Καλωσηρθες στην ομαδα της καρδιάς σου.
mousatos έγραψε:Μα εμείς εδώ πέρα μάθαμε οτι δε γίνεται να έχεις 2 αυτοκίνητα με διαφορετικό στήσιμο. Αυτοί πώς είχαν ως τώρα ;
Nikos! έγραψε:Ferrari is considering appointing an executive to act as a bridge between Vasseur and upper management, positioned above Vasseur but below Vigna and Elkann.
REALZEUS έγραψε:Δεν είναι απαραίτητα έτσι. Μια ενδιάμεση θέση μπορεί να ελαφρύνει τα καθήκοντα και τις έννοιες των αποπάνω και να ελαφρύνει και τον αποκάτω. 'Ετσι οι αποπάνω δεν ασχολούνται με ψιλοκοκό και γλυτώνουν και υποχρεώσεις μιντιακές κλπ ώστε να κάνουν πιο εύκολη τη ζωάρα τους. Ο αποκάτω γλυτώνει κάμποσα πάρε δώσε εξηγήσεις με τους αποπάνω και επικοινωνικά θέματα, αφήνοντάς τον να επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι. Η επικοινωνία με τον ενδιάμεσο είναι πολύ πιο άμεση και εύκολη και ο ενδιάμεσος θα έχει αρκετή δύναμη να πάρει αποφάσεις χωρίς να χρειάζεται το οκ των αποπάνω.Nikos! έγραψε:Ferrari is considering appointing an executive to act as a bridge between Vasseur and upper management, positioned above Vasseur but below Vigna and Elkann.
Τζιάκουυυυυ!!! Ακόμα ένας χαραμοφάης! Θα προωθεί τα mail από τον Vasseur στον Vigna και τανάπαλιν. Μέχρι να τους στείλει όλους στον γεροδιάολο ο Elkann!!! Μέχρι τότε, μισθός 20,000 το μήνα για γραμματέα. Τα βλέπεις Τζι; Δεν το έπαιξες όμως στο στοίχημα...![]()
mousatos έγραψε:ο ενδιάμεσος είναι λάθος διότι θα λειτουργεί σαν χαλασμένο τηλέφωνο. πολλά θα χάνονται ενδιάμεσα και θα φιλτράρονται λανθασμένα. αλλά τι περίμενε κανείς από μια ομάδα που στήνει αγώνες έστω έμμεσα με γελοίες αποφάσεις μέσα στον αγώνα; έναν ενδιάμεσο να πάρει την ευθύνη απ τους άλλους.Η έννοια κλειδί είναι να είναι το κατάλληλο άτομο, αποδεκτό και από τις 2 πλευρές που να φιλτράρει σωστά προς τους από πάνω και να παίρνει αποφάσεις σωστές προς τον αποκάτω.
Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]