Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#865103 Έχω την εντύπωση πως αυτό που αποκαλεί 'ελικόπτερο' ο Τάκης, είναι στην πραγματικότητα drone :roll:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#866151 Ανακαλώ ότι έχω πει. Περιγραφή αγώνα και stand up υψηλού επιπέδου ο plus. Πλέον περνάμε φανταστικά με το γιο μου
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
cmarin έγραψε:Αυτό είναι αλήθεια, όταν έχω παρέα γελάω με 320 πριν τα φρένα ....

.

Με το που μπαίνουν στην ευθεία αρχίζουμε με τον μικρό:
300, 310, 320, 350, 872, τρεις πέντε δεκαπέντε, συνημίτονο 60 :lol: :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#867199 Πέντε γύροι πριν το φινάλε και ακολουθεί α κ ρ ι β ώ ς η παρακάτω επική περιγραφή:

"Πάμε λοιπόν για ένα δραματικό φινάλε, για ένα γκράντε φινάλε, για ένα φινάλε αντάξιο του Ισπανικού γκραν πρι :s_omg , ενός αγώνα εντελώς απρόβλεπτου με τους τρεις πρώτους να τερματίζουν στις τρεις πρώτες θέσεις όπως όλα δείχνουν :dizzy: , τον πρώτο με το δεύτερο να έχουν αλλάξει θέσεις μεταξύ τους, ο Verstappen είναι μπροστά ο Norris είναι δεύτερος, ο Hamilton ήταν και παραμένει τρίτος…"

(μικρή παύση, το σκέφτεται λίγο)

"…ο Russel ήταν και παραμένει τέταρτος, ο Leclerc ήταν και παραμένει πέμπτος, ο Sainz ήταν και παραμένει έκτος." :lol:

(λίγο μεγαλύτερη παύση, μάλλον αρχίζει να καταλαβαίνει)

"Αναφέρομαι στην εκκίνηση, ναι; :vava: "
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#867208 Σπάρτικλ, σημασία στην προκειμένη περίπτωση, δεν έχει τι λες, αλλά πως το λες. Ο τρόπος μετράει, δηλαδή να αγχώνεις τον τηλεθεατή ότι συμβαίνουν τρελά πράγματα, απροσδόκητα και σε αυτό Τάκαρος είναι ΤΑΚΑΡΟΣ. Δεν σας βλέπει ρε haters. :s_bye
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#867235 Σε αυτό παιρνει άριστα

Προσπαθεί να βγάλει ξύγκι από την σούπα.

Εχτές έλεγε δεν θ αλλάξει τιποτα αλλά αν έχουμε αυτοκίνητο ασφαλείας αν χαλάσει κάποιο αυτοκίνητο, το είδαμε με το Χάκινεν πριν 122 χρόνια, πολλά μπορούν ν αλλάξουν.

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#867557 Το σημερινό ίσως ήταν η κορυφαία στιγμή Τακαρου.

Κόλλιας τέτοιο επίπεδο παπαριας ούτε είχε πλησιάσει.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
EDDIE_147 έγραψε:Το σημερινό ίσως ήταν η κορυφαία στιγμή Τακαρου.

Κόλλιας τέτοιο επίπεδο παπαριας ούτε είχε πλησιάσει.

ΈΧΥΣΟΝ με τα μαθήματα στο Νόρις.

Από Σεπτέμβρη όμως τάνεςπου όλες θα πάτε να γραφτείτε στο Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών ΤΑΚΗΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ.

Πολυτέλεια να είναι Έλληνας και Συνέλληνας αυτός ο άνθρωπος. Περηφάνια μόνο.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#867562 Ναι ειδικά εκεί που έδωσε θέση πίσω ο Νορης και ο άλλος ξελαρυγγιαστηκε για να τον κράξει ήταν στιγμή μεγαλείου.