Bayern7 έγραψε:Δια η ομάδα είναι καζάνι που βράζει.
Εχει χάσει τον έλεγχο αυτος ο κλοουν ο Βασέρ.
Δυστυχως ΑΠΕΤΥΧΕ..
On Saturday, after qualifying, the tension between Vasseur and a senior engineer escalated into a very tense discussion : sources from Maranello say the person in question was Matteo Togninalli, the highly capable head of track engineering.
Even among the technicians, there are those who are angry with Leclerc for his uncompromising criticism of the car and how it is managed.
corrieredellosport
![]()
![]()
Βέβαια αυτά που λες είναι άσχετα με τον Horner, αλλά δεν πειράζει.
Το υλικό, έμψυχο και άψυχο υπάρχει, είναι θέμα οργάνωσης και ανακατεύθυνσης της θετικής ενέργειας. Αν ο Χόρνερ ή και οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να κάνει συμφωνία ότι θα έχει αυτός τον πλήρη έλεγχο και όλα θα περνάνε από αυτόν και αυτός και μόνο θα δίνει την κατεύθυνση τότε νομίζω θα μπορέσει να έχει τη δυνατότητα η ομάδα να προχωρήσει.
sknipper έγραψε:Αν ο Χόρνερ ή και οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να κάνει συμφωνία ότι θα έχει αυτός τον πλήρη έλεγχο και όλα θα περνάνε από αυτόν και αυτός και μόνο θα δίνει την κατεύθυνση τότε νομίζω θα μπορέσει να έχει τη δυνατότητα η ομάδα να προχωρήσει.
Η Ferrari ανήκει στους Agnelli-Elkann, δεν είναι το μαγαζάκι του Horner για να κάνει αυτός κουμάντο. Κι αυτό υπάλληλος θα είναι, όπως ο κάθε οδηγάκος.
REALZEUS έγραψε:sknipper έγραψε:Αν ο Χόρνερ ή και οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να κάνει συμφωνία ότι θα έχει αυτός τον πλήρη έλεγχο και όλα θα περνάνε από αυτόν και αυτός και μόνο θα δίνει την κατεύθυνση τότε νομίζω θα μπορέσει να έχει τη δυνατότητα η ομάδα να προχωρήσει.
Η Ferrari ανήκει στους Agnelli-Elkann, δεν είναι το μαγαζάκι του Horner για να κάνει αυτός κουμάντο. Κι αυτό υπάλληλος θα είναι, όπως ο κάθε οδηγάκος.
Με αυτα τα μυαλα τα πετρινα χρονια θα συνεχιστουν επ' απειρον ομως.
Ισως πρεπει να μετονομαστει η ομαδα απο Scuderia Ferrari σε Zagorohoria Ferrari
Fiat Panda 7,6l/100km