Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
ripper έγραψε:Πλήρωσες ΑΝΤ1+?

Ναι
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
kubiak έγραψε:Εντωμεταξύ η F1 είναι το μόνο αποκλειστικό περιεχόμενο που προσφέρει το +...

Επιτυχία...

Προσωπικά με ενδιαφέρει και το NASCAR.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#864542 Δεν ξέρω αν σου προσφέρει κάτι άλλο, αλλά το να μην βάλεις F1TV και να πληρώσεις ΑΝΤ1+ είναι κουλό. Αν θες να δεις και άλλα πράγματα, καλώς.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Same_old_story έγραψε:Έπεσε και το τελευταίο (ίσως) κάστρο 'θιασώτη της ελεύθερης τηλεοπτικής μετάδοσης'... Πήγα τελικά στον Ant1+ :s_blush :roll:

22 Ιουνίου 2024 , 11.36 μμ θα προχωρήσεις σε ακύρωση της συνδρομής.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Same_old_story έγραψε:
kubiak έγραψε:Εντωμεταξύ η F1 είναι το μόνο αποκλειστικό περιεχόμενο που προσφέρει το +...

Επιτυχία...

Προσωπικά με ενδιαφέρει και το NASCAR.
:thumbsup:
Κάθε Κυριακή, πάει για ύπνο η οικογένεια κατά τα μεσάνυχτα και βλέπουμε το τέλος του Stage 2 & το τελικό Stage. Θα αρχίσω και να σχολιάζω μάλλον.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#864687 - Σε πολύ καλή διάθεση ο Τάκης Πουρναράκης (Μπάγερν mode on), τουλάχιστον στο περιθώριο της έντασης του Κυριακάτικου αγώνα ("τσιρίδες" :lol: -αν και μειωμένες), δίνει ρεσιτάλ σοβαρής και πληθωρικής μετάδοσης :s_howdy

- Σεβαστή η άποψη του φίλτατου ripper, πραγματικού μύστη του Σπορ, αλλά προσωπικά στο στενάχωρο και 100% δίσεκτο 2024 για μένα προς ώρας, δεν θα μπορούσα να κάνω καλύτερο ξόδεμα των χρημάτων μου :s_thumbsup

Νομίζω ότι, βλέποντας και ένα τρίωρο μεσοβδόμαδα από ό,τι έχασα απ' το Miami, νιώθω ότι έχω σχεδόν ήδη "αποσβέσει" τα 50€ που έδωσα στο συνδρομητικό του ελεύθερου καναλιού που έχει τα δικαιώματα της μετάδοσης για τους επόμενους 9 μήνες μέχρι και τα μέσα Φλεβάρη του '25.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#864735 Ας του πει καποιος τουλαχιστον να μη γελαει σα μπουνταλας στο μικροφωνο, ημαρτον πια.

Το ονομα του «Σάρτζαντ» (που εκανε ντεμπουτο περσι ως «Σέρτζαντ») πλεον το αναφερει παντα συνοδευομενο απο «πιανεται η καρδια σου να τον βλεπεις να στριβει εκει» ή «κρατας την ανασα σου στη μαχη του με τον ‘Ουάν Ζου’».

Δεν εχει να κανει με γνωσεις, αλλα με το οτι καποιοι ανθρωποι μπερδευουν το εξυπνο με τις εξυπναδες.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#864741 ... Και θυμήθηκε όλα τα παιδικά του σφραγίσματα - όταν το μονοθέσιο αναπηδά κόβοντας κάποιο σικέιν :s_cool
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#864745 Η αλήθεια είναι ότι ενώ ο ΤΠ έχει τεχνικές γνώσεις, κάπου υστερεί εκεί κάπου όταν φουντώνει η μάχη. Υπερβάλλει, παρασύρεται κι αναλώνεται σε αντιτουριστικές (sic) εκφράσεις...
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#864747 Σχόλια για Τάκη Πουρναράκη = Η μέρα της μαρμότας.

Ήταν καλός το 1999-2000 πότε ξεκίνησε ξέρωγω. Πλέον κοντράρεται με τον Διατσίδη για το ποιος είναι πιο ενοχλητικός στην ακοή
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#864950 Το F1 GP του Monaco θα το μεταδώσει απ' ευθείας και το ελεύθερο κανάλι του Ant1.