλά δεν παίζει σε Android. Οπότε δώρον αδωρον.

Μια χαρά είναι και το full HD

εχει 15% εκπτωση.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bibendum έγραψε:
PaNick67 έγραψε:
mikeerfol έγραψε:Κάτι πήρε το μάτι μου για κουπόνι "F1TVPremium2025" για όποιον ενδιαφέρεται.

Για 7 μέρες δωρεάν λέει. Αλλά δεν παίζει σε Android. Οπότε δώρον αδωρον.

Μια χαρά είναι και το full HD

εχει 15% εκπτωση.

Thanks.
Ανανέωσα 28/2 στην καταπληκτική τιμή των 59,99€ :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
edmond έγραψε:Σόρρυ, τι παίζει με βόνταφον; Τη βλέπω σπάνια, χάνω κάτι για φ1;

Από πέρσι ισχύει https://www.powergame.gr/epichirisis/62 ... -12-mines/
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Isambard έγραψε:Τα Airpods συνδέονται και με την τηλεόραση απευθείας επίσης, οι περισσότερες smart tv υποστηρίζουν Bluetooth. Τα δικά μου συνδέονται και σε WebOS και σε AndroidTV, δοκιμασμένα.
Τώρα ασφαλώς σε tvOS θα δουλεύουν καλύτερα, απλώς δεν είναι απαραίτητο εννοώ να έχει κάποιος AppleTV για να μην ενοχλεί τους υπόλοιπους.

Με τη βασική διαφορά ότι η εναλλαγή δε γίνεται seamless. Θα πρέπει να πας στις android συσκευές να τα επιλέξεις και να τα συνδέσεις και αν χάσουν τη σύνδεση (πχ κάποια κλήση κλπ) πρέπει να το κάνεις πάλι και είναι λίγο παίδεμα.

Στο apple tv όταν πχ σε πάρουν τηλ, παγώνει αυτό που βλέπεις και εναλλάσσεται επίσης αυτόματα λες και ξέρει.

Το άλλο τέλειο που έχει το Apple TV με τα airpods (το οποίο ειλικρινά δε ξέρω πως το κάνει) είναι το spacial audio. Ο ήχος έρχεται από εκεί που είναι η τηλεόραση και ενώ μετακινείσαι στο χώρο δεν αλλάζει το σημείο από όπου έρχεται. Πας πχ να ανοίξεις τη πόρτα με τη τηλεόραση πίσω σου και ακούς ότι ο κατεύθυνση του ήχου είναι πίσω σου και όχι μπροστά σου.

Οπότε σαν listening device ναι γίνεται αυτό που λες, αλλά καμία σχέση με τα παραπάνω που προσφέρει το apple tv σε συνδυασμό με τα airpods.

Τέλος, στο apple tv μπορείς να συνδέσεις και synology που έχεις ταινιοθήκη πχ και να παίζεις με το infuse pro ή/και να βλέπεις βίντεο από το σέρβερ σου.

Γενικά είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό streaming device...