Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

3
50%
0
N/A
1
17%
0
N/A
1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#793067 Αφού το γνώριζαν όλοι λοιπόν ότι ο τσεκο είναι 2 και με τη Βούλα τι μας ζαλιζαν τότε στις ειρωνείες όταν έλεγαν no fighting ή όταν άνοιγε ο Μεξικανός στην Ισπανία?

Άβυσσος

Max Verstappen
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geo f1 έγραψε:Αφού το γνώριζαν όλοι λοιπόν ότι ο τσεκο είναι 2 και με τη Βούλα τι μας ζαλιζαν τότε στις ειρωνείες όταν έλεγαν no fighting ή όταν άνοιγε ο Μεξικανός στην Ισπανία?

Άβυσσος

Max Verstappen
Γιατί άλλο τι ήξεραν όλοι και άλλο τι ζητούσε ο Τσεκο.
Η φιλοδοξία δεν είναι κακό πράγμα.
Η ψευδαίσθηση όμως....

Όταν πχ πήρε το πρωτάθλημα ο Ροζμπερκ είχε την αίσθηση ότι του το χρωστούσαν για τα πέτρινα χρόνια που πέρασε.
Αυτός όμως είχε κυριαρχήσει μέχρι να έρθει ο Χάμιλτον.

Ο Τσεκο έχει την ψευδαίσθηση ότι θα τον βοηθήσουν όπως βοηθά.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#793101 https://www.youtube.com/watch?v=fFImqBddhfs

Τα συμπεράσματα δικά σας
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#793110 Με προλαβες το kerato μου :shifty:
Αυτο πηγαινα να ποσταρω. Ας μας πει ο g ποιος ειναι το @@ακι τωρα :x :x :x
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#793115 Ήταν και στο δικό μου feed αυτό το βίντεο. Είναι όντως suspect η όλη φάση με το στούκι του Τσέκου.

Όχι ότι ισοφαρίζει κάτι αυτό, ακόμη κι αν ισχύει στο ακέραιο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#793116 Γκέακο θα κάνω μια προσπάθεια.

Δεν ΈΧΕΙ ΚΑΜΊΑ ΣΗΜΑΣΊΑ ποιος, πότε,και τί έκανε πρίν 40 φεγγάρια ( τον Οκον δλδ πρέπει να του φέρει τον πίσω τροχό στο visor του :shifty: )

Αυτοί που σε πληρώνουν μύρια, αυτοί που έκαναν την θάλασσα γιαουρτ για να σε κάνουν πρωταθλητή, είπαν "ΠΑΊΖΕΤΕ" ( γιατί ο Μαξακος και η ομαδα δεν έχασαν ΤΊΠΟΤΑ).
Υπό ΚΣ και σε αρσενική ομάδα ο Μαξακος θα είχε φάει τασάκι στην μάπα ( μικρό το κακό με αυτήν την φάτσα). Μην επεκταθουμε ΠΆΛΙ σε Μπαλτακους, ΕΠΟ, κλπ και δεχομεθα συγχαρητήρια σε πμ από το 90% των φορουμιτων.

Θέλω να παραμείνω ταπεινός Γιωργαρα. :oops:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#793119 G μου ο Αυρτον Σεννα περίμενε ένα χρόνο να ξεπληρώσει τη |λογοκρισία| του μυτογκα...οι μεγάλοι οδηγοί δεν ξεχνούν..
Περιμένουν.

Max Verstappen
Άβαταρ μέλους
By g8777
#793122 Μια προσπάθεια είπα ότι θα κάνω, όχι να σε ξαναπεράσω 12 έτη υποχρεωτική εκπαίδευση.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#793125 Χιχιχι
Πάντως χαλαρό σε βρίσκω με την τιμόνια γκάζια του Τσεκο.
Βρε συ μόνο όταν τα κάνουν αυτά συγκεκριμενοι οδηγοί σε ενοχλούν? Εγώ αηδίασα με αυτό που είδα. Σουμι και Ροσμπεργκ σε αντίστοιχες περιπτώσεις το έκαναν χωρίς ζημιά.. πιο καλλιτεχνικά δλδ..ο άλλος ντουγρου μπαμ..τστστσ

Max Verstappen
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geo f1 έγραψε:Χιχιχι
Βρε συ μόνο όταν τα κάνουν αυτά συγκεκριμενοι οδηγοί σε ενοχλούν? Εγώ αηδίασα με αυτό που είδα. Σουμι και Ροσμπεργκ σε αντίστοιχες περιπτώσεις το έκαναν χωρίς ζημιά.. πιο καλλιτεχνικά δλδ..ο άλλος ντουγρου μπαμ..τστστσ

Max Verstappen

Με ολα αυτα που εχουν κανει Αλονσο, Φερσταππεν δεν αηδιασες; Πολυ επιλεκτικος στην αηδια εισαι ρε Γκεακο.

Ετσι ειναι ομως οταν εισαι οπαδος. Χανεις την αντικειμενικοτητα, την καθαρη ματια, την δυνατοτητα αξιολογηση με βαση το συμβαν
Άβαταρ μέλους
By g8777
#793127 Εγω Γκέακο αηδιάζω με το ντιβανοκασελο της Φ1 που το ανοίγοκλεινεις κατά πώς σου βολεύει το αφήγημα.

Κάρμα, πέταξε κάποτε ο άλλος μια παπαδιά και την κατάπιες αμασητη.

ΞΎΠΝΑ ΔΕ ΦΑΚ ΑΠ.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#793132 Ότι δηλαδή το σκεπτικό είναι πως αν σου έχει κάνει κάποιος κάτι κάποτε, πρέπει -είναι must δλδ- να του το φυλάς. Ακόμα και αν είναι ομόσταβλος, ακόμα και αν σου έχει δώσει εντολή η ομάδα σου, ακόμα και αν πρακτικά δεν ζημιώνει ΠΟΥΘΕΝΑ εσένα.
Σκεπτικό νηπιαγωγείου δηλαδή...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Νίκος Παππάς έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Χιχιχι

Max Verstappen

Με ολα αυτα που εχουν κανει Αλονσο, Φερσταππεν δεν αηδιασες; Πολυ επιλεκτικος στην αηδια εισαι ρε Γκεακο.

Ετσι ειναι ομως οταν εισαι οπαδος. Χανεις την αντικειμενικοτητα, την καθαρη ματια, την δυνατοτητα αξιολογηση με βαση το συμβαν

Ολα αυτα που εχει κανει ο Αλονσο δεν αηδιασα? (Ασε τον Βερ προς ωρας)
Ολα αυτα?
Ποια?
Τι εχει κανει ο Αλονσο μεσα στην πιστα που να σε εχει φερει στο αμην?
Πριν ,να σε προλαβω μην πας 15 χρονια πισω σε Ουγγαριες κλπ. Τα εχουμε πει δεκαδες φορες. Χαμιλτον ασε τον Αλονσο να καψει καυσιμο. Στα παπακια του ο Χαμιλτον με τη γνωστη συνεχεια.
Τι αλλα λοιπον εχει κανει που να προκαλουν αηδια?
Αηδια για μενα ξερεις τι ειναι?

Να εχεις 7 τιτλους και στο Μονακο να μην μπορεις να δεχτεις οτι ερχεται καποιος πιο γρηγορα και να το παρκαρεις.
Αηδια ειναι να σου λενε οτι μαλλον πας για εγκαταλειψη και να το ριχνεις στον αλλο διεκδικητη επιτηδες μπας και παρεις τον τιτλο
Αηδια ειναι να κανει τιμονια ο τιμ μειτ σου (μισητος δεν λεω) να σου σπαει η αεροτομη να σε σπρωχνουν αναγκαστικα απο το S,να κεριδιζεις και να σου ακυρωνουν τη νικη...Και να δινουν την κουπα στο μισητο αντιπαλο...
Αηδια ειναι να μη σου κανουν το χατηρι αμεσως και να λενε οκ το ειπαμε στον Τσαρλι, και να λεει ο αλλος fuck off Charlie
Και διαφορα αλλα.... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#793145 Θα παω τοτε που πρωταγωνιστουσε . Ως κομπαρσος δεν με απασχολησε . Τωρα που γερασε εβαλε μυαλο αλλα ειναι αργα.

Απο εκει και περα ο καθενας αηδιαζει αναλογως. Εσυ προφανως με οτιδηποτε αφορα αλλους και οχι τους αγαπημενους σου

Εμενα με αηδιαζουν ολοι οταν κανουν καραγκιοζιλικια
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#793147 Πρωτη φορα στα χρονικα, που ο Μπινοτος κερδισε το Χορνερ. Μετα απο δεκαδες αστειες διαβουλευσεις με τους οδηγους για τη στρατηγικη ολη τη χρονια... μετα απο καμποσες φορες που οι οδηγοι εγραψαν στα παπακια τους τις εντολες τις ομαδας... αποφασισε οτι ειναι ΓΕΛΟΙΟ εστω και να αναφερουν στο Σαινθ να κανει στην ακρη, για να παρει περισσοτερους ποντους ο Μονεγασκος για τη ΓΕΛΟΙΑ δευτερη θεση στο πρωταθλημα.

Οσο για τη συγκεκριμενη φαση με το Μαξ και τον Τσεκο, θα πω τα συναισθηματα μου με τη σειρα. Απο λιγο πριν, μεχρι και τη Βραζιλια.
- Στο Μεξικο για παραδειγμα σκεφτομουνα, ΟΥΤΕ ΨΙΧΟΥΛΟ να μην του δωσει. Σιγα μην αφησει τη νικη για να κερδισει ο αλλος στην εδρα του.
- Ομοιως και πριν τη Βραζιλια. Γιατι θεωρω αποκρουστικες τις εντολες απο τις ομαδες γενικα κι επισης γιατι θεωρω αστειο το στοχο της "δευτερης θεσης".
- Μολις στραβωσε ο αγωνας για το Μαξ και δεν πηγαινε για νικη, σκεφτηκα οτι μπορει να του το ζητησουν και δε θα χαλιομουνα και πολυ να του τη δωσει τη θεση.
- Μετα που μαζευε τους Αλονσο-Λεκλερκ με 1 δεκατο το γυρο... Μετα απο τοσους γυρους που καταφερε να φτασει στις εξατμισεις τους, σκεφτομουνα οτι τωρα δεν του λες "περιμενε 4 δευτερολεπτα να σε φτασει ο Τσεκο για να παρει τους ποντους". Εκεινη την ωρα που μυριζει αιμα ο καρχαριας, δεν τον σταματας. Οπως φυσικα κανενας δεν καταφερε να σταματησει το αρσενικο σκυλι του οταν εσερνε καμια θηλυκια εκει κοντα.
- Οταν του ειπαν "κανε στην ακρη" σκεφτηκα "τι μλκες, το ζητησαν τελικα".
- Αλλα οταν απαντησε ο Μαξ, σκεφτηκα "ας την εδινες τη θεση για να μη δειξεις ΠΑΛΙ οτι εισαι μαλακισμενο ωρε Μαξ". Κι ας θεωρουσα αστειο εστω που που συζηταμε να αλλοιωθει το αποτελεσμα για τοσο αστειο λογο.
- Μετα την τηλεμετρια του Τσεκο, φυσικα και σκεφτηκα "Ρσενικος ο Μαξ, καλα του ξηγηθηκε τελικα". Ακομα και η απαντηση του "εμιλησα και ελαλησα για το θεμα" που τους εδωσε στον ασυρματο, μου φαινεται λογικοτατη εφοσον τους ειχε κανει σαφες οτι απο εδω και περα "με διχως σαλιο τον Τσεκο". Οπως ειπα και στο αλλο τοπικο σημερα, οταν σου παιζει φουστια αυτος που θεωρεις φιλο, η μονη σωστη αντιδραση ειναι με διχως σαλιο :s_yes