Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#854141 Οταν θα φτιάξουν εφαρμογή για τις smart TVs τότε θα το σκεφτούμε. :shifty:
Κυριακή μεσημέρι θέλω να φάω και να ξαπλάρω στον καναπέ να δω τον αγώνα.
Όχι να κάθομαι σαν μούλος στην καρέκλα του γραφείου, ούτε να συνδέω laptops ή να κάνω casting από κινητό και λοιπές ΑΘΛΙΕΣ λύσεις. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#854149 1500αρι; :superman:

Τουλάχιστον έμεινες ευχαριστημένος;
Δεν θα μου περνούσε καν από το μυαλό να πλησιάσω σε αυτά τα χρήματα για τηλεόραση.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#854173 Όχι πως έχει σημασία απαραίτητα, αλλά η συγκεκριμένη Toshiba είναι απλώς άλλη μια ταμπέλα που μπαίνει στις Vestel και δεν έχει καμία σχέση με Ιαπωνία, αλλά φτιάχνεται στην Τουρκία, όπως σχεδόν το 50% της αγοράς των budget τηλεοράσεων στην Ευρώπη.
Ό,τι βλέπετε σε λίγα λεφτά σε τηλεόραση, σχεδόν πάντα είναι Vestel πλέον, αφού είναι εξίσου αν όχι περισσότερο ανταγωνιστικοί οι Τούρκοι από τους Κινέζους (καλές τιμές, καλή ποιότητα).
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#854194 Η δική μου Toshiba Android TV είναι Made in Polska (Πολωνία), όχι Τουρκία. Αλλά ναι, είναι απλά το όνομα που έχουν παραχωρήσει οι Ιάπωνες, δεν είναι αυθεντική Toshiba Ιαπωνίας. Είναι αξιοπρεπέστατη πάντως και με αυτήν την τιμή δεν μπορείς να έχει απαιτήσεις για original Nippon.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#854282 Όποιος έχει ΔΕΗ σαν πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, μπαίνει στο mydei και μετά στα myRewardsCoupons και μπορεί να πάρει δωρεάν συνδρομή antenna+ για 9 μήνες.
Η προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος του Φλεβάρη. Άρα αν την ενεργοποιήσεις τότε, είσαι καλυμμένος μέχρι και τον Νοέμβριο (αν αντέχεις τον Τάκαρο). :innocent:
Άβαταρ μέλους
By SIHCTR
Bayern7 έγραψε:Πως δεν το σκέφτηκα να δώσω άλλο ένα 1,5 χιλιάρικο μετά από ούτε 2 χρόνια;; :roll:
Ευχαριστώ.

Chromecast 4K με €56 και καθάρισες για όλα τα apps.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
SIHCTR έγραψε:
Bayern7 έγραψε:Πως δεν το σκέφτηκα να δώσω άλλο ένα 1,5 χιλιάρικο μετά από ούτε 2 χρόνια;; :roll:
Ευχαριστώ.

Κακή λύση. :thumbsdown:
Νομίζω κιόλας ότι από iPhone δεν μπορείς να κάνεις cast από την εφαρμογή της f1tv σε chromecast.
Πρέπει μεσω safari να το τρέξεις και ιστορίες για αγρίους.
Και δεν ξέρω καν αν παράλληλα θα μπορώ αν θέλω να χαζέψω ένα στορυ στο instagram χωρίς να διακοπτεται ο αγώνας. :hmmm:

Πιο καλή λύση με τα ίδια λεφτά ένα tv box, χωρίς να χρειάζεται να απασχολείς και το κινητό σου.
Δλδ κανα 120αρι για να βλέπω το στημένο πρωτάθλημα τους. :lipsealed:
Καλός είναι και ο Τάκαρος. :inlove:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
SIHCTR έγραψε:
Ευχαριστώ.

:inlove:
η καλυτερη λυση. Και αν βαριεσαι να το δεις live το μεσημερι....
4K απο τον Simon στο φλασακι και το βραδυ στην τβ.
:inlove:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
PaNick67 έγραψε:Από την άλλη η εναλλακτική είναι ο ΑΝΤ1;

Επίσης τα Moto GP TV, rally TV ακόμα και η euroleague tv κοστίζουν από 50 μέχρι 300% παραπάνω

.
Για τα 2 πρώτα δεν έχω ιδέα αλλά για το EuroLeague tv δεν ισχύει
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
BARHonda έγραψε:Από iPhone 14 Pro Max είδα μέσω screen mirroring ολόκληρο αγώνα σε Samsung, χωρίς κανένα κόλλημα και χωρίς καμία επιπλεόν εφαρμογή

Λύση ανάγκης. Κακή για μόνιμη λύση, για λόγους που ανέφερα παραπάνω.

Android TV box ή Αντ1+ είναι οι λύσεις για να βλέπεις απρόσκοπτα σε TV. :rtfm: