Αφού το λέει ξεκάθαρα.
Τα παιδιά σκέφτηκαν.
Για να μπω και εγώ σε αυτό το ωραίο τριπάκι ο max verstappen τελικά είναι τόσο μεγάλο αρσενικό κουβαλάει τέτοια ΤΙΤΆΝΙΑ τσιλιμπιθρονια που
Δεν είχε ενημερώσει απολύτως κανέναν μετά το Μονακό ότι έτσι και του ζητηθεί οποιαδήποτε χάρη προς τον Τσεκο έχει παρκάρει ΕΠΙΤΌΠΟΥ και α σε τι γκαμισι τη μπουφάν της Κάρεν Χόρνερ. Συμβαίνει αυτό,και trainspotting ο Μπιγκμπυ για πιπινι πήγαινε, Πιπίνος του βγήκε.
Μεθαύριο στο Άμπου Ντάμπι θα σκύψει το κεφάλι μέχρι να μπορείς να απλώσεις 87 τετραγωνικά φωτοβολταϊκό πάνελ πάνω στο σβέρκο του.
Για τόσο αρσενικό μιλάμε.
Απορία.
τι άλλαξε και από κει που βλέπατε τη φόρμουλα με τον πωπο τώρα την βλέπετε με το πιπί σας;
Πριν απαντήσετε δώστε μου μισό λεπτό να μετρήσω τους υπόλοιπους.
Ωραία, όλοι εδώ.
Entertain us.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Νίκος Παππάς έγραψε:Θα παω τοτε που πρωταγωνιστουσε . Ως κομπαρσος δεν με απασχολησε . Τωρα που γερασε εβαλε μυαλο αλλα ειναι αργα.Καλά και τώρα που γέρασε έκραζε τον Χάμιλτον ενω τον Στρολ που πήγε να τον σκοτώσει είπε συμβαίνουν αυτά. Αν όχι αηδία αυτό τότε τι;
Απο εκει και περα ο καθενας αηδιαζει αναλογως. Εσυ προφανως με οτιδηποτε αφορα αλλους και οχι τους αγαπημενους σου
Εμενα με αηδιαζουν ολοι οταν κανουν καραγκιοζιλικια
Εγώ θα πω ήδη, και ενώ τρέχει ήδη η υπάρχουσα χρονιά, ότι στη Βραζιλία η AMG Mercedes κλείδωσε το πρωτάθλημα κατασκευαστών για του χρόνου και κατά 70/30 των οδηγών μεταξύ Ράσελ/Χάμιλτον (70% Ράσελ, 30% Χάμιλτον). Ευγενική χορηγία του σκηνικού Μαξ-Τσέκο.
bibendum έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Θα παω τοτε που πρωταγωνιστουσε . Ως κομπαρσος δεν με απασχολησε . Τωρα που γερασε εβαλε μυαλο αλλα ειναι αργα.Καλά και τώρα που γέρασε έκραζε τον Χάμιλτον ενω τον Στρολ που πήγε να τον σκοτώσει είπε συμβαίνουν αυτά. Αν όχι αηδία αυτό τότε τι;
Απο εκει και περα ο καθενας αηδιαζει αναλογως. Εσυ προφανως με οτιδηποτε αφορα αλλους και οχι τους αγαπημενους σου
Εμενα με αηδιαζουν ολοι οταν κανουν καραγκιοζιλικια
Λεμε καμια λογοκρισια ρε Χαρη
Αλλωστε οταν τα κανει ο "δικος" μας ειναι αντριλικι, μαγκια, ρσενικος, κλπ
Οταν τα κανουν οι οχτροι ειναι εγκληματα, κλπ
Fiat Panda 7,6l/100km
Ο άλλος προφανώς ποτέ δεν ξέχασε…
Μπουσσε.
Ω ΜΠΟΥΣΣΕ.
Για το 21 τα σχαρικια τα είχα δώσει από τον Ιούνιο της χρονιάς, όσο για φέτος τα είπαμε με τον bayern
Για του χρόνου τώρα , είναι τόσο κουτορνίθια και τόσο ψηλομύτες εκεί στα ποτά.... Ψέματα.Δεν είναι τίποτα από τα δύο.
Επέτρεψε μου να ανασκευάσω.
Διαπνέονται λοιπόν εκεί στη red bull από τόσο ιδρυματικό κρετινισμό
που δεν έσκυψαν το κεφάλι και να κάνουν δουλίτσα στα μουλωχτα ,ειχαν την ψευδαίσθηση ότι ό,τι και να πουν, ό,τι και να κάνουν είναι κληρονομικό δικαίωμα τους.
Κατσαπαν τώρα .
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Πόση αηδία τα ΠΟΛΛΑ συμβάντα πέρυσι ειδικά σε Βραζιλία και Σαουδική Αραβία. Ειδικότερα το απόλυτα εσκεμμένο brake test στη Σαουδική Αραβία, για να τον βγάλει εκτός αγώνα;
Πόση αηδία που αυτή η αλητεία επιπέδου Σουμάχερ 1997, τιμωρήθηκε μόνο με μερικά δεύτερα ποινή;
Αφού ξεκινάς να αναφέρεις αηδίες έχε το κουράγιο να γράψεις και άλλες...
BARHonda έγραψε:Κοίτα να δεις τι θυμήθηκα ο έρμος, μία αντρική συμφωνία το 1989 μεταξύ 2 ομόσταυλων στην Ίμολα όπου ο ένας μετέπειτα αποφάσισε να την ερμηνεύσει με τον δικό του τρόπο
Ο άλλος προφανώς ποτέ δεν ξέχασε…
Στην 1η εκκινηση μια χαρα τηρηθηκε. Ο Σεννα εστριψε 1ος στην Τοσα. Case closed.
Berger kaboum Tamburello. Red Flag.
Νεα εκκινηση.
Φυσικα ο Προστ θα το επαιζε θιγμενος...
Δεν πειραζει ομως barhonds 5 χρονια μετα ηρθε η τιμωρια στο ιδιο ακριβως μερος..
Giuseppe Busso έγραψε:Εγώ θα πω των οδηγών μεταξύ Ράσελ/Χάμιλτον (70% Ράσελ, 30% Χάμιλτον). Ευγενική χορηγία του σκηνικού Μαξ-Τσέκο.
Πως δλδ θα χασει ο goat απο τον Φονεα? Η το λες τωρα για να πεις μετα ....τα λεγα εγω?
Yugo_para_siempre έγραψε:Geo.
Πόση αηδία τα ΠΟΛΛΑ συμβάντα πέρυσι ειδικά σε Βραζιλία και Σαουδική Αραβία. Ειδικότερα το απόλυτα εσκεμμένο brake test στη Σαουδική Αραβία, για να τον βγάλει εκτός αγώνα;
Πόση αηδία που αυτή η αλητεία επιπέδου Σουμάχερ 1997, τιμωρήθηκε μόνο με μερικά δεύτερα ποινή;
Αφού ξεκινάς να αναφέρεις αηδίες έχε το κουράγιο να γράψεις και άλλες...
Αν δεις στο αρχικο ποστ εγραψα Ασε τον Βερ και επικεντρωθηκα στον Αλονσο που πραγματικα αηδια δεν εχει προκαλεσει σε κανεναν...(μη ξαναπουμε για το 2007)
Για τον Βερ τωρα νομιζω εισαι υπερβολικος...Ειχαμε καποια περιστατικα..και απο τους 2.