Που συνολικα εχει το (εστω κι ελαφρως) καλυτερο μονοθεσιο μεχρι τωρα και λεει οτι ειναι πισω στη βαθμολογια λογω χειροτερου μονοθεσιου? Ενω φυσικα βρισκεται πισω στη βαθμολογια γιατι εως τωρα εχει οδηγησει χειροτερα απο το Μαξ κι εχει κανει περισσοτερα λαθη.
EDDIE_147 έγραψε:Ζωρζ θες να ψήσουμε τη διαχείρηση να βάλει το παρακάτω στίκι κάπου να το βλέπουν όλοι να ηρεμεί η τσιχούλα σου;Που συνολικα εχει το (εστω κι ελαφρως) καλυτερο μονοθεσιο μεχρι τωρα και λεει οτι ειναι πισω στη βαθμολογια λογω χειροτερου μονοθεσιου? Ενω φυσικα βρισκεται πισω στη βαθμολογια γιατι εως τωρα εχει οδηγησει χειροτερα απο το Μαξ κι εχει κανει περισσοτερα λαθη.
Δε χρειαζεται στικι Εντυ μου. Μια αποψη ενος χρηστη ειναι. Ο καθενας εχει τη δικη του αποψη κι ολοι μαζι προσπαθουμε να βρουμε ποιος εχει δικιο.
Αλλα αντι να ειρωνευεσαι την αποψη μου, δεν ειναι καλυτερα να πεις και τη δικη σου (απ' οσο θυμαμαι δεν εχεις σχολιασει τιποτα στα σοβαρα φετος)? Ποιος πιστευεις οτι εχει οδηγησει καλυτερα μεχρι τωρα στο φετινο πρωταθλημα? Ο Μαξ ή ο Λουης?
Ο Λούης μετά από 2 χρονιές βόλτα στο Ζάππειο (όχι 4 Γκεάκο) προφανώς και ζορίζεται αλλά το να περιμένουμε να καταρρεύσει (λολ) από πίεση ένας πολυπρωταθλητής που πλέον θα έχει το 100% της ομάδας (και ο Μπομπότας αν μπορεί να του γυαλίζει τις ζάντες για να μην κουράζονται οι μηχανικοί θα το κάνει) είναι το λιγότερο χαζό.
Προσωπικά θέλω να το πάρει ο γιος του Γιος πρώτα και κύρια για να μη γαμηθεί πατόκορφα το άθλημα (που έχει ήδη γαμηθεί).
Ακόμα πιο σοβαρά --> ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΡΗΖΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ