Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By SIHCTR
Bayern7 έγραψε:Κακή λύση. :thumbsdown:
Νομίζω κιόλας ότι από iPhone δεν μπορείς να κάνεις cast από την εφαρμογή της f1tv σε chromecast.
Πρέπει μεσω safari να το τρέξεις και ιστορίες για αγρίους.
Και δεν ξέρω καν αν παράλληλα θα μπορώ αν θέλω να χαζέψω ένα στορυ στο instagram χωρίς να διακοπτεται ο αγώνας. :hmmm:

Πιο καλή λύση με τα ίδια λεφτά ένα tv box, χωρίς να χρειάζεται να απασχολείς και το κινητό σου.
Δλδ κανα 120αρι για να βλέπω το στημένο πρωτάθλημα τους. :lipsealed:
Καλός είναι και ο Τάκαρος. :inlove:

Δες καλύτερα για τί πράγμα μιλάμε. Το καινούριο Chromecast ΕΙΝΑΙ Google TV device. Εγκαθιστάς εκεί το F1TV (και ότι άλλο app θες, μέχρι και stremio έχω βάλει) απευθείας, έχει δικό του τηλεκοντρόλ και λειτουργεί ανεξάρτητα από το κινητό.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Asimov έγραψε:
PaNick67 έγραψε:Από την άλλη η εναλλακτική είναι ο ΑΝΤ1;

Επίσης τα Moto GP TV, rally TV ακόμα και η euroleague tv κοστίζουν από 50 μέχρι 300% παραπάνω

.
Για τα 2 πρώτα δεν έχω ιδέα αλλά για το EuroLeague tv δεν ισχύει

Μιλαμε για τις επισημες τιμες που δινουν ανα χωρα ετσι; Δεν ειχε η Euroleague tv 90€ τον χρονο; Απο τα 60€ της F1 tv ειναι 50% παραπανω

Τωρα αν με VPN μπεις ως Καζαχος και την βρεις με 20, αλλαζει :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#854319 Η euroleague tv έχει -20% early bird και -50% τον Δεκέμβριο (με 12μηνη ισχύ και όχι μέχρι τη λήξη της σεζόν, οπότε ανανεώνεις πάλι με αυτούς τους όρους και χωρίς διακοπή) οπότε παίζεις μεταξύ 45-70 και χωρίς VPN.

ΟΥΠΣ
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
SIHCTR έγραψε:
Bayern7 έγραψε:Κακή λύση. :thumbsdown:
Νομίζω κιόλας ότι από iPhone δεν μπορείς να κάνεις cast από την εφαρμογή της f1tv σε chromecast.
Πρέπει μεσω safari να το τρέξεις και ιστορίες για αγρίους.
Και δεν ξέρω καν αν παράλληλα θα μπορώ αν θέλω να χαζέψω ένα στορυ στο instagram χωρίς να διακοπτεται ο αγώνας. :hmmm:

Πιο καλή λύση με τα ίδια λεφτά ένα tv box, χωρίς να χρειάζεται να απασχολείς και το κινητό σου.
Δλδ κανα 120αρι για να βλέπω το στημένο πρωτάθλημα τους. :lipsealed:
Καλός είναι και ο Τάκαρος. :inlove:

Δες καλύτερα για τί πράγμα μιλάμε. Το καινούριο Chromecast ΕΙΝΑΙ Google TV device. Εγκαθιστάς εκεί το F1TV (και ότι άλλο app θες, μέχρι και stremio έχω βάλει) απευθείας, έχει δικό του τηλεκοντρόλ και λειτουργεί ανεξάρτητα από το κινητό.

Bayern7, μιλα για μπαλα μονο. Εδω ακου. TV Box ειναι, ασχετο με το κινητο σου και παιζει τελεια. Δεν κολλαει, δεν σπαει η εικονα, δεν κανει τιποτα. Περσι μια μονο φορα ξεκινησε και εκανε κατι χαζα, βγηκα απο την εφαρμογη, ξαναμπηκα και ολα οκ. Δουλευει και σε pc η εφαρμογη αψογα αν τυχον θες να δεις κατι στην δουλεια

Αρκει να εχεις google λογαριασμο και εισαι γαυρος για να εισαι τοσο μυρωδιας και να μην εχεις :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Asimov έγραψε:Η euroleague tv έχει -20% early bird και -50% τον Δεκέμβριο (με 12μηνη ισχύ και όχι μέχρι τη λήξη της σεζόν, οπότε ανανεώνεις πάλι με αυτούς τους όρους και χωρίς διακοπή) οπότε παίζεις μεταξύ 45-70 και χωρίς VPN.

ΟΥΠΣ
Έχουμε Ιανουάριο σε 2 μέρες Φλεβάρη και ακόμα τίποτα

ΟΥΠΣ²Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#854322 Τι ακριβώς δεν κατάλαβες από αυτό που έγραψα :hmmm:

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#854323 Μικερφούλη τα βλέπεις;

( Απάντησε "Τα βλέπω , τα ταγαρια δεν κάνουν ούτε για αποθηκάριοι στα ικεα, να κουβαλάνε τους καναπέδες Landskrofa")

Μέχρι 10€ καλά είναι για αυτό που αγοράζεις από formula 1, έχει δίκιο ο Μπάγερν.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Asimov έγραψε:Τι ακριβώς δεν κατάλαβες από αυτό που έγραψα :hmmm:

< >

Οτι δεν ισχυει η εκπτωση που λες για φετος τουλαχιστον. Το screenshot ειναι πριν 10 λεπτα που ξαναμπηκα να δω αν υπαρχει εκπτωση
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#854325 Είναι early bird και Δεκέμβριος ο Γενάρης και Φλεβάρης? :dizzy:

< >
Άβαταρ μέλους
By Asimov
g8777 έγραψε:Μικερφούλη τα βλέπεις;

( Απάντησε "Τα βλέπω , τα ταγαρια δεν κάνουν ούτε για αποθηκάριοι στα ικεα, να κουβαλάνε τους καναπέδες Landskrofa")

Μέχρι 10€ καλά είναι για αυτό που αγοράζεις από formula 1, έχει δίκιο ο Μπάγερν.
Καλά προφανώς

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Asimov έγραψε:Είναι early bird και Δεκέμβριος ο Γενάρης και Φλεβάρης? :dizzy:

< >
Μα ουτε τον Δεκεμβριο ειχε. Κοιτουσα καθε 3 και λιγο.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#854328 Κοιτούσες λάθος προφανώς γιατί εγώ ανανέωσα για 4η συνεχόμενη σεζόν

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#854329 Ισαάκ ασίμοφ ειλικρινά απορώ ποσα αποθέματα υπομονής έχεις μέσα σου.

:s_rofl
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#854333 Παιδιά υπάρχει και ο lord latifi

https://latifistreams.com

Και όλα τζάμπα και τι συζητάμε και ποιος μαμεί το φ1τβ θα τα δώκω τα 60€ στο Megane μπας και φτάσω τον προφυλακτήρα του Μπούσσο