).Ακόμα ρίχνω ξενύχτια ψάχνοντας πώς μπορεί να βγει η εξίσωση να πάρω κάποτε.
).
diplomat έγραψε:Για μένα είναι το απόλυτο αυτοκίνητο, ένα από τα δύο μάλιστα που θα ήθελα για αρχική εικόνα του φόρουμ (το άλλο είναι η DS), από σκαθάρια σε βατράχια πάω).
Ακόμα ρίχνω ξενύχτια ψάχνοντας πώς μπορεί να βγει η εξίσωση να πάρω κάποτε.
REALZEUS έγραψε:Κάτσε να έρθει ο dimvii να σας περιλάβει και θα σας πω εγώ για Porsche...![]()
Εξαιρετικές είναι, αλλά υπάρχουν και καλύτερα, κατά Ιταλία μεριά...

Corto Maltese έγραψε:Καλά λένε, οι Μερκ δεν είναι γερμανικές. Η BMW ήταν και δε θυμάμαι η Τογιότα, νομίζω μόνο το σασί ήταν στη Γερμανία.
REALZEUS έγραψε:diplomat έγραψε:Εάν πάντως μπει με οποιονδήποτε τρόπο η Πόρσεεγώ αφήνω την Αλπίν στα κρύα του λουτρού, ακόμη κι αν συνεργαστούν με τον 0.5κις.
Προσπαθώ να βρω τι ωραίο έχουν οι σπορ σκαραβαίοι...
diplomat έγραψε:Για μένα είναι το απόλυτο αυτοκίνητο
[...]
Giuseppe Busso έγραψε:Ναι μόνο που οι Porsche ήταν, είναι και θα είναι πιο προσιτές, ακόμα και στην 911.REALZEUS έγραψε:Κάτσε να έρθει ο dimvii να σας περιλάβει και θα σας πω εγώ για Porsche...![]()
Εξαιρετικές είναι, αλλά υπάρχουν και καλύτερα, κατά Ιταλία μεριά...
Τα τελευταία χρόνια μου αρέσουν και κάποιες McLaren, όπως η 720S και 720S Spider. Έχουν βάλει και αυτοί δύσκολα στους Ιταλούς.
TheBull έγραψε:Κινητήρες που δε θα σπάνε, ελπίζω
Sitting in eighth in the constructors’ championship with eight rounds to go, Steiner says the team are looking for a driver who can “take the team forward” in 2023.
“I’ve got my own thoughts but I still need to make sure who is best for the team, it’s not who I want as a person, it’s who is best for the team for the future, that comes out of the dialogue, what do we want to do, a riskier version, safer version, whatever, that will be the deciding factor – not who is the favourite or who I like most,” Steiner added.
“What we are looking is to bring the team forward – is it best to have a really fast driver or a solid driver that can carry everything along, there’s so many things in it, but the aim is obviously to take the team forward again.”
Alpine is believed to have agreed terms with Red Bull for the release of Pierre Gasly from his AlphaTauri contract for the 2023 Formula 1 season.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]