Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By glf
#871274 Colapinto έφερε και καλό πακέτο στη Williams από τους χορηγούς του οπότε φαντάζομαι ζύγισε πολύ και αυτό.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#871276 Ο Κολαπίντο έχει κρατική στήριξη, αλλά δεν ξέρω πόσο φτάνει από μόνο του. Αλλά και να συμβαίνει αυτό ξαναλέω είναι ο καλύτερος της Williams academy προφανώς και θα τον στηρίξουν.

Για τον Αντονέλι σκέφτομαι επίσης ότι ταλεντάρα ΟΚ, αλλά αν τον είχαν βαφτίσει σκέτο Αντρέα ή Τζάκομο ή Φανούρη δε θα είχε ούτε το μισό hype.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Corto Maltese έγραψε:Έχει πολύ δρόμο ακόμα, ειδικά σε θέματα που πρέπει να πας αργότερα για να σώσεις λάστιχο, να φυλάξεις parts κλπ. Φέτος έχει δείξει ότι θέλει ακόμα δουλίτσα

Ναι ναι εννοείται. Έχει δρόμο. Αυτό που αναφέρεις είναι η διαφορά που κάνει τον γρήγορο οδηγό από τον πρωταθλητή.

Πιστεύω ότι έχει το βασικό που είναι η ταχύτητα και θέλει δουλειά να φτάσει σε τοπ λεβελ επίπεδο οδηγού ώστε κάποια στιγμή να πάρει πρωτάθλημα. Έχει παααρα πολύ δρόμο ακόμα.

Όσο για το χαιπ, δε νομίζω να είναι το μεσαίο του όνομα τόσο. Είναι ένας πολύ νέος οδηγός που υπογράφει σε τοπ ομάδα όπως πολλά ταλέντα στο παρελθόν.

Μάλλον θα τρέξει πάλι λένε στο Μεξικό. Αν το κάνει κι εκεί τροπετο, μάλλον ξεκινάμε να έχουμε θέμα.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#871279 Wolff decided on Antonelli "five minutes after" Hamilton's Ferrari move

:lol: :lol:

Ασε ρε φιδι Τοτο...Εγω θελω να σου πει ο Μαξ ναι για το 2025 να δω τι θα κανεις :s_tongue :s_tongue

https://www.bbc.com/sport/formula1/arti ... ylz1e7yx8o

Ο κιμι εχει εκφραστικα φορμουλιστικα ματια.
Μου θυμιζει Ayrton
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#871431 Εικόνα

Για ολα τα παλια που εχεις κανει αλητη
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Geo f1 έγραψε:Εικόνα

Για ολα τα παλια που εχεις κανει αλητη

και να μη γυρίσει δε νομίζω να τον ψάξει κάποιος
Άβαταρ μέλους
By edmond
#871445 Γκεάκο τι έχει κάνει ο μαγκ ρε συ παλιά; Σοβαρά, η μνήμη μου δεν με βοηθά!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3

Ευτυχως που εχουν και τον Σουλαγιεμ στο πλαι τους!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
PaNick67 έγραψε:
BARHonda έγραψε:https://x.com/hamiltonprop_/status/1831150493839560732

Τσεκουρατος ο Νικο αν και αδικο δεν εχει :lol:
Δεν είναι ακριβώς ανάλογα τα πράματα, ο Νίκο είχε το ίδιο πολύ καλό αυτοκίνητο με τον Χάμιλτον. Ο Λάντο όμως όχι και έχει χάσει τη μισή σαιζόν.
Από την άλλη συμφωνώ ότι ο συμπαθής Λάντο ακόμα δεν με έχει πείσει για την μαχητικότητά του και γενικά για το όλο πακέτο, δεν είμαι έτοιμος ακόμα για να τον δω σαν πρωταθλητή.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3

Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα