Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Vasilakis
#859054 Εμφύλιος μεταξύ Χόρνερ-Μάρκο δηλαδή, με άσσετς Νιούι και στήριξη από Ταυλάνδη ο ένας, Φερστάπεν και Αυστρία ο άλλος.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#859075 Τελικά μου φαίνεται ότι αφού καμία ομάδα δεν μπορεί να τους νικήσει στα ίσια, αποφασίσανε να αυτοκαταστραφούνε, χωρίς καν να βάλει η FIA το χέρι της
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
BARHonda έγραψε:Τελικά μου φαίνεται ότι αφού καμία ομάδα δεν μπορεί να τους νικήσει στα ίσια, αποφασίσανε να αυτοκαταστραφούνε, χωρίς καν να βάλει η FIA το χέρι της

Ομαδα μοντελο, την κανανε ...ρδελο :protest:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#859080 Δεν μπορω να το χωνεψω αυτο που γινεται.
Κριμα κριμα.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#859091 Wolff makes offer to Marko amid Red Bull F1 future doubts https://www.autosport.com/f1/news/wolff ... /10585262/

Οπότε Χέλμουτ με Μαξ μάλλον προς Μερσέντες μεριά τους βλέπω με Βασέρ να προσπαθεί να πάρει ό,τι μπορεί.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#859136 Μεγαλη αλεπου ο Τοτος.

Αλλα ρε φιλε βλεπεις την μερκ να σερνεται. Γιατι να αυτοκαταστραφεις και να πας εκει??

Οσο αντεξει στους Ταυρους μεχρι να φτιαξει ο Τοταρος ( :shifty: ) μονοθεσιο και να παμε να σαρωσουμε!!!!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#859141 Γκεακο μην ξεκινησεις το καπνισμα, για ονομα. :help:

Δεν αξιζει να χαλιεται η υγειά σου για μερικες ιεροδουλες. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3

Λετε το π@π@ρι ο Μαρκο οντως να τα διερευσε??
Άβαταρ μέλους
By pik.
#859169 Το ότι θα παραδεχόμουν τον Χέλμουτ και θα του έβγαζα το καπέλο ,δεν το περίμενα
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#859196 Στις σαμπάνιες πάντως Χόρνυ, Φαλάκρας και Σπάις αγκαλίτσα, πάνω ο Μπενάκος τα χρυσά μετάλλια στο βαφτιστήρι του και ο doctor evil κανονικός ψωριάρης χώρια.

Εγώ βλέπω πολύ πιθανό ο Χόρνερ να μένει άνετος και απόλυτος κυρίαρχος στην ομάδα αγκαζέ με τον φαλάκρα. Και ο κυριότερος λόγος φαίνεται από τα απλά μαθηματικά της βαθμολογίας: και χωρίς Max, θα κέρδιζαν και το περσινό και τα πάντα μέχρι τώρα φέτος. Αν είναι να φύγει ο Max δεν θα προλαβαίνουν να απαντάνε στα τηλέφωνα και στα παρακάλια.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#859243 https://x.com/RBR_Daily/status/1766857985618296840?s=20

Σόρι δεν θυμάμαι πως δουλεύει ο code