Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#792711 Μα τωρα εσυ εισαι αδικος. Εχει δει αλλον οδηγο φετος να κανει οτι κανει ο Οκον στον Ισπανο? Και ο Ισπανος να ειναι κυριος?

Η χθεσινη Στρολλια πως σου φανηκε στον Σεμπ?
Επειδη ο αλλος οδηγαει στην ομαδα του μπαμπα του πρεπει να τους στειλει ολους στα επειγοντα?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#792713 Γκεακο .

Υπερβολικες υπερβολες.

Για Ναντο ας μην επεκταθουμε, δεν μου το επιτρεπει η ανατροφη μου.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#792737 Εάν ο Νάντο νομίζει ότι πηγαίνοντας στην AMR θα γλυτώσει από Όκον, γελασμένος είναι. Τώρα μάλιστα που ο Γάλλος δεν θα έχει καν την σκέψη στο μυαλό ότι είναι και ομόσταυλοι...
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
#792750 Δε νομίζω ότι πιστεύει κάτι τέτοιο. Για την ακρίβεια τον κόβω ήδη ξενερωμενο σχετικά με το που πηγαίνει. Αυτός ο Οκον πάντως ρε παιδί μου, ενώ ένα ταλέντο το έχει , στην πράξη είναι πολύ μεγαλύτερο κωλοπαιδο από άλλους που είναι μεν βρωμοστομοι, αλλά οδηγικά δεν είναι καφροι.

< Note 7 >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
uncle_nontas έγραψε:Δε νομίζω ότι πιστεύει κάτι τέτοιο. Για την ακρίβεια τον κόβω ήδη ξενερωμενο σχετικά με το που πηγαίνει. Αυτός ο Οκον πάντως ρε παιδί μου, ενώ ένα ταλέντο το έχει , στην πράξη είναι πολύ μεγαλύτερο κωλοπαιδο από άλλους που είναι μεν βρωμοστομοι, αλλά οδηγικά δεν είναι καφροι.

< Note 7 >

Σωστος!

Μονο το οδηγικο καφριλικι με χαλαει. Οπως ειπα κι εχθες, ας λενε οτι θελουν στον ασυρματο και τις συνεντευξεις...

Οι χειροτεροι μου εκει μεσα ειναι ο Οκον, ο Στρολλ κι ο Μαγκνουσεν. Δολοφονοι.

Και κατι για εχθες, που τελικα τιμωρησανε το Ναντο τα βοδια. Ακριβως πριν αποφασισει να διαλεξει γραμμη ο Ισπανος, εκανε 2 ελαχιστα ζικ ζακ το Γαλλοπουλο. Αυτα τα ζικ ζακ στα 300 χιλιομετρα, ειναι υπεραρκετα για να επηρρεασουν την τιμονια του πισω οδηγου και να φερουν το αποτελεσμα που φερανε.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#792761 Κατι ξερεις εσυ Γιωργαρα και μας το κρατας μυστικο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#792762 Αυτο το "Γιωργαρας" θεωρειται αναβαθμιση ή υποβαθμιση σε σχεση με το "Γκεακος"? :hmmm:

Το "Χορχε" θεωρειται αναβαθμιση ή υποβαθμιση σε σχεση με το "Γιωργης"? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#792772 O Alonsακος,εκνευριζεται γιατι θεωρει πως ο τιμειτ θα επρεπε να του ανοιγει παντα την πορτα και οχι να βρισκει εσωτερικο ανταγωνισμο,δεν μπορει αυτο να συμβαινει συνεχεια ομως,ο ocon δεν εχει δειξει πως θα κατσει να ειναι yesmen και οτι του πει η ομαδα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Sijune21 έγραψε:O Alonsακος,εκνευριζεται γιατι θεωρει πως ο τιμειτ θα επρεπε να του ανοιγει παντα την πορτα και οχι να βρισκει εσωτερικο ανταγωνισμο,δεν μπορει αυτο να συμβαινει συνεχεια ομως,ο ocon δεν εχει δειξει πως θα κατσει να ειναι yesmen και οτι του πει η ομαδα.

Φιλε επειδη κανουμε την κουβεντα στο τοπικο του Ναντο, δε σημαινει οτι κραζουμε οσους οδηγους κακοκαρδιζουν τον Ισπανο.

Τωρα μιλαμε για καφρους που με την οδηγηση τους μπορει να θρηνησουμε τιποτα νεκρους. Δε χωραει οπαδιλικι στην κουβεντα...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:Είπαμε είναι από το Χρησταρας. .
Εσένα νομίζω είναι αναβάθμιση ξεκάθαρα:p

Max Verstappen

Το Χρησταρας του Ντιμη παντως, ποτε δεν το πηρα για βρισια. Χαριτωμενια απο εναν κουλ χρηστη μου φανηκε. Αν θελει ο Τζι να το αναγαγει σε βρισια ειναι αλλο θεμα :s_dunno

Οσο για μενα προτιμω το Γιωργη σαν τον παππου μου, παρα το Χορχε σαν το Λορενθο :s_tongue

Παντως αν θελεις τη συμβουλη μου, χαλαρωσε λιγο ωρε Τζι. Τις μισες φορες φτιαχνεις ολο το φορουμ με το χιουμορ και το πνευμα σου και τις αλλες μισες τα κανεις ολα πτνα με την τοξικοτητα και τις κοντρες. Ουτε να συμφωνησεις με τους οχτρους εχω την απαιτηση, ουτε να γινετε κολλητοι. Απλα να περναει λιγο ευχαριστα η ωρα ολων μας εδω μεσα προτεινω. Φιλικα :s_roses
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#792887 Σήμερα ο Τάκης είπε καλά λόγια για τον Αλόνσο. Save the date.