Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3

:s_biggrin :s_biggrin :lol:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#92752 Για τους εραστές της... κονσέρβας :s_biggrin και της ελεύθερης τηλεόρασης:

GP Μαλαισίας, 29/03
F1 Countdown: 14:00
Race: 15:00

ΥΓ: Τουλάχιστον δεν θα κινδυνέψουμε να χάσουμε τίποτα από την αλλαγή ώρας - αυτό που το βάζεις; :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#92799 Δεν έχει πλέον κανένα νόημα να κάτσεις να δεις την f1 στον alpha (εφόσον έχεις μια αξιοπρεπή ταχύτητα σύνδεσης στο internet).
Άθλια περιγραφή, συνεχής διακοπές για διαφημίσεις, αγώνες σε κονσέρβα πελεγκρίνο και δε συμμαζεύεται. :thumbsdown:
Τουλάχιστον μέχρι πέρσι υπήρχε το θέλγητρο του σχολιασμού του αγώνα από έναν μετρ του είδους, τον κύριο Τάκη Πουρναράκη, που αντιστάθμιζε και με το παραπάνω όλα τα προαναφερθέντα αρνητικά σημεία της μετάδοσης του alpha (και την έφερνε σε επίπεδα μετάδοσης/σχολιασμού skysports και bbc).
Ας κοιτάξει ο Κοντομηνάς να βγει από το βρακί της ξανθιάς και να δώσει λευκή επιταγή στον Τάκαρο (που ίσως τον συγχωρέσει και γυρίσει πίσω καθότι μεγαλόκαρδος) να πάρει στις ατσαλένιες πλάτες του, ως άλλος Άτλαντας, την επιμέλεια όλης της εκπομπής μπας και σωθεί το καράβι....

ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΞΥΠΝΑ! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#94250 Μηπως ξερει κανεις τι ωρα (Ελλαδος) δειχνει το sky σε επαναληψη τα Quals?

Γιατι εχω μπερδευτει με τα προγραμματα που βρισκω στο internet, κανει αυτοματα μαλλον μετατροπη σε τοπικη ή κατι τετοιο
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#94256 Xωρίς να θέλω να σε κάψω νομίζω 2.30
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
sparticle έγραψε:Thanx. Τελειωνει η επαναληψη του P3 τωρα οποτε λογικα θα'ναι σερι

Γενικά αν κατάλαβα καλά το πρόγραμμα είναι ώρα Αγγλίας αλλά η γραμμή είναι τοπική ώρα. Έτσι πχ στις 8μμ η γραμμή είναι στις 8, αλλά παίζει αυτό που λέει 6
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#94599 Χωρις να θέλω να περιαυτολογώ, με τη συνταγή που σας έδωσα αραχταρνταν στον καναπέ μου είδα μια χαρά τον αγώνα και δε σηκώθηκα ούτε για κατούρημα ούτε για φόρουμ ούτε για live timing ούτε για τίποτα. Ποιος Α τώρα και ποια δορυφορική